אני הנטר אני הנטר רמה 36 האם שווה לי לעשות פי קיו הנסיס?
ה הקשת5 New member 13/7/08 #1 ../images/Emo47.gifאני הנטר אני הנטר רמה 36 האם שווה לי לעשות פי קיו הנסיס?
D deisy New member 13/7/08 #2 לא יודעת כמה אחוז נותן הפקיו הזה תנסה... כדאי לעשות את הפקיו של CMPQ - אני יודעת שהוא נותן הרבה אחוזים... ואולי כדאי לעשות קווסטים שנותנים גם אחוזים וגם דברים נחמדים...
לא יודעת כמה אחוז נותן הפקיו הזה תנסה... כדאי לעשות את הפקיו של CMPQ - אני יודעת שהוא נותן הרבה אחוזים... ואולי כדאי לעשות קווסטים שנותנים גם אחוזים וגם דברים נחמדים...
S spongbob New member 13/7/08 #3 ../images/Emo110.gifממש לא, תעשה cpq קרניבל =] הפיקיו בין ההכי טובים
I IceFairy New member 13/7/08 #5 יכולה לומר לך ששלשום הייתי רמה 34, היום אני כמעט רמה 40 ורק בזכות MCPQ, הוא מעולה, נותן המון EXP ביחוד כשמנצחים, אני מאד נהנית מה-PQ הזה ובדרך כלל שונאת PQים.
יכולה לומר לך ששלשום הייתי רמה 34, היום אני כמעט רמה 40 ורק בזכות MCPQ, הוא מעולה, נותן המון EXP ביחוד כשמנצחים, אני מאד נהנית מה-PQ הזה ובדרך כלל שונאת PQים.
M Miss Naama New member 13/7/08 #6 ../images/Emo45.gif אני הנטרית רמה 41 עכשיו, בערך מרמה 31~עד עכשיו הייתי מלא בCPQ והרמות האלה עברו כמו כלום, ממש ממש כלום. CPQ FTW [:
../images/Emo45.gif אני הנטרית רמה 41 עכשיו, בערך מרמה 31~עד עכשיו הייתי מלא בCPQ והרמות האלה עברו כמו כלום, ממש ממש כלום. CPQ FTW [:
G Guid New member 14/7/08 #8 לא שווה בגרוש. אני ארצ`ר ברמה 20 ואני כבר מזמן התייאשתי מהפיקיו הזה. לרמות הנמוכות הוא מצויין. כמו שכבר המליצו לך, תעשה את קרניבל פיקיו. בשביל להיכנס תצטרך לדבר עם NPC בשם `שפיגלמן` בקרנינג סיטי, או באורביס. תהנה~ D:
לא שווה בגרוש. אני ארצ`ר ברמה 20 ואני כבר מזמן התייאשתי מהפיקיו הזה. לרמות הנמוכות הוא מצויין. כמו שכבר המליצו לך, תעשה את קרניבל פיקיו. בשביל להיכנס תצטרך לדבר עם NPC בשם `שפיגלמן` בקרנינג סיטי, או באורביס. תהנה~ D:
D Don Nirtin New member 14/7/08 #10 ../images/Emo45.gif../images/Emo87.gif עשיתי אותו רק עד רמה 20 עם הנוב שלי. אח"כ... ביי ביי -D