היום שלי!

P i x i e s

New member
../images/Emo47.gif היום שלי!

שוטו. יום נעים :)
[מי שיש לו רעיונות לתחרויות או פינות- מסרים]

מכושפת15

New member
../images/Emo10.gif

היום שלי מסתכם בזה שאני בבית לא יכולה לזוז בגלל כאבי הגב שתוקפים אותי אני נשבעת אני מרגישה כמו איזה זקנה, ואני רק בת 15! כבר חודש אני בקושי הולכת, לא יכולה להתכופף ולא יכולה לעשות ספורט (כן, יש גם צדדים חיובים לזה
) וכל רופא מפנה אותי למקום אחר, ובנתיים הגב ממשיך לכאוב

../images/Emo9.gif

יום שני היום האהוב עליי בשבוע היה מצוין היום. ספרות - המשכנו לסכם... לא היה מרתק במיוחד. אנגלית - המורה המעפנה [
] חזרה מהמשלחת לגרמניה, אבל היא סיפרה כל השיעור על המשלחת ולא רק שלא עשינו כלום, היה גם די מעניין.
מתמטיקה * 2 - היה סבבה, מתמטיקה זה אחלה. ומה שבאמת טוב הוא... שהלכתי הביתה אחרי 4 שעות ב-11:25! כי זאת המערכת שלי היום בשני

שרשרתי כמו טמבל:

אם מישהו שם לי את התמונה של אומנות השרשור אני אתפלץ עליו

../images/Emo9.gif

התחלתי שעה שניה ב-9 D: אחרי זה היתה לי שעה חופשית , ראינו סרט על ספר שקראנו בספרות ושיעור תנ''ך קבלתי ת'מבחן שלי והציון היה משמח 96 ועוד כמה שעות אני חוזר לבצפר בשביל ההרכב של המגמה D: בקיצור יום לפנים [:

scarlet moon

New member
לא משהוווווו בכלל.

ביולוגיה- משעמם טילים. הראתה לנו מצגת על השפעות הסמים, ושפעם קוקאין היה נחשב לדבר טוב ובלה בלה בלה. ספורט- היתה מדידה של 1200, אבל לא יכלתי לרוץ בגלל האולסטאר, עכשיו אני אצטרך להשלים. סעמק. שוב ביולוגיה- לא הקשבתי בכלל, סתם אני וחברה שלי דיברנו וכאלה אז אין לי מושג אפילו על מה היה השיעור:X מבחן באנגלית- סביר מינוס. אני ממש מקווה שלא יורידו אותי מהדוברים, אבל יהיה בסדר. אני מקווה. [גם מורה אחת החזירה לי את המכתב המלצה שהיא כתבה לי ל-UWC, איזה חמודהההה. בסוף היא כתבה כזה "אני לא רוצה שמאיה תיסע כי יהיה לי חבל שהיא תלך, אבל אני שמחה בשמחתה!". יו, אני פשוט מתה על המורה הזאת.]

Under the GUN

New member
מממ אוקיי

שעה ראשונה - שניה - מתמטיקה.. היום המורה רוצה לדבר עם אמא שלי כי היא רוצה להוריד אותי ל3 יח"ל (ואני ב5)... שתזדיין שעה שלישית - ביולוגיה, הכנה למבחן מחר שעה רביעית - ספורט.. מה יש לתאר? שעה חמישית - שישית - מבחן בספרות.. ידעתי הכל אחרי המבחן אבל היה לי בלק אאוט מטורף... פאק איט

P i x i e s

New member
../images/Emo47.gif שלי :]

שעה ראשונה-שנייה : ערבית. היה נחמד. עברנו על זמן עתיד, ש"ב, מילים לבגרות.. [: שעה שלישית: אנגלית. המורה בדיוק סיימה שבעה וראו את זה על הפנים שלה כשהיא נכנסה.
. זה היה שיעור על קטצ'ר אין ד'ה ריי (הספר הכיתתי) וילדים בהתחלה הציגו את הפרק. (הצגה של סצנה מתוך הפרק) מה שהצחיק אותי נורא היה שהם התאמנו על זה רק 5 דקות לפני זה וקיבלו 90!!
שעה רביעית: ספורט. לא היה משהו. נתפס לי שריר ממש ממש חזק. :\ שעה חמישית: תנ"ך. הרכזת הפדגוגית נכנסה לכל השיעור ואמרה כל מיני דברים משעממים. שעה שישית: קולנוע. היה נחמד. ראינו רבע שעה מהסרט "פנטזיה 2000" וניתחנו שוטים. :) 4:30 אני הולכת לפעולה ואחרי זה כנראה ל"עיצוב וחיטוב".

אוחח

היום הכי קצר.. והכי חופר!! אזז היסטוריה- זרקו לנו בלוני מים לתוך הכיתה והמורה קצת התעצבן. אנגלית- עוד עבודה להגיש הוספה לרשימה ה א ר ו כ ה שלי. מתמטיקה- ציון 80 למבחן שממש לא היה לי שמץץ... לשון- אני נשבעת שהמורה שונאת אותי!! סתם שאלה.. איך מדגישים??!

Snow fairy

New member
פשוט וקל^^

את כותבת- | הדגש | לפני מה שאת רוצה להדגיש ו- | סדגש | איפה שאת רוצה שהמודגש יסתיים
[בלי הרווחים בין ה-| למילה, כמובן
]

noname202

New member
חדשה :) וממ, היום שלי..

שעתיים אלגברה
נושא קל במיוחד, שאני ממש מקווה שיהיה במבחן הבא
אולי מה שיגרום לי לא לרדת ל4 יח"ל שעתיים מבחן באנגלית [או יותר נכון שעה ובערך 10 דקות] שהיה פשוט בדיחה לעומת המבחנים של החטיבה ואז שעתיים איסלאם, כשהמורה טרח לפצות על זה שמתחילת השנה הוא לא נתן שיעורים, עם מליון ואחת שאלות חזרה למבחן
ועוד צריכה להיות לי היום ישיבת צוות, בעע :(

שלי :)

היסטוריה- חזרנו (עלאק) על המבחן שבשעור שלישי רביעי... לשון- והו!! 100 בבוחן (שיפרתי בשלושים נקודות מהמבחן הקודם ^^) היה חביב ומצחיק. מבחן בהיסטוריה- היה סביר שעתיים אנגלית- שיעמום >< אבל סבלתי גם את זה. יומטוב.

noyy

New member
../images/Emo28.gifהיה בסדר

העפתי את עצמי ממחשבים. המבחן בפיזיקה היה קשה

P i x i e s

New member
למה הגברת פיזיקה?

יותר נכון.. למה את עושה את זה לעצמך?! סתם סתם, איש איש באמונתו יחיה.

noyy

New member
../images/Emo28.gifלא הגברתי פיזיקה

אבל אני אודה לאלוהים אם תהיה לי אפשרות כזו בשנה הבאה, זה יעזור לי

mad artichoke

New member
יום סביר למדי

היו שעתיים ספרות אבל בגלל שפיספסתי את האוטובוס ולא רציתי ללכת ברגל [כי ידעתי שאאחר גם ככה] אז באתי לשעה השנייה [אבל הגעתי מוקדם יותר אז הלכתי לספרייה וביליתי עם ידידים +_+]. השיעור עצמו היה די משעמם. אח"כ של"ח עם מורה תמוהני שמנסה להצחיק -_- לאחר מכן שעתיים אנגלית עם מורה עילגת למדי, היא לא יודעת לבטא חלק מהמילים והיא מדברת כ"כ לאט.. אה, ויש לה שגיאות D: בהתחלה זה היה משעשע, אח"כ זה נהיה מעצבן. ואז שעתיים ביולוגיה, זה לא היה נורא כ"כ. לסיכום, יום די מעפן. עכשיו אני צריכה להכין את עצמי נפשית לבדיקת דם מתקרבת. זה עלול להיות ארוך. D:

למעלה