איש השבוע

שאלות

איך היא הכל מבינה? למה לי פוליטיקה עכשיו? איפה ישנם עוד אנשים כמו האיש ההוא? מה אברך לו, במה יבורך זה הילד? מה עשית לי מה עשית? אם תלך מי יחבק אותי ככה? ועכשיו מה, מה עכשיו? למה ככה הגדולים שואלים ושואלים ונורא מבלבלים לי את המוח? עין גדי, מה היה כי צמחת בחמה? מי יודע מדוע ולמה לובשת הזברה פיג'מה? אך למה לא מלאו עשרים לנער? כשאת אומרת לא למה את מתכוונת? ככה מדברים? איה אותה ארץ, איפה אותה שמש? אליעזר, מתי תשכב לישון? אז מה, בעצם, את עושה כאן? איפה יוסי? אתה רואה גמלים? מה יהיה אם אבגוד ואותך אעזוב מיותרת בלילות ארוכים לחכות עד שובי מזרועות האחרת? מי זוכר ומי יודע את הדרך אל ביתי? למה זה אימא, למה בוכות הדמעות בעצמן? הלא אמרת אלי העיר כל כל ריקה? אהבה, למה את חייבת כל כך להכאיב? מאין תבואה ואנה תצעד? מי זה דופק בדלת? מה זאת אהבה? מה הדבר שאתה הכי אוהב לעשות דבר ראשון בבוקר? כמה זוגות משקפים קנית (או קנו לך) במשך חייך עד כה? כמה מהם בשימוש? תן המלצה על סרט טוב שראית לאחרונה (לאו דווקא בקולנוע). תן המלצה על ספר טוב שקראת. תן המלצה על אירוע תרבותי (לא כולל הטיש) שהשתתפת בו. איזה טקס חתונה אתה רוצה? איזה טקס קבורה אתה רוצה? איזו גלידה צועדת בראש הקיץ הזה? כמה כדורים אתה יכול להכדרר ביחד? מה המתכון הכי מסובך שהכנת והצליח? מה המתכון הכי פשוט שלא הצליח? איזה מאכל אתה הכי אוהב להכין? על איזה כלי נגינה תרצה ללמוד לנגן? כמה זמן הייתה השיחה הארוכה ביותר ששוחחת בטלפון? מה השיא שלך באי שימוש בטלפון? >ספל חמאה בעינים שואלות<

תיקון: איפה יוסל'ה?

ואם כבר, שאלה פטישית: אקטיבי או פסיבי? סתאאאם אל תענה, האמת שאין לי הרבה מה לשאול, ודרך אגב, לדעתי אתה בחור סבבה ובס"ה מנהל טוב, אולי לפעמים דוקא אקטיבי מדי, למרות שיש שיאמרו פסיבי מדי. בעצם אם אני כאן, אז כמה דברים שמעניינים אותי: האם אתה מרגיש שניהול הפורום נותן לך איזושהיא זקיפות קומה נפשית/רוחנית ואלי גם פיזית? האם יצאו לך מזה דייטים? האם כרוכה בכך עבודה קשה או שזה יותר כייף מבחינתך? כמה מקום ניהול הפורום תופס אצלך בחיים מבחינת מימוש עצמי? האם יש מצב שתמשך לבחורה יפהפייה? והאם אכן מילדות לא נמשכת בכלל לבחורות? מה עם ילדים ומשפחה וכאלה? זה לא יחסר לך? האם אתה מרגיש לפעמים שכל הסיפור שלך הוא סוג של איזה סרט שאתה חי בו ויום אחד תתעורר ותחזור להיות לייזר השובב מהכפר? האם אתה אוהב את עצמך בסך הכל? האם החיים קשים? האם טוב לך עם עצמך? האם טוב לך עם הבחירות שלך? האם אתה מתחרט עליהם מדי פעם? האם טוב לך עם יוצאים בשאלה? מה המעגל היותר קרוב יותר שלו היית משייך את עצמך יוצא בשאלה או גיי? מה יחסך לאלוהים? מה יחסך לחרדים? מה יחסך לחיים? מה יחסך לאמא שלך? איך אתם מסתדרים היום? מה יחסך לפורום? מה יחסך לספל חמאה? ומה אתה מוכן לעשות בשבילה כמעריץ? מה יחסך לסגן שלה (היה איזה משהו לא ברור בגלגול הקודם שלו בפורום שעד היום לא פוענח)? מה יחסך למי שהוא משמש כסגן שלה? מה יחסך לחלקיהו? מיהו חלקיהו? מה יחסך ליחסי מין? מה יחסך לתדירותם? מה יחסך לזמינותם? האם אכן לגייז יותר קל למצוא זיונים? מה יש לך לומר על החיים? האם אתה משועמם? האם אתה אופטימי? פסימי? מאושר? דכאוני? האם אתה מרגיש לפעמים שבסיפור של הגיי יש גם משהו מן הפוזה? למה אתה גולש בפורום? ולמה אני? האם תסכים עם האמירה שאתה נשמה טובה? מה היית משנה בחיים שלך אם היית יכול? ולמה אתה לא עושה את זה? נסחפתי קצת תוך כדי הגלישה, גם לא ממש התכוונתי מלכתחילה לשאול, תרגיש כמובן חופשי להתעלם ממה שלא בא לך לענות.

יחד עם יוסי

ורסטילי.
לא.
כן.
רק בהתחלה זה היה כיף.
הפורום כמימוש עצמי? לא תופס מקום בכלל.
נראה לי שכן.
תגדיר את המילה "בכלל". מילדות (או מבגרות) הפנטזיות והרצונות שלי היו בקשר לגברים.
אולי מתישהו אבנה משפחה. זה כולל ילדים (אבל לא חייבת להיות בתוך המשפחה גם אשה).
לא, זה לא יחסר לי כי כנראה יהיה לי.
לא.
כן.
כן.
תלוי באיזה יום אתה שואל אותי.
בגדול - כן.
מידי פעם. אבל גם כשאני מתחרט, אני שלם.
עם חלק מהיוצאים בשאלה כן, עם חלק לא.
לא זה ולא זה. המעגל הקרוב שלי מורכב מכל מיני אנשים (יוצאים, הומואים, חרדים, חילונים).
אין לי יחס לאלוהים.
החרדים מוגדרים אצלי כבורים ומסכנים אך זכותם לבחור את בחירותיהם.
לחיים? לא יודע. חיים.
כועס עליה.
לא מדברים.
אוהב ושונא, כועס ומעריץ.
מת עליה.
זו שאלה אינטימית מידי
חולה עליו, מת עליו, מטורף עליו (ומאוד מאוד מאוד מתגעגע אליו). מה לא היה ברור?
היא אחותי הרוחנית. קצת התרחקנו בחודשים האחרונים מסיבות שונות אבל אני מאוד אוהב אותה.
לא יודע מה יחסי לחלקיהו כי אני לא מכיר אותו. הייתי רוצה לפגוש אותו.
נועדו כדי ליהנות.
כמה שיותר.
זמינות גבוהה מידי משעממת. רצוי קצת להתאמץ בדרך אל האושר.
לדעתי לא.
אין לי מה להגיד על החיים.
ממש לא משועמם.
אני אופטימי. ופסימי. ומאושר. ודכאוני.
יש פוזה בכל דבר שאנחנו עושים בחיים. גם בשינה. גם בשאלת השאלות שלך וגם בתשובות שלי. (מה זה "הסיפור של הגיי"?)
כי מעניין אותי לראות מה שואלים אותי.
אין לי מושג.
לא.
הייתי יוצא בשאלה מוקדם יותר, הייתי שוקל חצי ממה שאני היום, הייתי נמוך ב-25 סנטימטרים, הייתי נולד אשה.
כי זה מסובך.

תשובות../images/Emo70.gif

1) היא ילדה חכמה. 2) למה לא? 3) בטבריה. 4) שתגדל ויהיה לך ילד. 5) לא עשיתי כלום. נשבע לך, זה לא הייתי אני. 6) הוא יחבק אותך. 7) אני מדליק סיגריה. זה מה עכשיו. 8) כי הם לא מוצאים שירותים בסביבה. 9) העולם מצמיח אז צומחים. 10) אין לי מושג מי יודע. פעם ידעתי אבל שכחתי. 11) כי הוא נהרג בצבא בגיל 19. 12) אמרתי לא! לא זה לא! 13) ארץ ושמש הלכו לים. ארץ טבעה, מי נשארה? 14) כשאסיים לענות על כל השאלות. אולי. 15) מחפשת משהו לעשן. 16) יוסי הלך להביא חלב מהמכולת. 17) הרבה. אני סופר אותם במקום לספור כבשים (132, 133, 134, 135...). 18) אני אבכה. 19) את. 20) לא יודע. אמא לא נמצאת כאן כדי לענות. 21) אמרתי. לא לכל מה שאני אומר צריך להתייחס. 22) היא לא חייבת. סתם סאדיסטית ונהנית מזה. 23) מטיפה סרוחה, אל עפר. 24) השליח של הפיצה. 25) חיבוקים, נשיקות וליקוקים לגלידה. =========== 26) לישון. 27) הצלחתי לספור 23 זוגות משקפיים. 28) בעיקרון 2 בשימוש. מעשית, 1. 29) דוקומנטרי = המחבל שלי. מצוייר = שרק. עלילתי = שלוש חתונות ולוויה אחת. 30) קְרל מבּרֶסט של ז'אן ז'נה. 31) ההופעה של חמי (בגירסא האקוסטית). 32) אזרחי. עם שמלה כמו שלבשה מלי לוי. 33) לא רוצה שום קבורה. תנו לתולעים/חיות/דגים לעשות את העבודה. 34) גלידה בטעם חלווה. 35) בקושי אחד. 36) לפני כמה שנים הכנתי ארוחת ערב רומנטית לחבר וחברתו. 5 מנות, מהתחלה עד הסוף. רוצה את התפריט המלא? 37) ניסיתי להכין עוגת שוקולד והיא צנחה לי באפיה. פאדיחות. 38) פיתה עם נקניק. 39) פסנתר (למדתי פעם אבל זה לא מספיק). 40) לא זוכר בדיוק אבל יותר מ-10 שעות. 41) חודש בערך. -----------------------כמה שאלות יש לך?

אחר

New member
שאלות קשות../images/Emo11.gif

ואני מבקש לא להתחמק! 1. תן לעצמך ציון מ 1 עד 10 על ניהול הפורום. ותהיה כנה! 2. על איזה מעשה שעשית במהלך ניהול הפורום אתה הכי מתחרט? 3. על איזה מעשה כזה אתה הכי גאה? 4. אילו היית צריך לבחור מישהו לניהול הפורום (חוץ ממך), במי היית בוחר? 5. על איזו הודעה שפורסמה אי פעם בפורום אתה הכי כועס? 6. מבין אלו שכתבו בעבר בפורום ואינם כותבים עוד, מי הכי היית רוצה שיחזור? 7. אברהם פריד או מרדכי בן דוד? 8. אם היה מישהו משכנע אותך שיש אלוהים והדת היהודית היא הנכונה, האם היית חוזר בתשובה?

לא כל כך קשות

1) 6 2) משהו שקשור לפורום? לא יודע, כלום. 3) שוב - כלום. 4) אתאיסט עם ציציות, יוני וינגרטן, ספל חמאה. 5) על ההודעה של בת לחם האפרתי/כהן מדיין. 6) חנה של ליאור. 7) אברהם פריד. 8) כפי שכבר עניתי - כן (אם כי, נראה לי שהייתי ממשיך לעבור עברות מסויימות).

isackris

New member
שאלה אישית מתחשבת...

אתה באמת מתכוון לענות על כל השאלות??? אם כן אז בהצלחה ותזהר מסתירות כי בסך הכל אל תגיד לי שלא תשקר אפילו פעם אחת... כי לדעתי בד"כ אנחנו לא אומרים את מה שאנחנו חושבים אלא את מה שאנחנו רוצים לחשוב... תחשוב על זה!

תשובה מתחשבת

אני לא מתכוון לענות על כל השאלות. מה שלא בא לי - אני אדלג. אני כן אגיד לך שלא אשקר אפילו פעם אחת ואת דעתך אתה יכול להניח על הדברים שלך ולא על שלי. (הוּ דֶה פַאק אַר יוּ?)

isackris

New member
מתנצל

ניראה לי שמתחתי את הקפיץ יותר מידי לא הייתה לי כל כוונה לפגוע זה נאמר בחצי הומור חצי חשיב נו שוין כל הכבוד על כל התשובות

סיטרא

New member
יו לייזר.. אפשר שאלה נורא אישית?

האם חשקת אי-פעם (מבחינה מינית, כמובן) במישהו/י מבאי הפורום ? אני יודע שזו שאלה ממש אישית, אבל העניין מציק לי כבר כמה חודשים. (לא חובה לפרט את הנשוא).

בא נקל עליך את המלאכה

לייזר המנהל היקר: 1) האם חשקת בסיטרא ? 2) נכון שהוא חתיך/חמוד/מתוק ? (וזה בלי ציניות) לא עליך המלאכה לגמור.. צדיקים מלאכתם נעשית ע"י אחרים.

סיטרא

New member
אל

תוציא את דבריי מהקשרם ! לא ידעת שהחושק בבן מינו חושק בגוף משורג שרירים ומסוקס ? ואילו בעלי גוף לבקן, רופס, ושחיפי כמו שלי- נשארים בדרך כלל בלתי נחשקים עד ביאת בועל צדקנו אמן סלה.

לא ידעתי..

מהיכי תיתי למר שחושק במינו חושק בשריריו, ומה לי חושק במינו לחושק בשאינו מינו, כבר אמרו חכמים סדנא דארעא חד הוא, בין במינו ובין בשאינו מינו, בין כדרכה ובין שלא כדרכו, בין פתח פתוח כפתחו של אולם ובין פתח כפתחו של מחט, ומאן דעייל פילא בקופא דמחטא בישיבה של מעלה, מעייל גם מעייל מחטא בפתחא דקופא בישיבה של מטה בתחתונים ובלשון עמא דבר, אינו דומה חישוק שרירים לחישוק בשרים, ושניהם אינן דומות לחישוק עיניים, ושלושתן אינן דומות לחישוק הנפש, וארבעתן אינם דומות לאהבה. ואם ימתין מר עד ביאת בועל צדקינו וגואל צדק שיגאלנו מבתוליו, חוששני שימתין עוד רבות עם שכינתא בגלותא עד קץ הימים.. זהו שאמרו חכמים פתחו לי פתח כחודו של מחט ואני פותח לכם.. וגומר..

סיטרא

New member
המחשב פה

לא כ"כ הבין את הצופן בו השתמשת, ואילו אני שכחתי כבר את הגירסא דינקותא שלי. עמך הסליחה.

מה לא הבנת?

מקרא מלא דיבר הכתוב: פתחו לי פתח כפתחו של מחט ואני פותח לכם פתח כפתחו של אולם.. אם טרם הבינות, אני בטוח שלייזר ישמח יעזור..

למעלה