איש השבוע

נמנמנמממממממממממ

האם אתה יודע מה הם ראשי התיבות עמו'ק? עמישראל ואני קוסונים! האם אמרו לך פעם לשתוק? בטח! האם יתכן מבול? מאיפהשאדע? האם יתכן שאינך מכיר את עצמך? בטח! האם מצאת תכנים חבויים בשיר על הזברה? לא! האם נעליך נוחות לך? וואלה מאז האוטובוס דהר לידי והשפריץ עליי מיים והם נרטבו, הנעליים זוועה! חרא! האם החיים זה סרט? כשאבא שלי נתן לי סטירה חשבתי לכמה דקות שכן! האומנם יש תקווה לאופטימים? כן! רכב במהירות של מאה קמ"ש בכביש הנגדי נוסע מולם יעזור להם להבין דברים שהם לא מצליחים להבין בלעדיו. הראית איזה יופי? בטח ראיתי, הורידה את החזייה לגמרי! יש לך אש? אבל אין לי סיגריות, מה זה שווה? איך אתה מסביר לעצמך את העובדה שטרם נפגשנו? זה נוראי, הרבה יותר משאת נוראית!! את התייחסת אלי מגעיל כשהגעתי לפורום ואני זוכר את זה!!!!!!!! עוד ניפגש!!!!!

עכשיו תורי

1) למה חזרת בשאלה? מה אתה יותר חכם של הרמב"ם- הגאון מווילנה? 2) מה יעשה הבן שלא יחטא? 3) אומרים בשמונה עשרה סלח לנו אבינו כי חטאנו, מחל לנו "מלכינו" כי פשענו , הלא קימא לן מלך שמחל על כבודו אין כבודו מחל ? 4) לא מתגעגע לתופס לבעל חוב ?

הנה לך

1) למה חזרת בשאלה? מה אתה יותר חכם של הרמב"ם- הגאון מווילנה? כנראה שכן! 2) מה יעשה הבן שלא יחטא? יחטא עד שיצא לו מהאף, ואז לא יחטא! 3) אומרים בשמונה עשרה סלח לנו אבינו כי חטאנו, מחל לנו "מלכינו" כי פשענו , הלא קימא לן מלך שמחל על כבודו אין כבודו מחל ? "מלך פורץ גדר ואין מוחין בידו". 4) לא מתגעגע לתופס לבעל חוב ? לפעמים, קצת, איזה פליישבק. בדרך כלל לא!

את שואלת אותי???????

על עצמי? מתי אהיה בשיא? בשיא מה? בשיא כוחי מבחינה גופנית? בגיל 30 משו בשיא עושרי וחוכמתי? לעת זקנה! בשיא אהבתי? ביום חתונתי (אולי) בשיא שמחתי? ביום הולדת בניי בשיא פועלי?? רק כשאמות אדע. איזו מן שאלה זו? אבל תודי! השתדלתי!

למעלה