היום שלי.

noyy

New member
../images/Emo28.gif100 בהיסטוריה

אני פשוט מלכה. היה מבחן במתמטיקה, היה כזה קליל שבא לי לבכות. אח"כ באו אלינו טייסים וסתם הייתה פעילות מעאפנה ושוחררנו בסביבות 18:00 הביתה אבל בכל זאת!! 100 בהיסטוריה

mishmishonet

New member
איכ. יום שלישי.

אמ, לפחות מתחילים בשעה שלישית.:) הייתה לי נסיעה קצת מביכה לביה"ס, ואז שיעור הסטוריה. והיה נחמד כזה, לא יודעת. והמורה לבש את החולצה הכי מכוערת שראיתי בחיי, והאמינו לי שראיתי כמה וכמה חולצות מכוערות. אח"כ הייתה שעה של מתמטיקה בה ערבה ואני ציירנו ציורים לקמע והיה ממש מצחיק ונחמד.
מעניין למה אני לא יודעת מתמטיקה. אח"כ הייתה הרצאה על הטיו"ש שיהיה בעוד שבוע, ומור, אלישע ואני צחקנו ממש אז הוציאו אותנו החוצה. ואז היו שעתיים מזוויעות של אנגלית, אבל לפחות זואי שיעשעה אותי מעט. והביתה.

יום שלישי הכי כיף

שעה ראשונה: היסטוריה. המורה שלושתרבעי מהזמן רק מדברת על שטויות ובחמש דקות האחרונות נזכרת להכתיב.. שעה שניה: ספרות. מורה נחמדה. אנחנו לומדים את המחזה אנטיגונה.. והספר שלי במהדורה ישנה.. עד שאני אחליף אז קצת מסובך לי לעשות שיעורים חח שעה שלישית: היסטוריה שוב.[מערכת מטומטמת] הפעם המורה הכתיבה כמעט כל השיעור.. וסיימנו את תוכנית באזל והתחלנו משהו שאני לא זוכרת חחחחח שעה רביעית: לשון.. סתם משעמם עברנו על כמה דברים שהיו במבחן שעה חמישית+שישית: תקשורת .. מעניין ראינו משהו מזעזע על פיגועים.. לילה טוב

למעלה