היום שלי.

זה לא יפה לומר ככה...

אתה אפילו לא יכול לתאר מה אנשים הרגישו בשואה. אז לומר שללמוד בביה"ס זה כמו שואה, לדעתי אתה צריך להתבייש בזה.

זונע

New member
טוב תרשו לי להקדים תרופה למכה

אם יתפתח פה דיון על למה זה יפה/לא יפה להגיד שואה, אני אהרוג אתכם. נמאס מהדיונים האלה ואם זה הולך להתפתח לעוד אחד כזה...

תתאר בזה

שהיה לך יום נאחס, לא טוב, יום מעפן, לא יודעת מה. אבל בחיים אל תשווה את זה לשואה. ואם אתה כן משווה- אז אתה ילד ילדותי ביותר ואחד שלא מבין מה באמת היה שם.

טל קארי

New member
../images/Emo6.gifהיום שלי..

טוב..אז התחלתי שעה שניה, (מזה לא הרגשתי טוב בבוקר...היו לי כאבי בטן נוראיים...אמא אומרת שזה בגלל הלחץ מהמבחן..חח) היו לי שעתיים (משעממות) סוציולוגיה. פסדר, למדתי להסטוריה. אח"כ היו לי שעתיים מתמטיקה, שימו לב שיעור ראשון ב-4 יחידות!!
עברתי ל-4 יחידות עקב שיעמום מתמיד ב-3 יחידות, וממוצע 100..חח אז עשיתי מבחן ועברתי. היה נחמד...אנשים נחמדים... שיעור הבא היה בעצם שעתיים. היה לי מבחן בהיסטוריה קשה ומתיש..אבל היה דיי קל...חחח לפני יומיים פשוט לא ידעתי כלום(!) בהיסטוריה..ביום שבת ובמיוחד אתמול חרשתי כל כך הרבה...כל היום... הקיצר- ככה היום שלי עבר...עכשיו אני בכפ"ס אצל אבא...הוא לקח אותי מבצפר
זהו=] יומטוב..

P i x i e s

New member
../images/Emo47.gifשלי.

התחלתי שעה שנייה, שלזה כבר מגיע כתר. אז הנה.
(כל יום שלישי) שעה שנייה+שלישית-אנגלית- שעה ראשונה אני ועוד כמה ילדות הכנו תפאורה לטקס יצחק רבין, שעה שנייה לא רציתי להפסיד (אני אוהבת שיעורי אנגלית.). היה ממש נחמד. השלמתי תוך שנייה את החומר שהם למדו, היא עשתה לנו תרגיל שמיעה והיה ממש קל. (למי שלא יודע איידע כבר עכשיו... הייתי אמורה לעשות בגרות השנה באנגלית אז חרשתי על כל הבגרויות שהיו בשנים האחרונות, פלוס חוברות ומה לא
) שעה רביעית-היסטוריה- הייתה אי הבנה אז אף אחד כמעט לא הביא. היא הכתיבה כל השיעור והיה נחמד. כתבתי ביד שמאל על השולחן לשותפי P:, וביד ימין במחברת. היה נחמד. שעה חמישית-תנ"ך|זדגש|- פסדר. שיהיה. P:

P i x i e s

New member
ממש לא פרשתי!

לא יכולתי לעשות בגרות השנה (אצלנו ניגשים להכל בי"א מי שבדוברים :\) כי זה כבר לא חוקי. ואקסטרני זה סתם סיבוך. =\

זונע

New member
חחח יפה...

אני עושה חוברות של E עכשו, תאמת זה פשוט בטירוף. הליסנינג זה בכלל בדיחה.

Angel On Earth

New member
היום שלי:

האמת שהיה לי יום די נוראי. שעה ראשונה - מתמטיקה,היה בוחן והנושא היה נושא שלימדו כשלא הייתי בבצפר ככה שחצי מהדברים לא ידעתי..=\ שעה שנייה - השעה השנייה של מתמתטיקה,עבדנו במאגר והיה די נחמד. שעה שלישית - היסטוריה,בוחן היו 3 שאלות מתוכן הייתי צריכה לבחור 2 (שעל שתיים מהשאלות בכלל לא התכוננתי) אבל הלך לי די טוב.. שעה רביעית - חופשי,במקום שעתיים היסטוריה שעה חמישית - אנגלית,לא עשינו כלום..רק העתקנו מילים מהלוח לקראת מבחן. שעה שישית - הרצאה על איזה מסגרת לימודים באינטרנט (e-teacher אם זה אומר משהו למישהו..)

B a m b o o k

New member
וואקהוואקה

תקשורת-בוחן ושיעמום משנה- הכנתי טבלת יאוש... אני נואשת
לשון- לומדים לומדים לומדים נביא- לאדעת.. לא הקשבתי איזה שיחה עם המורה של איך "לקשט את הכיתה"... אני שונאת אותה... והלכתי הביתה... ואני עייפה

nse

New member
../images/Emo4.gif לא אוהבת ימי שלישי,

שעה ראשונה- ספורט. ריצת 40 מטר.
לא הספקתי את זה, שעות 2,3 ו-4 - מתמטיקה. 3 שעות ברצף. המוח שלי מת לגמרי, 3 שעות סדרות זה זוועה!
שעה חמישית ושישית- הרצאה. משעמם, הלכנו לישון
שעה שביעית- חינוך. עוד שיעור שינה, שעת שמינית- תנ"ך. המורה אמרה לנו היום את החומר במבחן שיהיה, ומישי שם צרחה עליה "מה?! את משוגעת?!!?" עכשיו האומללה מבלה אצל המנהל עם ההורים. ממש יומרתק.
someone,shoot me

פרוייקט עתיד, מישהו שמע?

המנמ. אז היום התחלתי בבוקר טוב, קבלת ציון בהיסטוריה[75!!!!!!!!11 רק בגלל שלא עניתי על שאלה אחת><] ואז לסובות חיכינו במשך שעה פלוס להסעה. היה ממש כיף בפרוייקט עתיד הזה, והייתי בממש הלם כשמישהי מהקבוצה שלי אמרה שהרצח של רבין היה נכון או משהו בסגנון.. וזהו><

nse

New member
אני מכירה.

הבצפר שלנו תיכנן להוציא 10 מהבצפר שלנו לפרוייקט היום, אבל בסוף הוציאו רק 3
אם ראית בנות ממודיעין, זה מאצלנו

למעלה