היום שלי!

nse

New member
../images/Emo4.gif ושלי-

שעה ראשונה- יועצת,
שיעור חופשי שעה שניה- המנהל עשה לנו הרצאה. לא ממש טרחתי להקשיב, מתישהו צריכים להשלים שעות שינה שעה שלישית ורביעית- לשון,
לא אוהבת לשון, משעמם!!! שעה חמישית ושישית- מתמטיקה, מבחן מעצבן בסדרות עם שאלות מבגרות
שעה שביעית שמינית - היסטוריה, כל השיעור לא עשינו כלום וצחקנו על המורה.
יום מיותר לחלוטין

יום מעייף טילים!

שעה ראשונה- ספורט, שיחקנו כדורגל היה ממש מצחיק בנות וכדורגל לכו תבינו.... שעה שנייה שלישית- ערבית בעע משעמם.... שעה רביעית חמישית- קומפוזיציה, היה סביר המורה שלנו עוזבת ובאה אחת אחרת אז היה שיעור אחרון איתה.... שעה שישית שביעית- סוציולגיה כרגיל לא משהו מיוחד.... שעה שמינית תשיעית- בלט היה מעייף אבל נגמר סוף סוף....

galileho

New member
אני

היה חביב. הייתי צריכה לבוא בשבע וחצי כי אתמול לא הבאתי אישור יציאה לאנשהו שעה ראשונה כימיה וכרגיל... המורה מצאה משו להעניש אותי בו ... יש לך אוזניות ! לא נכון! כן כן אני רואה ! לא אין לי !!! [לא היה לי ] שעה שנייה ספרות דווקא עבר מהר ואין הרבה לאמר שעה שלישית צרפתית סיוט :| שעה רביעית היסטוריה המורה באה עם מיקרופון סטייל ג'נט ג'קסון בריטני ספירס כי כואב לה הגרון XD היה מצחיק שעה חמישית לשון חביב לא ממש הקשבתי שעה שישית היה צריך להיות עוד שעה לשון ולשמחתי הרבה היא הייתה צריכה ללכת לרופא אז היה שיעור חופשי =] שעה שביעית תנ"ך גם לא למדתי... בהפסקה מישהו שם לי ולחברה שלי דבק על השולחן אז כל השיעור ניקינו יצא טוב דווקא :p שעה שמינית היה צריך להיות ספורט אבל שחררו אותנו הבייתה oh joy

BiDriL

New member
../images/Emo185.gifאהא -_-"

היה לנו בוחן פתע בהיסטריה. יאי?

זונע

New member
מבחן בצרפתית

היה מצחיק יש לי כאב ראש כבר איזה שבוע שלא עוזב אותי, אז דווקא כשהתחיל המבחן(שאגב, למדתי אליו בערך רבע שעה...) הוא התחזק בטירוף ולא יכולתי להתרכז בגרוש. ככה יצא שבחצי שעה הראשונה של המבחן בכלל ישנתי כמו תינוק, אחר כך קמתי והלכתי לשתות איזה פעמיים כי הייתי חיוור כמו אנלאדע מה, ורק אז התחלתי את המבחן. בסוף עוד סיימתי 20 דקות לפני הזמן אז סבבה. בדוגרי הלך בסדר, נראה לי יש לי 80 ויחסית לרבע שעה של למידה זה סבבה.

Snow fairy

New member
צרפתית? חושני.

תמיד רציתי ללמוד צרפתית, אבל הבצפר המזדיין הזה תקע לנו ערבית בלי זכות בחירה בכלל.

mikmikonet

New member
יום... ארוף ומתיש ../images/Emo122.gif

הייתי כל כך עייפה שלא הפסקתי לצחוק...
אין לי כוח לפרט, בואו נגיד שהשילוב של שעתיים מתמטיקה (למרות שקיבלתי 100) ושעתיים הסטוריה, לא עושה לי טוב. אפילו שאני קשורה לאיזושהי הצגה שאמורה לעלות עוד יומיים בביה"ס, משהו קטן. אבל אם אתם שואלים אותי... היא לא תעלה בסוף.

Double U

New member
היום שלי!

אז בעיקר למדתי היום: פיזיקה (שעתיים), לשון (שעתיים), מתמטיקה (שעה), תנ"ך (שעתיים). התחלתי ב9 וסיימתי ב3. מיד אחרי שסיימתי הלכתי לתחנת אוטובוס ונסעתי לרמת גן לבנייני תפוז לראיון לניהול:) היה מאוד נחמד והתוצאות כפי שאתם רואים (פורום 1299), טובות. מה שהיה מצחיק זה בדרך חזור שלא היה מקום באוטובוס כשעליתי נאלצתי לעמוד ליד אנשים בצפיפות. דיברתי במקביל בטלפון ואנשים אשכרה התערבו בשיחה!!! "איזה פורום אתה מנהל???????????", "תחזיק חזק במעקה שלא תיפול!!!!!!!!!!!!!!" ובאיזה שלב אמרתי לאמא שלי שאני מנתק כי אני צריך להחזיק במעקה כדי להציל את חיי והנהג אמר: "אל תדאג אני אציל את חייך!". אנשים לא נותנים פרטיות. עוד קטע מצחיק באוטובוס זה שמרוב שהאוטובוס היה מפוצץ הנהג לא הסכים העלה יותר אנשים לאוטובוס כך שאיזה ילד אחד רץ מהר אל האוטובוס ודפק על הדלת אבל הנהג לא פתח לו
. בקיצור היה יום מגניב ומחר מבחן בהסטוריה אז אני צריך לעשות חזרה. ביי ביי והמשך שבוע טוב

זונע

New member
באיזה קו נסעת?

זה מדהים, כל האוטובוסים שעוברים שם באיזור הם תמיד מפוצצים לגמרי, כל הזמן!

למעלה