leonel knight
New member
../images/Emo47.gif דל"ת ../images/Emo47.gif
אז הממ...... הסבר
בפינה הזאת, אני כותבת תיאורים, כל פעם בסגנון אחר, או ברמה אחרת, דבר שמשתנה מפינה לפינה. כמובן שלא צריך לעשות במדויק ע"פ התיאור, ואפשר לוותר על דברים שלא מצליחים, אבל הכי חשוב זה שתנסו^0^ אתן יכולות לשרשר לכאן את הדוליז מפינה שעברה או מהפינה הזאת
נתחיל:
תיאור ראשון,
שיער שיער אסוף, חוץ מכמה תלתלים/בקבוקים שהצליחו להתחמק לה. יש לה כתר כסף בצבע כסף. שמלה שמלה לבנה, מגיעה עד מעל הברכיים. החלק העליון צמוד, והחלק של החצאית נפוח מאוד ועם הרבה כפלים. השמלה עצמה סטרפלס, אומנם, יש לה כמו שרוולים (סטייל חולצה סירה) מתחרה, גם בלבן, רק שהשרוולים הם לא אלא שמחזיקים את השמלה. השרוולים כמו בצורה של A, כשהשפיץ שלמעלה זה החלק שיוצר לה מבית השחי (
) ואז השרוולים 'מתרחבים'. באיזור הציץ השמאלי שלה יש ורד גדול (לא הדפס!!) בגווני לבן וורוד די בהיר. על האגן, אתן יודעות באיזור הזה : ) ( קשור סרט בצבע ורוד, קצת מעושן, הוא מבריק כזה, ורואים את קשירת הפרפר מקדימה! נעליים נעליים בובה עם סרט די גדול שמסתיר את החלק הדמי של הנעל, בצבע ורוד כמו זה שקשור לה על האגן. יש לה גרביונים, שהם כאילו בצבע גוף, אבל רואים שזה קצת יותר כהה מהצבע גוף האמתי שלה. אקססוריז סומק, עפרון שחור, הגבות טיפה עבות יותר(יותר מפיקסל אחד לפחות). ועיניים ירוקות יהיה נחמדP:
תיאור שני
שיער חום כהה חלקחלק, הברק בשיער, בגווני לבן צהוב. הוא מגיע עד לאיזור הכתפיים ונשען קצת על הכתפיים. טופ בצבע סגול בהיר/לילך (יותר לגוון אפרפר) חולצה קצרה, שהשרוולים שלה צמודים אלא יותר משוחררים. יש לה מחשוף וי, ה-וי בזווית כהה (נו איך אני אסביר
). מסביב להדפס, יש קצת קשקושים, שיכולים להיות גם כל מיני אותיות, זה לא משנה, בגווני אפור כהה ואפור בהיר. על החולצה, הדפס בגווני שחור ואפור כהה שך גולגולות בוטום ג'ינס סקיני כהה.אפשר להוסיף שפשופים, אבל לא חייב. נעליים נעליי עקב שפיץ שחורות עם ברק לבן. אקססוריז +כפפות שחורות, מעור.עם כפלים! +צעיף בצבע סגול שלא מסתיר את ההדפס שעל החולצה, הוא יותר פתוח כזה. הבד שלו מעין תחרה צפופה. הוא מלופף פעמיים סביב הצוואר. +השפתיים בורוד בהיר, וצללית בגווני אפור/שחור/סגול. וזהו
אני חושבת שיצאו תיאורים חמודים ביותר DD: מקווה שתעשו, וכמובן, בהצלחה לכולן
אז הממ...... הסבר