וואו, היה מתישששששש
אתה בטוח שאתה רוצה שאלות? כן! בוא נראה אותך מתקיל אותי!
טוב, אז הנה הן באות: 1. האם אתה מגדיר את עצמך כ"משתמט"? 2בדיוק כמו שאני מגדיר את עצמי "כיושב בסמוך לתחנת האוטובוס לפעמים" זהו משהו שולי בחיי. מכשול דרך שסילקתי אותו מבלי לעורר מהומות. הוא לא עניין ולא יעניין אותי לעולם. 2 באחוזים, עד כמה היה המניע שלך ליציאה בשאלה אידיאולוגי ועד כמה הוא נבע מפיתויי העוה"ז? האידיאולוגיה אינה אלא וריאציה של תענוגי העולם הזה... כך 100% יצאתי בגלל תענוגות. אבל לא יצאתי בכלל ממניעים אידיאולוגיים. הפסקתי להאמין! ממניעים רציונליים. וכשהפסקתי כלל לא חשבתי לצאת בשאלה, בעיניי זה לא היה קשור. יציאה בשאלה נתפסה אצלי כמשהו מורכב וקשה שלא אעמוד בו. הזמן, המצוות שלא אהבתי לעשות ככופר, וכולי התקבצו גם יחד והקיאו אותי מהעולם החרדי. וטוב שכך. 3. שמועה שמעתי (מכלי שני) שטענה שאלו שיצאו מפונוביז' הם רק מהשוליים (אולי, אני לא בטוח, הייתה שם גם התייחסות למוצא העדתי). מה תגובתך? שוליים? שוליים של מה? שולי החברה? היאך מגדירים שוליים?? מודדים את הבית מדרש מהאמצע?? לא כי הראש ישיבה היה יושב, אם אינני טועה, סמוך לדלת כך שהוא שוליים. לגופו של עניין אני מכיר בודדים שיצאו בשאלה מישיבת פוניבז' כולם היו מעורים חברתית. בחורים טובים ומוצלחים פרט לאחד שעל אף כשרונו, לא הצליח משום מה להתערב חברתית במידה מסויימת. 4. מה הסיכוי שתחזור בתשובה מתישהו? כמו לפני חמש שנים הסיכויי שאצא בשאלה. 0%. 5. איפה אתה רואה את עצמך בעוד עשרים שנה? עכשיו, אני רואה את עצמי מול המראה מסתרק. מנסה להסתיר במעט השערות שעוד נותרו את הקרחת. בטח אחלה גבר. בחורצ'יק לעניין. חכם ומאושר. 6. את הכתיבה של מי אתה הכי אוהב בפורום (חוץ משלך) ואת של מי הכי שונא? ימנייק!!! הצלחת להתקיל אותי!!! זו בעיה קשה! אז ככה. אבקש סליחה מאלה שלא אזכור אותם. אני אוהב את לה פיי, בני ילד רע כשהוא עצבני ושוזר מספרים בהודעות, את אתאיסט המתוחכם, אותך המנייק, את פטיש הקוננספירטור. את גילי שהפסיקה לכתוב. את ריגולטו השנון, את חופשיה ומאושרת שהלוואי לא יהיו מאושרים ממנה, את ברוריה שכותבת רק אם מחזירים את הניק שלה בתשובה, את מוטלה הגיבור שכובש את יצרו, את שי המעצבן, את דער רוסישער טוב הלב. שומרת נפשה אני כל כך מתגעגע!!! ליאור של חנה, מה שלומך? מחפשת דרך החמודה והאנרגטית עם יסורי המצפון, לילית3 הסמכותית רבנית אמהית שממאנת, מטאור38 המצחיק שפשוט לא שומעים ממנו. דתיה אבל שובבה (שם סקסי שחבל עליו), מפקפק שהפך ברור ונעלם. חי אדר, חד הלשון שאני חייב לו ספר שאינני יודע מתי אפגוש אותו ואחזיר לו. אבזץ, שיודע היטב ללחוץ על הכפתורים הנכונים בלבי ולהצחיק אותי כהוגן. אלישע בן אבויה הגרפולוג המגניב שלוקח את החיים ברצינות. גל נעים שנעלם, לֵייזֶר פֶּלֶס המנהל החביב שלא מוחק הודעות גם אם כועסים עליו... לידול שבכלל מה שלומה, ושייקספיר שאין לי מושג מה עובר עליה בכלל והיא בבחינת נעלמת אקטיבית, רינהא שלחתי לך מתנה , שושוניקו איך בצבא? מני באני מה קורה? avidadon חביב הקהל, מאיה20 עם המרקים המדהימים שנשפכים, בן הרב מה קורה גבר? דער משכיל היי לך, נועם סטאריק השמן חמוד שפעם היה אוהב אותי והיום מי יודע, מ ס תלבט היי רבה מה עובר עליך מה???, האחד לא התגעגעת ימנייק? מיכל25אב כיף לך!, שירלי היייייי, יוני ויינגרטן הנמרץ, המסוקס מכפר אזר הכתב המוכשר מינינים? עייייייף תתעורר, סלסרו בוא לארץ, יוצא בשלילה תפסיק להסתובב, סימפו יאלה בלי סתלבט, חמורו של משיח ארצה, בת חן קוסמת היפה בנשים, חילוני בתחפושת גם להתחפש וגם לכתוב על זה???? פדיחות לא?? חייקה היי, ריגולטו מתי נתראה? המבולבלת קחי פסק זמן מהחיים יקופצנית. ויוסי הסופר המהולל. וואו, היה מתיש! מקווה שלא שכחתי אפחד! את מי אני שונא? את הטרולים למניהם! 7. מה הן ששת המחלוקות שהלכה בהן כאביי? יע"ל כג"ם????? אני זוכר משהו הא?? 8. אם היית יכול להיות נוכח באירוע כלשהו מההיסטוריה, במה היית בוחר? מאורע אמיתי? בשואה! (לפחות הייתי יוצא אשכנזי
). וואו, ובקריעת ים סוף הייתי מת להיות אם כבר פנטזיות. 9. במה, לדעתך, מתאפיין חבר טוב? נשיאה בעול. אכפת לו ממך כמו שאיכפת לו מעצמו. הוא לא שוכח אותך לעולם. אתה מספר לו הכל והוא מספר לך הכל. הוא מגן על כבודך גם כשאתה לא נוכח...