מי הוא הדיג'ימון של ריו? ננסי
א אלונה X New member 1/4/03 #65 כפל שוב...לוותר אל שלי? כי ניראה לי שמשהו הישתבש לי במוח... שיהיה... ויתרתי???
D Digi Lista New member 1/4/03 #67 אבל הילה את צודקת... לקן עד כמה שאני יודעת אין אחות וננסי זאת אימא של מאט וטי.קיי,או שרק אני לא מבינה על מה אתן מדברות...
אבל הילה את צודקת... לקן עד כמה שאני יודעת אין אחות וננסי זאת אימא של מאט וטי.קיי,או שרק אני לא מבינה על מה אתן מדברות...
D Digi Lista New member 1/4/03 #68 אבל הילה את צודקת... לקן עד כמה שאני יודעת אין אחות וננסי זאת אימא של מאט וטי.קיי,או שרק אני לא מבינה על מה אתן מדברות...
אבל הילה את צודקת... לקן עד כמה שאני יודעת אין אחות וננסי זאת אימא של מאט וטי.קיי,או שרק אני לא מבינה על מה אתן מדברות...
א אלונה X New member 1/4/03 #69 כנראה. פשוט ניזכרתי במשהו... לא זוכרת מה... אני מוותרת על שלי. אצלי החום טיגן את המוח...
K Kenny Girl New member 1/4/03 #70 נראה לי שהיא כבר התכוונה לזה שאני מייחסת את עצמי לאחות של קן בשם ננסי
S star_female New member 1/4/03 #76 --;;; nani yo? חשבתי שהסכמנו שלא יורדים על הומואים. אני לא מאמינה בדייויס/טיקיי, אבל זה ממש לא בגלל ששניהם בנים. (אבל אם את אומרת מילה אחת על דייויס וקן... )
--;;; nani yo? חשבתי שהסכמנו שלא יורדים על הומואים. אני לא מאמינה בדייויס/טיקיי, אבל זה ממש לא בגלל ששניהם בנים. (אבל אם את אומרת מילה אחת על דייויס וקן... )
א אלונה X New member 1/4/03 #77 רגע. תראי לי מתיי ירדתי על הומואים? לא ירדתי על הומואים. לי אין שום בעיה נגד זה. פשוט בסידרה הם לא!
א אלונה X New member 2/4/03 #79 לא הם לא. הם לא מתאימים באופי... ולא שיש לי משהו נגד זה... היה יכול להיות נחמד אם היה בינהם משהו...
D Digi Lista New member 2/4/03 #82 אמממ חבר'ה..., איבדתי אתכם... מאיפה ממשיכים את המשחק?...אני קצת מעופפת היום ....