איש השבוע

../images/Emo47.gif איש השבוע ../images/Emo47.gif

טוב, האמת שאני נוהגת להכריז על איש השבוע בשבת בבוקר (או היום רק יותר מאוחר), אבל כואב לי הגב אז אני מעדיפה לשחרר את הנטל הזה עכשיו... אז מי איש השבוע? איש רב פעלים, רב ניקים ושנוי במחלוקת: | ^ | ^ | ^ | ^ | ^ | ^ | ^ | ^ | ^ | ^ | שבתאי צבי! זה הזמן לשאלות. (וזה הזמן לציין שאם חשקה נפשך להיות איש השבוע (זה דו מיני, למרות שזה נשמע שלא), תיבת המסרים שלי פתוחה לרווחה) >ספל חמאה מזניקה<

מי זה שבתאי צבי ומה הסיפור שלו?

ואני לא מתכוונת לאיש מאחורי הניק ולסיפור היציאה שלך, אני מתכוונת לנביא השקר, זה שעל שמו החלטת להתנקנק. אתה יודע? >ספל חמאה שואלת<

dbutcher

New member
האיש ללא האגדה

האיש שיצא מברך וחזר מקלל (ראו מעשה בלהם ואתונו) אם זכורני נכון הוא היה גדול הדור אבל ידוע הדבר שנוח איש צדיק היה בדורו (בדורו בלבד)אז כידוע הכל יחסי בעולם למשל הליויתן היצור הכי גדול באוקינוס הוא אוכל פלנגטונים שאלו בין היצורים הקטנים באוקינוס אז היגיון אין באף מקום ובמיוחד לא בתורה (אפילו אמרו על זה "אין מוקדם ומאוחר בתורה") מה שרציתי לומר זה ש"שבתאי צבי" רצה להביא/להיות המשיח וידוע שישנם שני דרכים לזה או שכולם זכאים שזה מה שניסה לעשות בהתחלה או שכולם חייבים שזה מה שהוא עשה אח"כ ליפני שהוא המיר את דתו היה דמות נערצת אחרי זה כולם מכירים את השינאה שיש כלפיו(בדת) {סתם שבת שעברה עלי בהירהורים}

החלטתי להתנקנק??

אז ככה, שבתאי היה אחד מנביאי השקר שהיהודים הצליחו לעלות עליהם. על הייתר טרם. אך עוד היד נטויה. (מאחוחי הקלעים עוד שמעתי שכוונת עכשיו על ירמיהו משו)

אחר

New member
אתה בטוח שאתה רוצה שאלות?

טוב, אז הנה הן באות: 1. האם אתה מגדיר את עצמך כ"משתמט"? 2. באחוזים, עד כמה היה המניע שלך ליציאה בשאלה אידיאולוגי ועד כמה הוא נבע מפיתויי העוה"ז? 3. שמועה שמעתי (מכלי שני) שטענה שאלו שיצאו מפונוביז' הם רק מהשוליים (אולי, אני לא בטוח, הייתה שם גם התייחסות למוצא העדתי). מה תגובתך? 4. מה הסיכוי שתחזור בתשובה מתישהו? 5. איפה אתה רואה את עצמך בעוד עשרים שנה? 6. את הכתיבה של מי אתה הכי אוהב בפורום (חוץ משלך) ואת של מי הכי שונא? 7. מה הן ששת המחלוקות שהלכה בהן כאביי? 8. אם היית יכול להיות נוכח באירוע כלשהו מההיסטוריה, במה היית בוחר? 9. במה, לדעתך, מתאפיין חבר טוב?

עלייך????

אם אני יודע מי את ואם את בכלל שואלת אותי, אז כתבתי עלייך בתשובה למעלה...

וואו, היה מתישששששש

אתה בטוח שאתה רוצה שאלות? כן! בוא נראה אותך מתקיל אותי!
טוב, אז הנה הן באות: 1. האם אתה מגדיר את עצמך כ"משתמט"? 2בדיוק כמו שאני מגדיר את עצמי "כיושב בסמוך לתחנת האוטובוס לפעמים" זהו משהו שולי בחיי. מכשול דרך שסילקתי אותו מבלי לעורר מהומות. הוא לא עניין ולא יעניין אותי לעולם. 2 באחוזים, עד כמה היה המניע שלך ליציאה בשאלה אידיאולוגי ועד כמה הוא נבע מפיתויי העוה"ז? האידיאולוגיה אינה אלא וריאציה של תענוגי העולם הזה... כך 100% יצאתי בגלל תענוגות. אבל לא יצאתי בכלל ממניעים אידיאולוגיים. הפסקתי להאמין! ממניעים רציונליים. וכשהפסקתי כלל לא חשבתי לצאת בשאלה, בעיניי זה לא היה קשור. יציאה בשאלה נתפסה אצלי כמשהו מורכב וקשה שלא אעמוד בו. הזמן, המצוות שלא אהבתי לעשות ככופר, וכולי התקבצו גם יחד והקיאו אותי מהעולם החרדי. וטוב שכך. 3. שמועה שמעתי (מכלי שני) שטענה שאלו שיצאו מפונוביז' הם רק מהשוליים (אולי, אני לא בטוח, הייתה שם גם התייחסות למוצא העדתי). מה תגובתך? שוליים? שוליים של מה? שולי החברה? היאך מגדירים שוליים?? מודדים את הבית מדרש מהאמצע?? לא כי הראש ישיבה היה יושב, אם אינני טועה, סמוך לדלת כך שהוא שוליים. לגופו של עניין אני מכיר בודדים שיצאו בשאלה מישיבת פוניבז' כולם היו מעורים חברתית. בחורים טובים ומוצלחים פרט לאחד שעל אף כשרונו, לא הצליח משום מה להתערב חברתית במידה מסויימת. 4. מה הסיכוי שתחזור בתשובה מתישהו? כמו לפני חמש שנים הסיכויי שאצא בשאלה. 0%. 5. איפה אתה רואה את עצמך בעוד עשרים שנה? עכשיו, אני רואה את עצמי מול המראה מסתרק. מנסה להסתיר במעט השערות שעוד נותרו את הקרחת. בטח אחלה גבר. בחורצ'יק לעניין. חכם ומאושר. 6. את הכתיבה של מי אתה הכי אוהב בפורום (חוץ משלך) ואת של מי הכי שונא? ימנייק!!! הצלחת להתקיל אותי!!! זו בעיה קשה! אז ככה. אבקש סליחה מאלה שלא אזכור אותם. אני אוהב את לה פיי, בני ילד רע כשהוא עצבני ושוזר מספרים בהודעות, את אתאיסט המתוחכם, אותך המנייק, את פטיש הקוננספירטור. את גילי שהפסיקה לכתוב. את ריגולטו השנון, את חופשיה ומאושרת שהלוואי לא יהיו מאושרים ממנה, את ברוריה שכותבת רק אם מחזירים את הניק שלה בתשובה, את מוטלה הגיבור שכובש את יצרו, את שי המעצבן, את דער רוסישער טוב הלב. שומרת נפשה אני כל כך מתגעגע!!! ליאור של חנה, מה שלומך? מחפשת דרך החמודה והאנרגטית עם יסורי המצפון, לילית3 הסמכותית רבנית אמהית שממאנת, מטאור38 המצחיק שפשוט לא שומעים ממנו. דתיה אבל שובבה (שם סקסי שחבל עליו), מפקפק שהפך ברור ונעלם. חי אדר, חד הלשון שאני חייב לו ספר שאינני יודע מתי אפגוש אותו ואחזיר לו. אבזץ, שיודע היטב ללחוץ על הכפתורים הנכונים בלבי ולהצחיק אותי כהוגן. אלישע בן אבויה הגרפולוג המגניב שלוקח את החיים ברצינות. גל נעים שנעלם, לֵייזֶר פֶּלֶס המנהל החביב שלא מוחק הודעות גם אם כועסים עליו... לידול שבכלל מה שלומה, ושייקספיר שאין לי מושג מה עובר עליה בכלל והיא בבחינת נעלמת אקטיבית, רינהא שלחתי לך מתנה , שושוניקו איך בצבא? מני באני מה קורה? avidadon חביב הקהל, מאיה20 עם המרקים המדהימים שנשפכים, בן הרב מה קורה גבר? דער משכיל היי לך, נועם סטאריק השמן חמוד שפעם היה אוהב אותי והיום מי יודע, מ ס תלבט היי רבה מה עובר עליך מה???, האחד לא התגעגעת ימנייק? מיכל25אב כיף לך!, שירלי היייייי, יוני ויינגרטן הנמרץ, המסוקס מכפר אזר הכתב המוכשר מינינים? עייייייף תתעורר, סלסרו בוא לארץ, יוצא בשלילה תפסיק להסתובב, סימפו יאלה בלי סתלבט, חמורו של משיח ארצה, בת חן קוסמת היפה בנשים, חילוני בתחפושת גם להתחפש וגם לכתוב על זה???? פדיחות לא?? חייקה היי, ריגולטו מתי נתראה? המבולבלת קחי פסק זמן מהחיים יקופצנית. ויוסי הסופר המהולל. וואו, היה מתיש! מקווה שלא שכחתי אפחד! את מי אני שונא? את הטרולים למניהם! 7. מה הן ששת המחלוקות שהלכה בהן כאביי? יע"ל כג"ם????? אני זוכר משהו הא?? 8. אם היית יכול להיות נוכח באירוע כלשהו מההיסטוריה, במה היית בוחר? מאורע אמיתי? בשואה! (לפחות הייתי יוצא אשכנזי
). וואו, ובקריעת ים סוף הייתי מת להיות אם כבר פנטזיות. 9. במה, לדעתך, מתאפיין חבר טוב? נשיאה בעול. אכפת לו ממך כמו שאיכפת לו מעצמו. הוא לא שוכח אותך לעולם. אתה מספר לו הכל והוא מספר לך הכל. הוא מגן על כבודך גם כשאתה לא נוכח...

שאלות

כמה ניקים יש לך?
איזה מהם אתה הכי אוהב?
איפה אתה רואה את עצמך מחר?
איפה אתה רואה את עצמך בעוד שנה?
איפה אתה רואה את עצמך עוד 20 שנה?
מה אתה מאחל לעצמך?
מה אתה הכי שונא אצלך?
מה אתה הכי אוהב אצלך (חוץ מהכל)
איזה אוכל אתה הכי אוהב?
זהו.

../images/Emo68.gifתשובות.

כמה ניקים יש לך? בעולמי האישי ככה: שבי, שבתוש, שב ולאחרונה גם שפתוני. יש מחברי שקוראים לי נוח. על שום שמי השני שניתן לי על ידי מרן הרב כדורי בגלל שעשיתי בעיות בבצפר. בפורום כך: רבי הקדוש, שבתאי, שבתאי צבי, עליזה וענונו וצליל עוגב. סתאאאאאם צליל עוגב זה לא שלי. איזה מהם אתה הכי אוהב? בגלל שתפסת לי את צליל עוגב אני אוהב את שבתאי צבי. (יש הרבה ניקים שפתחתי בשביל הודעה אחת ואני לא זוכר אותם. האאאאא איך שכחתי את "כואב לי הראש מלחשוב" שהונקק ספיישל בשביל פורום חוזרים בתשובה. איפה אתה רואה את עצמך מחר? בתל אביב יש לי סידורים אחרונים לפני הנסיעה. איפה אתה רואה את עצמך בעוד שנה? בשירותים מתעצבן שאכלתי סחוג תימני כי שורף לי. איפה אתה רואה את עצמך עוד 20 שנה? בין זרועותיה של יעלת חן מעודנת ונכבדהמשכנע את עצמי שאני צעיר ושעוד נכונו לי ימים טובים. אני רואה את עצמי איש נינוח ורגוע, בעל משפחה, אוהב ומלומד והכל טוב. מה אתה מאחל לעצמך? אני מאחל לעצמי להיות אוהב, נאהב, חכם ועשיר נורא. (בריא אני כבר) מה אתה הכי שונא אצלך? את הטוב לב שלי, את העוצמה המלכותית חהחהחהחה. צחקתי. אני שונא אצל עצמי את השאיפות שלא תמיד מותאמות אצלי ליכולות שלי. אני יכול לרצות משהו שאני לא יכול להשיג, לא להשיג אותו ולהיות עצוב מזה. אני שונא בעצמי את מצבי הרוח הקוטביים. מה אתה הכי אוהב אצלך (חוץ מהכל) חוץ מהכל אני אוהב בעצמי את הסבלנות שלי לענות לכל שאלותייך. וגם את היכולת שלי לשרוד כל מצב יהיה אשר יהיה. איזה אוכל אתה הכי אוהב? אני אוהב דגים נורא נורא. אוהב עודות גבינה, שוקולד לבן ועוד ועוד. זהו. מזל שלי!

Le Fay

New member
כל מה שרציתי לדעת ועוד לא כתבת

1. מה הספקת לשנות בחייך מאז היציאה בשאלה? 2. מה ההישג החשוב ביותר שהישגת עד היום? 3. האם לדעתך אינטליגנציה היא אלמנט קבוע או משתנה? 4. כמה זמן הצלחת לחלוק טריטוריה עם בחורה אחת? 5. כשאתה יושב בקולנוע, אתה צופה בסרט או במתרחש מסביב? 6. איכפת לך אם לא מסתכלים בך? 7. מה תחום הלימודים שהיה הכי קשה לך עד עכשיו? 8. האם הצלחת בסופו של דבר לעמוד בדרישות בו, או ויתרת? 9. עד כמה חשוב לך מה החבר'ה אומרים על החברה שלך? 10. מה תהיה כשתגדל?

גם את לא נותנת חיים קלים../images/Emo123.gif

1. מה הספקת לשנות בחייך מאז היציאה בשאלה? המון דברים!!! א, מקום מגורים כמה פעמים. ב. כיוונתי את השעון, הורדתי את המיים. וגם, וגם הצלחתי קצת לעכל את עקלקלותיה של החברה החדשה, קראתי המון ספרים ראיתי המון המון סרטים ועשיתי גם דברים שהצינעה יפה להם... 2. מה ההישג החשוב ביותר שהישגת עד היום? ה"דראג סטאר" סגור בשבת בזכות כתבה שאני עשיתי. (באמת) אין לי מושג. אני פשוט לא יודע, נראה לי שפשוט חייתי, והתרגלתי לדברים. אני חושב שההישג הגדול הוא היכולת לעבוד בעבודה שחורה תמורת 18 ש"ח ולהיות מאושר (כשאשיג אותו אדווח על כך) 3. האם לדעתך אינטליגנציה היא אלמנט קבוע או משתנה? חהחהחהחהחה תלוי אצל מי. וואו, פילוסופיות. הכל משתנה ברמת מה. 4. כמה זמן הצלחת לחלוק טריטוריה עם בחורה אחת? בושה! מעט מאוד זמן אחותי! (עד הבוקר לכל היותר) סתם קצת יותר.... 5. כשאתה יושב בקולנוע, אתה צופה בסרט או במתרחש מסביב? גם וגם אחותי! וכשאני הולך לסרט פעם ראשונה עם בחורה חדשה שטרם נגעתי בעורה זהו סיוט קצת אם את מבינה למה אני מתכוון..... 6. איכפת לך אם לא מסתכלים בך? בסרט??? לא כל כך. דווקא בשבוע שעבר קרה לי לראשונה משהו מוזר. יצאתי מסרט בקולנוע כי הוא היה משעמם מדייייי. 7. מה תחום הלימודים שהיה הכי קשה לך עד עכשיו? אנגלית! 8. האם הצלחת בסופו של דבר לעמוד בדרישות בו, או ויתרת? אצליח! 9. עד כמה חשוב לך מה החבר'ה אומרים על החברה שלך? זה מתחלק אצלי מוזר! אני מאוד לא שם על החברה בטווח היומיומי המיידי. לטווח ארוך חשוב לי להיות מועורך. 10. מה תהיה כשתגדל? איש טוב ומאושר! תהיה לי דירת ענק (3 קומות) כאשר בקומה העליונה יהיו חמישה חדרים מאובזרים היטב והם ישמשו יוצאים בשאלה (בחינם!!!!) בשלושת החודשים הראשונים ליציאתם!!! ותהיה לי אשה חכמה טובה ויפה. ויהיו לנו 3 או אפילו ארבעה ילדים חמודים חמודים שכל היום אני אוכל אותם כמו שאני אוכל את אחים שלי. ותהיה לנו כלבה חמודה. (ויהיה לי אינטרנט מהיר בחדר) והוהוהוהוה האאאאא ויהיה לי מרצדס.

Le Fay

New member
אם תרשה לי...

אני חושבת שאתה אחלה בחור (אבל אל תאמר לאפ'חד כי זה יהרוס את המוניטין שלי).

שיחזור שאלת ספל חמאה

האם אתה יודע מה הם ראשי התיבות עמו'ק?
האם אמרו לך פעם לשתוק?
האם יתכן מבול?
האם יתכן שאינך מכיר את עצמך?
האם מצאת תכנים חבויים בשיר על הזברה?
האם נעליך נוחות לך?
האם החיים זה סרט?
האומנם יש תקווה לאופטימים?
הראית איזה יופי?
יש לך אש?
איך אתה מסביר לעצמך את העובדה שטרם נפגשנו? >ספל חמאה מנוערת לא בחושה