naaa... gomen nasai!!
x.x וואו, אני באמת מצטערת.. פשוט יש לי מחשב חדש אבל הוא חצי של אחותי אז אני יכולה לגלוש רק בחצי מהימים... ואני די עסוקה עם כל הסדרות החדשות שאני רואה (סתם כדי להמליץ: היקארו נו גו (!! *_* התאהבתי בסדרה הזאת), פרוטס באסקט ואנג'ליק לייר) אז לא נכנסתי לפורום די הרבה זמן... זה ממש לא אישי, פשוט הזמן עבר מהר ולא שמתי לב o.o;; תאמיני לי שאני רוצה לבוא יותר. אני באמת מצטערת. ולאלונה... אין שום הוכחות שהם "לא הומואים", זה לא דבר שרואים באופי (ואם כן, איך הם מתנהגים? אולי זה רק הפאנדום והפיקים, אבל לדעתי קן די מתאים לתיאור כזה...). יש מספיק רמזים וסאבטקסט כדי לשכנע אותי שיש לפחות פוטנציאל לכמה זוגות חד-מיניים בסדרה (דאי וקן.. יותר קל להוכיח שזה קיים מאשר שזה לא! וקארי ויולי, זוג השוג'ו-אי היחיד שאני ממש אוהבת בדיג'ימון... ויש עוד אינספור זוגות אפשריים עם הרבה רמזים, כמוטאי ומאט, קוג'י וטאקוייה (וקואיצ'י
ממה ששמעתי יש רגע די גדול של קוג'י/קואיצ'י בפרונטייר, ואני יודעת שהם אחים...)) בקיצור אי אפשר להגיד שהם לא. זה לא שאני לא תומכת בזוגות סטרייטיים, אבל דיג'ימון זאת הסדרה שהכניסה אותי ליאוי (בןXבן) אז חייב להיות בזה משהו ^^;; האידיאולוגייה שלי לגבי דמויות מסדרות היא שהם בי עד שהוכח אחרת. ^_^ אני יכולה להרחיב בנושא הזה די הרבה אבל זה נראה לי מיותר כרגע ^^;