../images/Emo46.gif

במשך שבוע שלם לא הייתי בבית. אז באחד הימים אחד הבחורים ירד לי. לא היה משהו. וזהו. חוץ מזה, לא קיבלתי כלום, לא נגעתי בכלום, לא שום דבר
לא כיף): (כן, להיות פעילה בבחירות זה לא מדהים אם זה כולל שבוע ברצף מחוץ לבית. במיוחד אם הבחור המדובר עובד איתי במטה ככה שלא יכלנול עשות שום דבר בקוויקי כזה בצד
) -אה, כן. ויש לו עוד חברה, שהוא איתה מחוסר ברירה (אל תשאלו), והייתי בטוחה שאני חולקת אותו איתה רק פיזית, עד שגיליתי מחבר הכי טוב שלו שהוא מאוהב בה ואני הפילגש
בנים זה לא משהו, צצצ.

תספרו לי על זה../images/Emo10.gif

והוא בכ"ז הדבר הכי מדהים עלי אדמות. שיער שחור, עיניים כחולות ירוקות, פשוט וואו. (אה אה, כן! ועוד קצת מרמור! בלילה שירד לי בו, הוא לא שטף ידיים לפני וזה היה אחרי עבודה וזה, וכמובן שהזדהמתי! שזה עוד יותר מדכא מלא לקבל!)

../images/Emo31.gifלא שווה להשקיע מחשבה ואפילו אחת

"גבר" כזה ישר שולחים חזרה לאמא שלו , אובמקרה שלו לחברה שלו
הוא לא עושה טובות לאף אחד ולמרות שאני לא מכירה אותך אני בטוחה שמגיע לך הרבה יותר מזה ... לאף אחד לא מגיע שישקרו לו ויתנהגו אליו בדרך שכזו... אז יקירתי תרימי את עצמך מהמרמור כי יש טון של גברים בחוץ ....

daniella1980

New member
להתבגר, יש 9,0000 כמוהו

במיוחד אם כל מה שחשוב לך הוא צבע עיניים ושיער, ותוכלי למצוא אחד כזה שירד לך בלי ידיים מלוכלכות (יורדים עם הידיים? :) ). ולא אמרת שהוא עם חברה בלית ברירה? איך זה מסתדר עם זה שהוא מאוהב בה? בקיצור, הזוי ילדה.

נו.

וואו. אני מנסה לכתוב פה את הסיפור בלי שזה יהיה שקוף מדי (כי לכו תדעומי פה מכיר אותו ויספר לחברה שלו) וזה לא הולך. בכל מקרה, הוא היה איתה, ואז איתי, ואז הם חזרו והוא עוד נשאר איתי (נפרדנו, אבל כשאנחנו נפגשים כל יום במפלגה זה קצת קשה להשאר רחוקים). בקיצור, הוא אמר שהוא אוהב אותי ולא רואה את עצמו מתאהב בה שוב, ואתמול חבר שלו אמר לי שהוא מאובה בהיא ואני סתם מהצד. שאלתי אותו, והוא אמר שכן, הוא מתחיל להתאהב בה שוב. הוא סתם מנסה להרחיק אנשים שהוא אוהב כי הוא עבר איזו טראומה השבוע בהקשר הזה. וזהו
(כן, לא מובן בעליל)

בקיצור ולעניין יקירתי... לחתוך!

ויפה שעה אחת קודם !!! זה סתם קשר מזוכיסטי ...

דם הבן

New member
לא נורא.

עוד שניה את עוזבת לצבא, ובינתיים-זרקי אותו כבר לכל הרוחות. עצה-עשי הפסקה קטנה מבנים. אני אדבר איתך עוד בטלפון, נראה לי שכדאי.

Octopussy

New member
לפי הסניליות שהוא מגלה...

נראה שעבדתם במפלגת הגימלאים...

למה את על שני כינויים פה?

(רק עכשיו הבנתי את זה) זה יהיה מאוד שווה את זה|: זה סיפור כל כך הרבה יותר ארוך ומתוסבך ומהצד זה יראה עוד יותר נורא. אבל לפני שהוא חזר אליה הגעתי איתו לרמת פתיחות שלא הייתה לי כבר הרבה זמן, התקרבנו מדי:/

זה נשמע לי כאילו את מוותרת מראש...

וזה כל כך חבל... אני אפילו לא מכירה אותך ומהצד חבל לי לקרוא את מה שאת כותבת. אול באמת הגיע הזמן לגייס את הכוחות ולצעוד קדימה.

לא קדימה! לפנים!

(אל תתנדבי במטה של העבודה.את תדבקי לכאלה יציאות שזה לא לתאר) כן. אני עוד אמשיך הלאה. יקח קצת זמן, סתם קשה כרגע.

למעלה