היום שלי.

P i x i e s

New member
../images/Emo47.gif היום שלי.

(משום מה תמיד אני מתחילה לרשום |היום שלי| כאמוטיקון. יאללה, תעשו לנו אחד!) שעה שנייה-שלישית אנגלית, היה לנו Book Quiz, היה צריך לענות כחיבור על אחת משתי שאלות אז עניתי על מה המסר של הסיפור ואיך הסופר מעביר אותו. יצא די חרא, לא נורא. בשיעור השני היינו צריכים ללמוד לבד איך לסכם מאיזה משהו שהוציאו לנו באינטרנט. שיהיה. שעה רביעית- חמישית היסטוריה. קיבלתי את המבחן. 85
. היה סתם נחמד.

Double U

New member
../images/Emo45.gifהיום שלי

התחלתי ב9
שיעור שני-שלישי: הסטוריה. הוא סיכם לנו על משהו שקשור למהפכה התעשייתית כדי שיהיה לנו (כי את הנושא הזה הוא לא לימד אותנו, אלא מורה אחר והמורה האחר היה גרוע). שיעור רביעי-חמישי: מתמטיקה. בעיקר גאומטריה, קצת אלגברה. בגאו' למדנו משפט: אנכים למיתרים שווים, הם שווים ואת ההפוך שלו ותירגלנו. שיעור שישי: לשון. פתח גנוב! שיעור שביעי: ספורט. איך הוא טרטר אותנו:|:|:| עשינו ריצה של 11 דקות בערך (עם הפסקות) והצלחתי לעבור את הממוצע
אומנם אל בהרבה, אבל הצלחתי שזה סימן טוב
חזרתי הבייתה עם כאב ראש שנכון לעכשיו עבר. אחה"צ שיעור סקסופון וב20:40 תוכנית שאני מאוד אוהב
(שלא תגידו שאני עושה פרסומת).

P i x i e s

New member
../images/Emo13.gif

חח כשאמרת "בגאו' למדנו משפט" זה היה נקרא (כי נשמע אי אפשר להגיד
) כל כך.. איך אומרים את זה. נו. האנשים שמדלקמים. לא זוכרת . הצחיק אותי. ומה נעלבת מהקטע של הפרסומת? התכוונו לזה שאתה רוצה שאנשים מהפורום הזה יצביעו לפורום שלך, לא ש"השמינייה", שזו סדרה שגם אני אוהבת, תהפוך להיות מילה אסורה או משהו. לקחת קצת קשה.. :-\

זונע

New member
בצפר של מפגרים

אנכים למיתר סיימנו באמצע השנה שעברה ומה זה ריצת 11 דקות עם הפסקות? אנחנו רצים ריצות 3000 מטר ולא מפסיקים(וזה לוקח "קצת" יותר מ-11 דקות).

R o n 2 5 6

New member
עשיתי 16,שזו לא תוצאה טובה

פעם שעברה עשיתי 15,שגם זה לא משהו אבל סביר
לא יודע מה קרה לי. יום שלישי הבא-5000!

Double U

New member
למה מפגרים?

בכל בית ספר לומדים בקצב שונה. איתנו אפשר להתקדם יותר לאט כי אנחנו לא ניגשים השנה לבגרות, אלא בסוף י"א (005 ו006).

טוףףףףף.

אז היה די נחמד היום. באמת. שעה ראשונה-שניה {זה פשוט גלש גם לשניה}- שיעור עם האחות על איידס. היא גם יו"ר של איזה ארגון שעוסק בזה, ובגלל זה היא עושה לנו את השיעור הזה ולא מישהו אחר. גם אתמול היו לנו שלוש שעות של זה, והיום היה ההמשך. זה היה פשוט מגעיל. כאילו, תרסני את עצמך! היא אומרת שבכוונה היא השתמשה במילים חזקות כ"כ. אבל נווווו זה היה מגעיל. {מי שרוצה פרטים שיגיד לי ואני אכתוב פה באיזו הודעה או משהו}. היו אמורות להיות שעתיים תנ"ך, אבל בגלל זה הן התבטלו. שעה שלישית- אמור היה להיות ספורט, אבל לא יודעת למה- לא היה...אז הייתה לנו שעה חלון בה לא עשינו כלום. ובשעה הזו באה אלינו מרי ואמרה לנו שלפי מה שוועד ההורים אמר- אפשר לבוא בלי תלבושת חורף עד יום שישי כדי שיהיה לילדים זמן להתארגן על זה. ככה שכל הסדנאות בוטלו בנתיים! שעה רביעית- חמישית {כמובן עם הפסקה באמצע}- אנגלית. בעיקר דיברנו הרבה ובקושי למדנו. היא חילקה חלק מהבוקריפורטס, שלי ביניהם. 94
זה די נחמד. לא? חחח יחסית אלי, שאני לא ממש טובה באנגלית...חחח מחר המבחן, והיא אמרה שהוא מורכב סה"כ מאנסין וחיבור. לא נורא כ"כ, אבל מצד שני גם לא טוב. היא אמרה שיש 10 ילדים שיש לה ספק לגביהם, ואם היא תראה לפי המבחן שזה נכון הספק שלה אז היא תמליץ על אבחון
למה יש לי הרגשה שאני ממש לא אחת מהם? למרות שיש לי בעיות במבחנים באנגלית. שעה שישית- לשון. המורה הביאה לי את המבחן בסוף השיעור. 85. לא רע, לא רע. דווקא בתחביר הצלחתי יפה!!! לא ציפיתי. היה שיעור רגיל לחלוטין, בלי איזה משו מיוחד. עכשיו אני צריכה לחפש מישהו לשאול הקשר לעבודה בתנ"ך....ולהתחיל לעשות אותה. XD :) קראתם? חחח כה, בטח.

למעלה