אל magy

akva

New member
../images/Emo47.gifאל magy

שלום לך מגי, אני חדשה כאן, ומאוד מעוניינת להשתתף כאן בפורום ההכרויות. אך מתרשמת שרבים מהכותבים כאן אינם רציניים. אבקש להציע, שתימחקי את כל מה שהאנשים הבילתי רציניים כותבים כאן. עד שיחדלו להפריע כאן בפורום. לדעתי מי שלא רציני ומחפש להתבדר, שימצא לו פורום בידורי, למשל פורום בדיחות. ושלא יפריעו לאנשים הרציניים אשר מחפשים בני זוג לחיים.

magy

New member
כדי להבין את מי למחוק

תני לי קצת יותר פרטים. מה זה לא רציני? מה זו הפרעה? מה כן בדיחה או בידור ומה לא? להשאיר רק בעלי הכרטיס המלא פרטים? להשאיר רק אנשים מעל גיל חמישים? תני לי קצת יותר פרטים....כדי שאבין.......

../images/Emo96.gif בקר נפלא ושטוף שמש. מאחר

והפורום חפשי צריך פשוט ללמוד לעבור הלאה ולא להתרגש מכל מיני שבעצם לא שיכים לנושא לשמו הוקם הפורום.

mamaWitch

New member
בוקר טוב עולם

קמתי ראיתי ש-6.30 הנחתי שטרם השתגעתי נרדמתי העולם נראה חביב יותר ב-8.45.... כשאפשר שאז עכשיו ערה ולא לגמרי עירנית בינתיים ב- EZ שיהיה יום נהדר
מגי... מחר... מחר... יורדות הטמפרטורות

ben3211

Member
AKVA מה שאת אומרת ממש לא רציני

אולי כדאי שנמחק אותך. כידוע לך הפורומים נועדו לתת במה לכל אחד שרוצה לומר משהו לאומה, במקרה של הפורום הזה, ליצור היכרות. חלק מאיתנו כותבים בבדיחות דעת, אולי מתוך מבוכה, אולי כי זה מה שיצא להם באותו רגע מראשם הקודח. תהיי יותר על הכיפאק ותנסי לזרום איתנו, מי יודע? אולי גם את תמצאי בסוף את הגבר שבו חשקה נפשך.

טוב, באתי להפריע לפורום../images/Emo3.gif

היייי אנשושים
מה שלומכם הבוקר???????? לא בא לי להיות רצינית פויה יולי פויה מגי תמחקי אותי

mamaWitch

New member
רגע... חייבים לצאת מפה עם הכרויות?

למה לא מספרים לי כלום? ואני כבר 3 ימים כאן... akva מותק, שיקלי שוב. אני ממש לא בטוחה שכולנו כאן מחפשים הכרויות בכזו רצינות. יותר בבחינת - אם יהיה אז אחללה ולא... בכיף לקשקש עם חברים, להתלוצץ, לדסקס עניינים, ולדעת שכולנו באותו סטטוס ולכן הסיטואציות דומות ויבינו אותנו. את כ"כ בעניין הכרות - אין בעייה: מלאי את כרטיסף בפירוט רב - מנסיון אנחנו כבר יודעים שיפנו אליך. יש המון אתרי הכרויות, יעודיים, בדיוק לזה - לעשות עבורך חיפוש לרשימה המלאה? הנה,
בצ'טים תמצאי המון מחפשים ויקירה.... אם כאן זה יהפוך ללוח מודעות - סביר שכולנו לא נהייה. אז מה, מגי, את חושבת לחסום את כולנו? מתלוצצים יותר מדי וכמה מאיתנו העיפו מתעלקים אתמול? יאללה... הלאה לכל מני דברים המשך יום יפה
, אצלי יום סק"ס
נ.ב. אבל akva' אם תחליטי בכ"ז להשאר איתנו זה יהיה אחללה כי אני לא אהיה הכי חדשה. ברוכה הבאה

mamaWitch

New member
לתשובות שמעל ולאלה שמלמטה../images/Emo25.gif

(
רק מיקום בשרשור)
יקירות חבצלת ויולי ואני איתכם
שם מתחת לזו הנוכחית
המשך ערב נהדר

אלמרה

New member
למעלה מצד שמאל יש חלון כתום

בו יש לך כנראה בחירה לראות את ההודעות שלך.. שני זאת ל"אישי".

אלמרה

New member
../images/Emo45.gif צודקת מאמא... מי צריך הכרויות

כשיש פה דאחקות וצחוקים... אני בטוח שגם akva תתאקלם.

אלמרה

New member
AKVA יקרה..

יש לך הרבה נגד חופש הביטוי אה? את תותחית! בחיי... מציע לך שלא להתייחס אלי כרציני בכלל!!!

מי לא רציני?

הצעה מוזרה לך יקירתי.לכולם הזכות השווה פה עד שמפרים את הטעם הטוב ועוברים על מדיניות האתר.בטוח שרובינו כאן בעלי כוונות טהורות ויש גם מי שסתם מחפש קצת הפגת שיעמום so what

למעלה