../images/Emo99.gif../images/Emo10.gif
הגעתי מוקדם לצוותא,בערך שעה לפני ההופעה והדלת של האולם היתה פתוחה אז ראיתי ושמעתי את החזרות של קרן וירמי.. ההופעה התחילה עם רצה הביתה-ביצוע מדהים!!!!!!אח"כ עוד כמה שירים ואז אריק עלה לבמה וסיפר שכשהוא היה אצל קרן ועשו חזרות אז הם חשבו מה היה קורה אם היתה פורצת שריפה...מסתבר שהבית של קרן בקומה ראשונה ויש לי מרפסת קטנה וממול יש עץ..אז קרן אמרה לאריק שהיא היתה מטפסת על ענף..הוא אמר לה שהיא שמנה והענף לא יחזיק אותה חחח ואז היא הסבירה לו שהיא
רזה!.. קרן הביאה לאריק מתנה לרגל הזכייה שלו באיש השנה במוזיקה-תמונה של שניהם מלאה בנצנצים...וכשהוא הלך הוא השאיר את זה על הבמה(קרן נפגעה )חחח... אח"כ רונה עלתה לבמה ון שרו שני שירים ואז היא סיפרה איך ההיכרות בינהן התחילה: כשהשידור של ציפורי לילה התבטל כי קרן התאשפזה אז רונה שלחה לה SMS לשאול מה שלומה... כשירמי עלה לבמה הוא התכונן ליד התופים והקשיב לקרן...פתאום מיקי הוציא קינדר מהכיס האחורי ואמר שהוא הביא כיבוד כי זו הולכת להיות הופעה ארוכה..הוא נתן את זה לקרן ואמר שלא כדאי לה לאכול את זה כי זה מהתחת שלו....וירמי בא לקח את זה והעיף לקהל... אח"כ ירמי סיפר שהוא ישב בקהל ובז"ש הוא ראה שכל הבנות שרות והבנים יושבים בשוק... הם שרו שיר ואז את נובמבר בגרסה כ"כ איטית שכמעט נרדמתי שם...(אפילו בחזרות זה היה יותר מהיר...) כשירמי עלה לבמה הוא הביא איתו בקבוק מלא במשהו שנראה כמו שתן אז קרן שאלה אותו: "מה אתה שותה שתן?" חחחח....כשהנגנים חזרו לבמה כל אחד הביא איתו כוס עם שתיה אז קרן לקחה למיקי את הכוס ושתתה לו הכל... אח"כ מירי עלתה לבמה עם שקית במבה ואמרה לקרן שהיא הביאה לה במבה אבל הצוות אכל אותה בדרך.. פתאום מיקי נזכר שהוא לא יודע איך המשחק כדורסל נגמר והיה חייב לדעת תוצאות. מירי וקרן שרו את אם זאת האהבה שלך בביצוע מ-ד-ה-ים!!!! קרן סיפרה קצת על מבול ואמרה שאולי יקרא כך הדיסק הבא ואז שרה את הביצוע הכי הכי יפה של מבול שאי פעם שמעתי...הייתי מהופנטת!! אח"כ את סקס אם האקס ובוא לשכונה בחור חדש...ואז הדרן ואז נגמרה ההופעה...
.. חיכיתי ליד הדלת של החדר אמנים ובסוף היא נפתחה...!נכנסתי ודיברתי עם גליה על כוכב נולד קצת(היא חתמה לי ביומן..) ואז הלכתי עם אלעד(לא מהפורום) למירי למירי שגם תחתום לי ביומן...ואז ירמי קצת התלהב יותר מדי וחתם לי בענק על כל הדף ביומן..ואז דיברתי עם אריק הוא חתם לי גם ביומן(למרות שהיה לי את הדיסק שלו בתיק ולא היה לי כח להוציא אותו...X_X) ואז סוףסוף הלכתי לקרן וחיכיתי ואז היא חתמה לי על רכבת באירופה וביומן והצטלמנו(למרות שקרן בכלל הסתכלה למקום אחר...)ואז הביתהה!!! לסיכום היתה הופעה מדהימה!!!וחבל לי שאין עוד עד הסיבוב הבא.....