הופעת ה 100

I מ י ר ב I

New member
../images/Emo47.gifהופעת ה 100../images/Emo106.gif

אז היום זה קורה,הופעת ה 100 של קרן.אחרונה לסיבוב זה
מיד אח"כ תכנס קרן להקליט את האלבום הבא שלה שיצא בעזה"ש בשנה הבאה
http://www.mouse.co.il/CM.shows_item_show,408,208,9772,.aspx אז כולנו נפגשים היום בשעה 22:00 בצוותא. אורחים מיוחדים במופע:ירמי קפלן ואריק ברמן.ועוד אורחת מפתיעה... צפו להפתעות
כל מה שקשור להופעה,אנא שרשרו לכאן
מצפים לראות אם כולםםםםםם
לא לשכוח

papashdon

New member
תודה../images/Emo9.gif

שנה שעברה, יום שישי [אבל התאריך היה ה8.9] קרן הופיעה בירושלים.. בדיוק בשבוע הראשון ללימודים....לקח לי שנה להגיע לעוד הופעה
! אז..זו ההופעה השנייה שלי. איזה כיף!
יא..ואני אראה היום את כולם וזה
.

hilali1

New member
וואי נכון../images/Emo70.gif עברה שנה../images/Emo70.gif

העיקר שאתה רואה עוד הופעה לפני האלבום הבא
תהנה

papashdon

New member
זה מה שהכי כיף../images/Emo3.gif

לשמוע את השירים עוד לפני שהם באלבום

../images/Emo79.gif../images/Emo220.gifמזל טוב.......................

הזמן הכי טוב שהיה לך להתקשר אליי היה במספרה?

shir828

New member
../images/Emo45.gif../images/Emo99.gif../images/Emo45.gif../images/Emo99.gif../images/Emo45.gif../images/Emo99.gif../images/Emo45.gif../images/Emo99.gif

איזה יום חג זה^_^ ואהא. (
) בעזה"ש
(אפעם לא אמרתי את זהO:) יאללה, עושים חמולה על קרן וכל השאר לא יבינו למה 3/4 מהאולם מכיר אחד את השניXDD וואו, אנחנו ניהיה באותו אולם עם איש השנה במוזיקה2007 ועם תגלית השנה, זמרת השנה, כותבת שיר השנה....... של גלגל"צ 2006? תחזיקו אותי חזק:|

blackfield2

New member
אגב איש השנה במוזיקה..

היום סוף סוף קניתי את הדיסק שלו!! תכננתי עליו מלא מלא זמן והיום בדיוק קניתי אותו. נראה לי אני אבקש מאריק שיחתום לי עליו.. ^___^

Inbar789

New member
../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo99.gif../images/Emo103.gif

+ אבא

hilali1

New member
../images/Emo45.gif ../images/Emo211.gif ../images/Emo79.gif ../images/Emo23.gif ../images/Emo99.gif

LEEkm

New member
אני כ"כ מתרגשת!../images/Emo99.gif../images/Emo151.gif

אני מחכה להופעה הזו כ"כ הרבה זמן!

אושRתי

New member
../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo9.gif

עידוck

New member
מישהו יודע עד מתי ההופעה היום? זה דחוף!!

לאחותי יש היום יומהולדת אני רוצה לדעת אם להודיע לה שאני באה או לא...כי אני מגיעה בטוח להופעה!

הופעה בד"כ אורכת כשעה וחצי

יש מצב שבגלל שיש אורחים מיוחדים הופעה תהיה כשעתיים ניחוש שלי הופעה תסתיים קרוב לחצות

למעלה