הופעת ה 100

papashdon

New member
ואוו..היה כלכך כיף../images/Emo70.gif../images/Emo47.gif

כבר שכחתי כמה מהנה להיות בהופעה של קרן
. תודה ענקית לטליהיא ולמירב על הכרטיס
ההופעה הייתה פשוט מדהימה, מזל טוב לקרן! נהנתי לפגוש את כל מי שהכרתי...'תגעגעתי אליכם.
תודה

yaharoola

New member
../images/Emo3.gifמקסים מדהים מהמם.. וכל המילים האלה..

אני יושבת וכותבת, ומוחקת וכותבת ומוחקת... שאולי אני לא אכתוב בטעות מילה שלא משקפת מה שהיה אתמול כמו שצריך. אזזז..... אני יגיד שהשעתיים באוטובוס ליבאנל השתלמו בערב מיוחד מאוד בשבילי! נ.ב תמרי אני חולה עלייך

I מ י ר ב I

New member
אין לי פשוט את המילים לתאר../images/Emo70.gif

סיכמתם הכל פשוט מצוין. נהנתי כ"כ,היה מושלם
קרן פשוט מדהימה,אפילו לא ניגשתי אליה בסוף ההופעה, היו שם כ"כ הרבה אנשים ופשוט ריחמתי עליה
בהצלחה עם הדיסק החדש שאני ממש מצפה לו ובטוחה שהוא יהיה מצוין!!
רבה קרן על חוויה מושלמת
אוהבת

../images/Emo79.gif../images/Emo220.gif"כשירד מבול על הרחוב".../images/Emo23.gif

חמודה קרן, איך התחילה לרקוד לנו על הבמה.
באמת התגעגעתי אליה, המון. היה חסר לי. השילובים היו ממש מפתיעים, אהבתי מאוד. אריק, ירמי, רונה ומירי. וואו. ב"אם זאת אהבה שלך", כמעט בכיתי. היה ביצוע כ"כ חזק!
מבול היה באחד הביצועים הטובים בעיניי, מאז שאני בבית, אני חורשת חרישות עליו. מאוד נהניתי לראות את כולם, ולגלות שאשכרה זוכרים שאני קיימת. כפרעלייכם! קרן- את חייבת לי ולשיר, העיפו אותך משם כמו לא יודעת, בדיוק בצורה שהעיפו אותנו למכונית.. לא נעבור על זה בשתיקה!
טוב נו, העיקר שאריק היה חמוד, הבאתי לו לחתום על הסינגל "בינונימי", הוא שאל מאיפה יש לי [
], אמר שאפילו הוא לא ראה את זה...

Inbar789

New member
אריק חתם גם לי על החוברת של האלבום../images/Emo6.gif../images/Emo103.gif

זה היה מצחיק
עדי: "אתה יכול לחתום לה? היא מתביישת.. היא עוד שנייה בוכה" אריק: "באמת?" עדי: "לא
" *אני מביאה לו את החוברת* אריק: "היי, זה אני!" אני: "כן
" ואז הוא חתם לי [לענבר, שנה טובה וחג שמח. אֶריק ברמן] והצטלמנו

ady18

Well-known member
למישהו יש הקלטה של"סקס עם האקס"

ויכול לשלוח אני אשמח תודה רבה

shir828

New member
../images/Emo99.gif../images/Emo7.gif../images/Emo7.gif../images/Emo7.gif../images/Emo7.gif../images/Emo7.gif../images/Emo7.gif../images/Emo7.gif../images/Emo7.gif../images/Emo7.gif../images/Emo7.gif../images/Emo7.gif../images/Emo7.gif

ההופעה עצמה הייתה מהממת
אין לי מילים פשוט.. היה.. ואוו. אבל אחרי מבול? הרגשתי איך שאני כלכך רוצה לפגוש את קרן, לדבר איתה, חיבוק דוב איתה... הוא היה.. עוצמתי. אוף. אני מאוהבת בשיר הזה..
אחרי ההופעה (שהייתה מדהימה) ירדן הייתה צריכה לשירותים ויעליק לשלחה לי אסמאס מטריד בטירוף: "נפגש בשירותים" O: אז הגענו לשירותים ואמא של ירדן התקשרה ואמרה שהם בדרך.
אז ראינו את קרן אבל בגלל שאנשים נדחפו אליה יותר מאיתנו לא עשינו כלום איתה והלכתי בהרגשה שהוציאו אותי באמצע ההופעה. זה היה כלכך חסר לי
מירב, טל ליהיא וכו'... אתן חייבות לעשות מפגש פורום עם קרן שכולם יבואו (לא הכמות שהייתה במפגש הקודם, לא שהייתי בו...) כי הרוב פיספסו את קרן ולא תיהיה לנו הזדמנות לראות אותה עוד. תודה. וכשאני מסתכלת על עצמי בכל פעם אחרי שהלכתי לקרן- התנהגתי כמו טיפשה. בהופעה הראשונה נמרחתי וניסיתי לפתח שיחה שלא הלכה. בהופעה השניה ממש נמרחתי "קרןןן, אפפשרר גםםםם?" נדחפתי. בהופעה השלישית יצאתי סתם טיפשה. ובהופעה הזאת? נראתי כמו איזה ילדה מעריצה של הגיים בויז או משהו.. נדחפתי בין כולם עם עט ביד והסינגל פתוח (זה היה בשביל להקל עליה, אבל נו..) ובסוף אפילו תמונה, מילה לא החלפתי איתה
והייתי צריכה את זה בטירוף. וגם ככה אבא של ירדן משך אותנו משם. כשמשכו גם את קרן לחדר אומנים. אבל בטוח היו עוד אנשים שנכנסו אליה. אז די התאכזבתי, כי זה די משלים לי את ההופעה הקטע של להפגש עם קרן אח"כ.. אבל ההופעה הייתה מדהימה, העדפתי לשמוע אותה בלי האורחים, למרות שהם גם היו נחמדים...

../images/Emo79.gif../images/Emo220.gifכ"כ.../images/Emo45.gif

זה מרגיש ממש חסר בלי החלק האחרון, כאילו משהו נקטע באמצע.

Inbar789

New member
אין לי מילים.../images/Emo103.gif

לכן אני שוב רק אסכים עם כולכם. היה הכי מדהים בעולם

Rony 05

New member
קרן, מירי והבמבה!

כמובן שממש נהנתי, וקרן היתה פשוט מעולה!

למעלה