היום שלי.

Double U

New member
היום שלי...../images/Emo63.gif

התחלתי ב9 לכן אני מתחיל משיעור שני. שיעור שני-שלישי: הסטוריה. מבחן! המהפכה התעשייתית, השלכותיה על כלל אוכלוסיית אירופה, השלכותיה על היהודים, תהליכי שילוב ודחייה של היהודים. התחלתי ללמוד כבר מיום שישי למבחן הזה ובאמת אתמול בערב הרגשתי שאני מתמצא ובקיא היטב בחומר. אבל המבחן נמשך רק 70 דקות ומתוכן המורה בזבז 10 דקות על הסברים ושצריך לתת לכל תשובה כותרת ולשרטט מתחת קו בסרגל. יצא ש3 דקות לפני סיום המבחן נשארו לי עוד שתי שאלות (מתוך 4) שנאלצתי לענות עליהן במהירות ובחפיפניקיות. מקווה שיהיה בסדר ושהוא לא ישים לב שלחלק מהדברים לא שירטטתי בסרגל
שיעור רביעי-חמישי: מתמטיקה. המשכנו ללמוד בגאו' על המעגל ובאלגברה פתרנו כמה תרגילים. בעיקר בשיעור הזה דיברנו עם המחנכת שהיא המורה למתמטיקה על כך שהמבחן נמשך מעט זמן ועוד שלל תלונות והערות. שיעור שישי: לשון. אין מה לפרט
היה די קל ויתקיים בוחן פתע ב14/11 (ככה המורה אמרה
). שיעור שביעי: ספורט. שיחקנו כדור יד. וזהו. אחרי הצהריים יש לי שיעור סקסופון.

מכושפת15

New member
../images/Emo187.gif ../images/Emo2.gif עם סרגל?

טוב שהמורה הזה לא מגזים
אה וגם אנחנו לומדים את כל החומר הזה, וחשבתי שאנחנו מפגרים אחרי כולם
, מסתבר שלא

Double U

New member
למה מפגרים?

זה מה שלומדים בתחילת י':X ועוד אנחנו בקושי למדנו הסטוריה השנה בגלל שהמורה היה באשפוז ואחרי שבועיים נזכרו להביא לנו מורה מחליף (שהיה גרוע, אגב) ואז המורה המקורי יצא מהאשפוז ועכשיו אנחנו בשוונג.

מכושפת15

New member
../images/Emo187.gif אממ אני דווקא

שמעתי מהרבה ילדים בבתי ספר אחרים שמזמן עברו את החומר הזה בהיסטוריה.. וגם לנו היו בעיות עם הלימודים, סיימנו כל יום ב2 כי לא היו שומרים
לא הייתי מתנגדת אם זה היה ממשיך עוד קצת

מכושפת15

New member
../images/Emo187.gifאניאניאני

אנגלית*2- חפירות חפירות ועוד חפירות אה ובשעה השניה יצאתי לעשות חזרות לטקס רבין, לפחות ניצלתי משעה אחת עם המורה המרדימה הזאת
היסטוריה- כותבים בלי הפסקה כמו תמיד תקשורת- מדברים עם המורה כמו תמיד XD מחשבים- 95 ו100 בבחנים
מי חכמה מי?

R o n 2 5 6

New member
יום לא משהו =/

שעה ראשונה היה לנו לשון.היה בוחן,היה דיי קל.מה שנותר זה לקוות לציון טוב. שעה שנייה היה ספורט.המורה חפר לנו במשך רבע שעה כמה פריזבי זה כן ספורט ושאנחנו צריכים להקים קבוצות פריזבי כי יש ליגת פריזבי בבית-ספר
.אח"כ הוא ניסה להכניס אותנו לכושר(ניסה לקרוע לנו את התחת בקיצור) ובחמישי הקרוב אנחנו רצים 5 ק"מ. שעה שלישית היה לנו מתמטיקה.הלך לי במבחן ממש חרא(לא הצלחתי שאלה בגיאומטריה
) וכתוצאה מכך קיבלתי את הציון הכי נמוך שלי במתמטיקה-78.מעכשיו אני אתחיל לחרוש למבחנים במתמטיקה(דבר שמאוד לא אופייני לי) במטרה לשפר את הציון. שעות רביעית חמישית היה היסטוריה.במילה אחת-שעמום!.המורה לא יודעת ללמד ונוצר מצב שאני כמעט נרדם בשיעורים.ניחא.. עוד כמה שעות יש לי שיעור פסנתר.זה הדבר היחידי שמעודד אותי ביום המבאס הזה :)

זונע

New member
זה אחלה ציון

בערך 3/4 מהכיתה שלי קיבלו פחות מ-70 וזה עוד אחרי שהמורה ריחמה בטירוף. אל תתבאס.

R o n 2 5 6

New member
זה סתם אי ריכוז במבחן.

אני תלמיד של מאיות. קורה שנופלים פעם אחת.

P i x i e s

New member
../images/Emo47.gifצודק.../images/Emo45.gif

אין כזה דבר לא ליפול פעם אחת, צאו מהלחץ.

Double U

New member
זה לא אומר שמותר לא להשקיע

אני לומד 3-4 ימים לפני מבחן במתמטיקה. ככה אני מצליח לגעת בכל הנושאים. ואגב, גם אני שמתי לב שהמבחנים בתיכון במת' כבר לא באותה רמה. מבקשים ממך לחשוב הרבה במבחן מה שלא תמיד תרגלת

R o n 2 5 6

New member
אבל אני כן משקיע

למבחנים במתמטיקה לא צריך ללמוד הרבה בבית. כל עוד אתה מקשיב בכיתה,ומכין ש.ב בקביעות,אתה יודע טוב את החומר. זו בשבילי ההשקעה.לקראת מבחנים אני פותר קצת תרגילים בבית. זה לא שאני בא בגישה "אני אקבל 100" ולא עושה כלום. בכלל,מתמטיקה זה לא כמו היסטוריה שאם אתה חורש אתה יודע,צריך לתרגל הרבה וזה מה שאני עושה :)

זונע

New member
אז אתה לא משקיע בגרוש, צר לי להגיד.

בכיתה ט' לכל מבחן למדתי בחפיף לגמרי ביומיים האחרונים עם חבר שלי, ובערך חצי מהזמן עשינו שטויות במקום ללמוד. במבחן הזה תפסתי את עצמי בידיים, ישבתי 4 ימים לפני ולמדתי שעתיים ביום+שיעור פרטי של 3 שעות ביום האחרון, ורואים תוצאות. לפתור קצת תרגילים בבית זה לא מספיק, בטח שלא במתמטיקה.

R o n 2 5 6

New member
תראה אורי..

אני בכיתה מקשיב ומתרגל בבית.מכאן נובע(הו,איזו שנינות בגרוש) שאני יודע את החומר. אני מתרגל את זה באופן קבוע(ש.ב זה תרגול) ואז לקראת מבחן מתרגל עוד קצת. יכול להיות שהבנת לא נכון..

זונע

New member
לעשות ש.ב זה לא מספיק

תראה אנלא אגיד לך מה לעשות, אבל להתכונן איזה 3 ימים מראש לא יכול להזיק...את החשבון שלך תעשה אתה.

Double U

New member
צריך להשקיע הרבה יותר, לדעתי

זה לא כמו כיתה ט' שיכולנו להתכונן יום-יומיים לפני ככה בחפיף ולקבל 100. אני ישבתי לקראת המבחן ופתרתי את כל התרגילים שעשינו בכיתה+עוד כמה נבחרים. וכשהגעתי למבחן הרגשתי לפחות הקלה שאני יותר מבין, ועדיין יש לי ביקורת כלפי שיטת הלמידה שלי, כי חלק מהשאלות דרשו ממני לחשוב הרבה יותר והייתי יכול לחשוב הרבה פחות אם הייתי מתרגל יותר וחושב יותר בבית. לכן, למד נערי! למד!

טל קארי

New member
הנוסחא להצלחה במתמטיקה

לא פחות ולא יותר: תרגולים+הקשבה בכיתה=הצלחה אבל הרבה הרבה תרגולים, והכנת שעורי בית.. באמת..ככה העליתי את ההמוצע שלי במתמ"ט ב-30 נקודות בכיתה ט'.. עכשיו קיבלתי 100 בכל המבחנים שהיו לנו השנה ב-3 יחידות, ועכשיו עליתי ל-4..

למעלה