איש השבוע

../images/Emo47.gifאיש השבוע../images/Emo47.gif

ליזר פלס! האדמור, האיש, האגדה, המשקפים, הסיגריה, המניירות, והסוכריה על מקל! ---אותו האיש יענה כל שאלותיכם בזמנו הפנוי החל מעכשיו--- כל שאלה מתקבלת! (גם אם לא ניתנת עליה תשובה, חלאס קטנוניות) רק חכו יפה בתור ותזדיינו בסבלנות. >ספל חמאה מזניקה שאלות<

Le Fay

New member
ככככככככככן!

מתי אתה נח? זה תמיד עם אוזניות? מה אתה רוצה להיות כשתהיה גדול? אם תבחר לך בית משלך, איפה הוא יעמוד? מה הכי מרגיז אותך בחיים, ומה הכי משמח? העולם שלך - נברא במילה, או במיקצב, או במלודיה? מה הסימן הראשון שמודיע לך שאתה מאוהב?

לללללללללללא!

אין לי מושג. בדרך כלל כשאני מתמוטט.
אם אני לא מתמוטט לפני שהספקתי לשים את האוזניות.
מבחינה תעסוקתית? מנכ"ל המוסד לביטוח לאומי.
התשובה על זה משתנית כמעט מידי יום. בשניה זו אני רוצה את הבית שלי בריו דה ז'נירו.
אני בעצמי הכי מרגיז אותי בחיים.
הכי משמח? כשאני לא רוצה ללכת לישון מחשש שהיום המושלם ייגמר.
חלק ממנו במקצב. חלק במלודיה (ויש עוד חלקים אבל כולם ללא מילים).
כשאני מפחד לפגוש את האדם הנדון.

Le Fay

New member
חן-חן ../images/Emo13.gif

כשתיקח את ב"ל אני אשמח לעשות סדר במשטרה... אתה מרגיז אותך? ל מ ה ?

משמים

New member
עוד שאלות

1)אתה חושב שיהיו לך ילדים ? 2)בהנחה שיהיה לך ילד והוא יחזור בתשובה. מה תעדיף - שיהיה דתי לאומי מתנחל או חרדי סאטמר במאה שערים ? 3)היכן נעלם שבתאי צבי ?

משמים

New member
ועוד שאלה

היית חוזר על המתיחה ההיא שבה "חזרת בתשובה" ועצבנת פה כמה אנשים ?

כן

זה היה משחק אמת או חובה ובדרך כלל אני משתדל למלא את חובותיי. אני באמת לא מבין למה אנשים התעצבנו. אלו שהתעצבנו, זו הבעיה שלהם.

יאאלה לייזער תתחיל לשפוך

1) הדבר האחרון שעשית היום? 2) האם אתה מאמין שיש יצורים על כוכבים אחרים ? 3) האם אתה מאמין בניסים ? 4) מתי התפללת בפעם אחרונה לאבינו שבשמים ? ומתי ביקרת בפעם אחרונה בבית הכנסת ? ולמה? 5) האם אתה שר במקלחת? 6) האם אתה אוהב לטייל בגשם ? 7) מה את עושה בשבת בדרך כלל ? ואם הייתה לך מיתשהו שבת מיוחדת? ספר עליה 8) מה הוא הדבר שאתה משתוקק לעשות, אבל לעולם לא תעשה כי מפחד ? ולמה מפחד ? 9) מהו הספר האהוב עליך ? 10) אנשים שהיית מגלה לאי בודד ? 11) כיצד נוצר שלג ? ומדוע פתיתי השלג לבנים ? 12) כמה טיפים מהחיים …….? 13) מתי בפעם האחרונה איבדת שליטה ? 14) מתי בפעם האחרונה התחרטת על החלטה שקיבלת ? 15) מתי בפעם האחרונה אמרת לעצמך "הייתי צריך לשתוק" ? 16) מתי בפעם האחרונה הגשמת חלום ? 17) מתי בפעם האחרונה נכנסת ללחץ ? ולמה? 18) מתי בפעם האחרונה שקלת לעזוב הארץ ? 19) אתה זוכר את הרגע בו נודע לך שמגדלי התאומים בניו-יורק הותקפו וקרסו ? 20) מתי בפעם האחרונה חשבת להחליף כיוון בחיים ? טוב דיייי לעכשיו אוהב אותך לייזער

שופך

1) הדבר האחרון עוד לא היה. 2) לא יודע. לא מעניין. 3) לא. לצערי. 4) לא זוכר. עברו מספיק שנים כדי שאשכח. הייתי בבית דניאל, בית הכנסת הרפורמי בת"א, בקבלת שבת בה חבר היה החזן. 5) כן. ולא רק בה. 6) בוודאי. יש מישהו שלא? 7) היו לי הרבה מאוד שבתות מיוחדות בחיים. בדרך כלל הן רצופות ברגעים קטנים... 8) את התשובה האולטימטיבית אני לא אענה. ברגע זה אני מפחד לעשות את הדבר אבל אני לא יודע אם הפחד לא ייעלם או יתמעט מתישהו. למה מפחד? בעיקר בגלל החברה. 9) אין אחד כזה. בכל רגע נתון מדובר בספר שאני קורא באותו זמן. 10) הייתי מגלה את עצמי. עם כמה אנשים שאני רוצה איתי שם... 11) זה מבחן בפיזיקה? 12) התקלת אותי. לא יודע. בשניות אלו הטיפּ הגדול ביותר שיש לי הוא לא להיוולד. 13) אני אף פעם לא בשליטה. 14) לפני חצי שעה התחרטתי על שסיפרתי למישהו משהו אישי עלי. 15) לפני חצי שעה
16) היום בצהרים. 17) כשהרגשתי שהגיע הזמן לסגור את הפורום. 18) היום בבוקר. 19) כן. הייתי בחלוקת מצרכי מזון לנזקקים מטעם מרצ בתל אביב ושמעתי את זה ברדיו. 20) אין לי כיוון ולכן אני לא יכול להחליף. גם אני אוהב אותך. יאללה, בוא עוד פעם לארץ...

אמא'לה../images/Emo70.gif

ספלית, בעברה של הפינה, היינו נוהגים להעלות על המוקד את איש השבוע רק אחרי שביררנו אתו מראש אם הוא מסכים. נו טוף, אחרי שדרשתי מאחרים לעשות זאת אני לא יכול לסרב אבל אני לא מבטיח להגיב על הכל. -------- נשימה ארוכה --------

כמה שאלות ללייזער (תחליף שם אחי)

אהלן דבר ראשון, אני שמח לראות אותי מככב בתשובה 14 שלך. אני לא שמח שאתה מתחרט, אבל אני שמח יותר לדעת שההתחרטות לא קשורה בי. טוב, אני יתחיל לשאול, ואני שמח שעכשיו לילה, כי אני מאמין שיש פחות לחץ, ככה שתוכל לענות על כל שאלה. 1) יוצא לך מידי פעם להסתכל במבט אחורה, ולהתחרט על שזחרת בשאלה? 2) תן לי 10 דברים שאתה מוצא שהאדם החרדי יותר טוב בהם מהלא דתי. 3) במבט לאחור, יצאת מהדת בטריקת דלת. או שיצאת אחרי הבנה בלה בלה בלה שזה לא הדרך? 4) תן לי 10 דברים שהאדם הדתי לדעתך יכול ללמוד מהלא דתי. 5) האם קורה לך שאתה אומר משהו מסויים, או מקרין התנהגות מסויימת, שהיא בעצם לא אתה, אלא אתה עושה ומקרין אותם רק בגלל החברה שמסביבך? 6) יש לך קשר עם המשפחה שלך? במידה ולא, האם היית רוצה להיות איתם בקשר? עם מי בעיקר? 7) (במידה ואין קשר עם המשפחה) איזה מסר היית רוצה שאני (או מישהו אחר) יעביר להם בשמך? 8) תן לי 10 דברים שאתה מתגעגע אליהם מהחיים החרדים\חבדניקים 9) אתה אוהב מוזיקה חסידית? את מי למשל? 10) השיר ששלחתי לך לפני יומיים, גרם לך לצמרמורות של התרגשות? 11) מה אתה מייעץ לחרדי שנמצא בארון? 12) תן לי 10 דברים שאתה עושה אותם אך ורק בשביל לקבל יחס (צומי בלע"ז) 13) מה דעתך על החרדים בכלל? 14) למה לא שירתת בצה"ל? 15) איזה סגנון לבוש אתה אוהב? 16) החלום שלך להיות מנכ"ל המוסד לביטוח לאומי, נובע מהרצון בתשומת לב מיוחדת, או הרצון לשנות את המדינה? 17) אתה מאמין באלוקים (כמו החרדים)? במה אתה (עוד) מאמין? 18) מאז שיצאת. בכית פעם? אפשר לדעת על מה? 19) אם היינו נכנסים למכונת זמן, ומריצים 11 שנה אחורה. איך היית מתנהג? מה היית משנה? 20) איך אני נראה? אם הייתי הומו (או אפילו לא) האם "היית עושה לי טובה", או שאני לא לטעמך? 21) בעקבות הכל. יש לך משו שאתה רוצה לומר לי. לספר לי. לשאול אותי. לבקש ממני? תרגיש חופשי תודה מראש על התשובות. אני מבין שחלק מהשאלות, אתה לא תענה עליהם. אבל אני אומר תודה על מה שנותנים לי. שוב תודה. ביי

ברוך בואך. לא רוצה להחליף שם...

כשאמרת לי שאתה מתכוון לנצל את השרשור הזה כדי לשאול את שאלותיך, נכנסתי להיסטריה. לא יודע למה, הפכתי בזמן האחרון להיות טיפוס היסטרי. אני עדיין היסטרי בעיקר כי אני יודע שבניגוד אולי לחלק מהשואלים כאן, אתה מצפה לתגובות רציניות, אישיות ומעמיקות. אני מקווה שלא אאכזב אותך יתר על המידה אבל אם כן - זה מה יש. יאללה, שנתחיל? 1) לא! 2) אין דבר כזה. הסבר: אין דבר כזה "האדם החרדי" מול "האדם החילוני" כהכללה. כולנו מכירים את החרדים הרעים והטובים, את החילונים הטובים והרעים. דבר אחד טוב אני כן יכול לומר על החברה החרדית מול החברה החילונית (בלי להתייחס לתת-קבוצות בחברה החילונית שבהן, הייתרון החרדי נעלם) וזה בקשר לגמ"חים ולערבות ההדדית שקיימת יותר מאשר בעולם החילוני. 3) כבר כשיצאתי, הבנתי שדרך החיים החרדית אינה נכונה. לא שהייתי יכול כבר אז להסביר את עמדתי בצורה ברורה, אבל זו הייתה התחושה שלי לאחר שלמדתי, שאלתי, הבנתי ולא הבנתי. בהחלט עזבתי את חיי בעולם החרדי בטריקת דלת, אך טריקת הדלת הייתה רק לגבי חיי שם ולא לגבי העולם והאנשים בתוכו. 4) עיין תשובה 4. לתתי-קבוצות בחברה החילונית, יש ייתרון על החברה החרדית והוא בקבלת השונה מהם, בליברליות ועוד... 5) כן, הרבה פעמים. 6) יש לי קשר קלוש ביותר עם אחד מאחיי. בתחילה, רציתי וניסיתי ליצור קשר עם המשפחה אבל היום, לאחר כמה שנים ולאחר שאת דכאונותיי בעניין מיציתי, נראה לי שגם אם הם ירצו לחדש איתי את הקשר, אני אעדיף לומר להם שיילכו לחפש את החברים שלהם. 7) נכון להיום, אני לא רוצה להעביר להם מסרים באמצעות צד שלישי. 8) (למה דווקא 10? אני מתחיל ונראה לכמה אגיע) התוועדויות אמיתיות ולא מלאות פוזה, ניגונים ב'סעודה שלישית', דבקות במטרות משותפות (גם אם הן קטנוניות, מיותרות או שליליות), ל'עשה לך רב'. הסבר: אני לא מתכוון למישהו שיגיד לי מה לעשות או למישהו ש"ישפיע" עלי ברוחניות אלא לאפשרות לדבר עם אנשים, לשפוך את הלב, גם אם הם לא ידידי-נפש שלך או פסיכולוגים מדופלמים. 9) כן, מאוד. אני אוהב את אברהם פריד, דדי גראוכר, שלמה קרליבך, שלמה שמחה, דב הנדלר ועוד... 10) לא. אבל יש שיר חסידי שכן גורם לי להצטמררות ולהתרגשות. 'טאטעניו' של פריד. 11) האמת? לא יודע. אני בעיקר מרחם עליו. הייתי מאחל לו לצאת בשאלה ולצאת מהארון אבל זו פנטזיה קיצונית. בשלב ראשון הייתי מייעץ לו לפנות ל'הבית הפתוח' בירושלים ולהכיר שם עוד דתיים וחרדים במצבו. 12) אני לא חושב שיש דברים שאני עושה אותם אך ורק לשם הצומי. יש הרבה מאוד דברים שאני נהנה מהם וחלק מהעניין - הוא הצומי: השתגעות בהופעות ומסיבות, בגדים מסויימים במקומות מסויימים, צעקות ומשיכת תשומת לב, התנהגות פרובוקטיבית לעיתים (בטוח יש עוד)... 13) בורים ומסכנים. חיים את כל חייהם לטובת מטרה שלדעתי אינה נכונה ובדרך, רומסים את עצמם (זכותם המלאה וכשפוגעים בהם ובאורח חייהם, אלחם בעדם) ואת הסביבה שלהם (דבר שאני משתדל להילחם בו). 14) כי אני שונא את הצבא (הישראלי בפרט ובכלל), כי נשק עושה לי בחילה, כי נראה לי שיש דרכים טובות ומועילות יותר לבזבז עליהם את חיי. 15) שמלות נשף (גם אם אני לא לובש אותן). 16) שילוב של השניים. אני מתעב את המוסד לביטוח לאומי ובכלל את שירותי הרווחה בישראל (לא את העובדים הקטנים אלא את המדיניות וראשי המוסדות) ואני מאוד מאוד רוצה לפוצץ אותו מבפנים ולנסות לבנות אותו כמשהו מועיל יותר. אני בהחלט רוצה תשומת לב מיוחדת אבל נראה לי שיש תפקידים בהם אקבל תשומת לב גבוהה יותר ואני רוצה להיות גם בהם. 17) אני לא מאמין שיש אלוהים שברא את העולם ונתן את התורה. במה אני כן מאמין? לא יודע, לא ברור לי וגם לא מי-יודע-מה מעניין אותי. 18) אני טיפוס רגשן ובכיין. בחודשים הראשונים ליציאתי בכיתי הרבה מאוד בעיקר בגלל המשפחה. בהמשך בכיתי עוד הרבה... בגלל חברים שאני אוהב, בגלל הפסדים בבחירות, בגלל אהבות נכזבות ועוד... 19) למה דווקא 11? הייתי רוצה לצאת בשאלה בגיל מוקדם יותר. 20) אני מחכה שתגיע לארץ ובהחלט אשמח לעשות לך טובה. 21) כן, יש לי מה לשאול אותך: היית רוצה שאעשה לך טובה? (אתה לא חייב לענות כאן). הפתעתי אפילו את עצמי כשעניתי על הכל. ובנוגע להתחרטות שהזכרת, אממ...אני לא בטוח שאני מתחרט כי אני לא יודע אם יש סיבה. אני מתחרט באופן קבוע על שאני נותן אמון באנשים מוקדם מידי.

אהלן שוב

נתחיל מהסוף. אני מה-זה מתרגש מזה שאתה רוצה ותשמח לעשות לי טובה. זה מחמיא לי. אני רק מקווה שאתה רוצה לעשות לי, לא מתוך רחמים עלי. אבל את זה רק אתה יודע. במידה ואתה רציני. אני ישקיע בזה מחשבה. (מה גם שלא ענית על המראה שלי) נמשיך. 1) השאלה הקבועה : מה גרם לך לחזור בשאלה. אני לא יטריח אותך לספר לי עכשיו כל הלילה. אני רק מאמין שאיפשהו ברשת, הסיפורים כבר כתובים. אז אם תועיל בטובך לל(נ)קק לי את הסיפורים. אני יודה לך מאוד. 2) שהודת שיצאת בטריקת דלת, הודת דרך אגב שיצאת בלי הרבה מחשבה (זת'ומרת שרק שהיית בחוץ כבר, אמרת לעצמך, ברוכשם יצאתי וכו'. אבל בהחלט היציאה לא היתה על רקע של הבנה בלה בלה בלה שאין אצל החרדים כלום)? 3) בתור אחד שמקרין ליברליות, מה היית עושה אם הבן שלך יחזור בתשובה? מה תעשה כדי למנוע זאת? 4) שאתה הולך ברחוב. אתה מרגיש שאתה דוגמא מהלכת (זת'ומרת אתה חושב שללעייזר פלס נהפך למודל לחיקוי או להערצה)? 5) מה היה הדבר "הכי הכי" שעשית בשביל לקבל צומי? 6) בתור דתי, ידעת שאתה בתוך הארון. או רק כשיצאת הגיע שלב הזהות המינית? 7) אם אני יוכיח לך את ההפך ממה שאתה חושב (בנוגע לאלוקים וזה וזה) האם היית חוזר בתשובה (תיאורטית)? (שורש השאלה : האם חשובה לך האמת, ובגלל זה אתה איפה שאתה. או זה עניין של נוחות, ולכן לא ישנה לך אם יוכח ההפך) 8) אתה חושב שנטיות כמו שלך, הם דבר מולד? במידה וכן, אתה חושב ש"זה אבוד" או יש דרך לחזור לסטרייטיות? 9) האם זה נכון שבאחד הבחירות, אתה "סידרת" בכפר שהחרדים לא יצליחו לזייף פתקים? 10) למה דפקא "ווג"?
11) איפה אתה רואה את עצמך בעוד כ10 ו20 שנה? 12) איך ואיפה היית רוצה להראות\להיות בעוד 10 ו20 שנה? (הכוונה מבחינת מעמד וכו'. לא מבחינת מראה חיצוני) יש לי עוד כמה שאלות. אבל אני אשמור אותם להזדמנות אחרת, ופורום אחר. שוב, תודה רבה על התשובות, ותודה מראש על התשובות הבאות. לילה טוף.

הנני כאן (אבל זהו. עונה והולך)

נשארתי על המחשב כשאני מחכה במתח להמשך ממך אבל זהו, יש לי כמה דברים לעשות הבוקר אז נענה לך ונעוף... ראשית: אין אצלי זיוני רחמים. אני אעשה טובה (או טובות) למי שאני רוצה. אתה כוסון. כבר מיצינו את זה בבוקר האתמול, במסנג'ר... שנית: נראה לי שמן הראוי שתציג את עצמך בפני חברי הפורום. ככה פתאום נחתת כאן... (רקע תרבותי, הקשר שלך ל'יוצאים בשאלה' אם בכלל וכדומה) 1) אני לא כל כך מבין את השאלה. אם אתה מתכוון לאיזשהו אירוע ספציפי (או שרשרת אירועים) - אין לי על זה תשובה. שום אירוע לא גרם לי לצאת בשאלה. 2) ממש לא. לא הייתי עוזב את כל עולמי, בוחר לעוף לרחוב מבלי לדעת איפה אשן מחר - סתם כך. כל מה שניסיתי לומר לך הוא שאם היית שואל אותי ביום היציאה בשאלה, לא בטוח שהייתי יכול לשטוח בפניך את כל הנימוקים כהשקפת עולם בנויה ומסודרת. 3) אני מאוד מקווה שהבן שלי לא יחזור בתשובה ואנסה לחנך, להסביר וללמד אותו ע"פ מיטב הבנתי. אם בכל זאת הוא יחזור בתשובה, אצטער מאוד אבל זה לא בשליטתי (בדיוק כפי שלא בשליטתי איזה מקצוע יבחר לעצמו). 4) אני לא מרגיש מודל חיקוי אך בהחלט, יש הרואים בי מודל כזה ויש המעריצים אותי (לטעמי, מסיבות לא נכונות והלוואי שהיו נכונות). 5) וואו...שאלה קשה. אני צריך לחשוב. מממ...הגעתי לפני שנה וחצי בערך לכפר עם חבר והתנשקתי איתו. (לא יודע אם זה "הכי" אבל תודה שזה במקום גבוה
) 6) כבר בהיותי בישיבה היה לי סקס עם גברים אבל להכרה שאני הומו הגעתי רק כמה שנים מאוחר יותר. 7) אם תוכיח לי שיש אלוהים שברא את העולם ונתן את התורה, אחזור בתשובה (אם כי אני מאמין שיהיו עבירות שאמשיך לעבור). 8) לא יודע אם זה מולד או לא (יותר ויותר מדענים טוענים שכן). לא נראה לי שאפשר לחזור ל"סטרייטיות" אבל ברור שאפשר פשוט להתאפק ולא לשכב עם גברים... 9) אתה מתכוון לבחירות 99. לא סידרתי ספציפית לכפר כלום אבל הייתי בין מקימי גוף שנקרא "חרדים על כל קול" ומטרתו הייתה למנוע זיופי בחירות במגזר החרדי (משקיפים מטעמנו הגיעו גם לכפר). 10) לא דווקא. הסיגריות שאני מעשן משתנות מידי פעם. עכשיו אני מעשן גם ווג מנטול וגם אל.אם. לייט'ס. בעבר עישנתי מרלבורו, מרלבורו לייט'ס, פרלמנט, נובלס (ונראה לי שעוד אבל שכחתי). 11) אין לי שמץ של מושג. 12) הייתי רוצה שהסיבות שבגללן יש כאלו שמעריצים אותי - ייהפכו לנכונות. אני רוצה להיות בעל השפעה על החברה הישראלית (לאו דווקא בגוף מבצע, אם כי זו האופציה המועדפת עלי). לילה טוב לך, יום טוב לי.

יוווו אני כוסון!

תודה על התשובות. רק קצת חסר לי בשאלה הראשונה, בפרט לאחר שהבנתי ממך ב"חרדלש בנזונה" שאיפשהו ברשת יש סיפורים שלך על כל התהליך, מריבות, התלבטויות, וכד'. בכולופן אם תיזכר במשהו, אני אשמח לקבל ממך לינקים לסיפורים. זה נורא מעניין אותי. בקשר לתשובה הראשונה שלך ("שנית: נראה לי שמן הראוי שתציג את עצמך בפני חברי הפורום. ככה פתאום נחתת כאן... (רקע תרבותי, הקשר שלך ל'יוצאים בשאלה' אם בכלל וכדומה). אז ככה. אכן "נחתתי" לכאן מבלי שום כלום. אבל אל תדאג, יש לי מספיק פורומים על הראש שאני מחוייב לעבור עליהם כל יום, ככה שאני לא חושב שאני יהפך פה לאיש קבע.מה גם שאני ממש לא אוהב את הסגנון של תפוז (בפרט, ביחס להייד פארק, שכל אשכול ותגובה, מסודרים.) אבל קצת רקע... מבחינת החברה אני נחשב לחרדי. רק רחוק מההגדרה של הדוס הממוצע. בעקבות...(צינזור)... אני טיפוס די שונה מהחברה הרגילה (והכללית, גם הלא דתית). אין לי ממש רקע עם היוצאים בשאלה, מה שכן יש לי זה, כמה ידידי נפש שיצאו בשאלה (חלקם כבר לא בחיים) וגם אני אישית ש...(שוב צינזור)... סורי לייזער, אני בטוח שלא קיבלת כמוני את התשובות שציפת ורצית לקבל. אבל אני ממש מבקש סליחה (לא שזה יעזור). אני לא אוהב לדבר על עצמי. יום טוב שיהיה לך. (אם יהיו כאן תגובות בנוגע אלי. אני אשמח אם תיידע אותי)

MAYA20

New member
תורי

את מי אתה הכי אוהב בעולם?
איזה אייקון אתה הכי אוהב?
את מי אתה הכי אוהב לקרוא בפורום חוץ ממך?
איזה חג הכי יפה בעיניך?
מה הכי כיף לעשות (חוץ מסקס)?
איזה שאלה אתה לא רוצה שישאלו אותך?

עמדת בתור?

1) את לא מכירה אותו... בחור נחמד שמעצבן אותי. 2) את
מוּלינה... 3) את ספל חמאה. היא מצחיקה אותי. 4) אין דבר כזה חג יפה. זה תרתי דסתרי. 5) ללכת להופעות. 6) הבטחתי מראש שלא על כל התשובות אענה. על זה למשל - אין תשובה.

למעלה