november76

New member
חתולה, את לא מבינה

כל עוד הוא זיין את שתיהן, אבל אהב אותה זה היה בסדר. עכשיו, היא גילתה שהוא מזיין את שתיהין אבל אוהב את החברה שלו. את מבינה את ההבדל?? זה משנה את כל התמונה!

אוי לא! חבר של מישהי לא ירד לך טוב,

ועוד סיפרו לך שהוא אוהב את החברה שלו! ואת חשבת שהוא "רק" מזיין את שתיכן.. אני יכולה להבין מה רבה אכזבתך... NOT מה את מתבכיינת בכלל? יא הורסת חברויות שכמותך...

daniella1980

New member
הלוו? והלשון שלו בטעות

נפלה על הדגדגן? **הוא** נאחס של בנאדם, היא סתם הזויה ולא ברור מדוע מעוללת לעצמה את העונג להיות שם.

november76

New member
אבל הוא

לא זה שמתבכיין פה. <מסכימה איתך שהוא חלאה כמובן>

daniella1980

New member
חח שלא תביני לא נכון, אני מסכימה

עם כל מילה של החתולה החמודית, רק הוספתי שגם ללשון שלו יש יד (מזוהמת?) בדבר.

november76

New member
ואולי

היא זאת שזיהמה את היד שלו? <יכול להיות שביום אני אשה ובלילה הופכת ל
?>

לא הרסתי כלום,

הייתי איתו לפני שהוא חזר אליה. חוצמזה, שכמו שזה נראה, אם לא איתי הוא כבר היה מוצא עם מי לשכב במקביל אליה. זה בנורמל אצל האנשים שהוא מסתובב איתם.

november76

New member
לא מבינה על מה את מתבכיינת

הרי ידעת שיש לו חברה, לא הייתה לך שום בעיה לחלוק אותו איתה "רק פיזית", הכל היה ורוד הכל היה נפלא. פתאום כשמתברר לך שהוא מאוהב בחברה שלו <דהההה
> את בוכה? חשבת שאם תתני לו לרדת לך הוא התאהב בך??? מצטערת לומר לך, את הפילגש מההתחלה לא רק מעכשיו.

../images/Emo26.gif

לא. ממש לא. הוא חזר אליה רק כי היא בהריון ממנו (<-מסוג הפרטים שהעדפתי לא לכתוב פה כדי שלא יזהו אותו), ובהתחלה הוא עוד אמר לי כמה הוא לא רוצה את זה ואיך הוא עושה את זה רק בשביל הילדה. ואני יודעת מתי הוא משקר, ובאותו יום הוא לא שיקר. הוא לא היה מאוהב בחברה הזו כשהוא חזר אליה. זה משהו שקורה לו בימים אלה ממש. או משהו כזה. עניין ה"תרד לי וככה תתאהב", לא, ממש לא. הוא התאהב בי עוד לפני שהיה בינינו משהו פיזי בכלל. היה לו ממש עקרוני לשכב איתי רק אחרי שהוא יודע שהוא מאוהב, ודברים כאלה. זה באמת קשר מתוסבך שלא משנה כמה תרדו עלי שאני איתו, אתם לא תרדו עלי מהסיבות הנכונות. ויכול מאוד להיות שאני הורסת להם את הקשר (ותאמינו לי, אני לא), אבל הרגעים הקטנים שלי איתו, בסוד כזה ובלי שאף אחד יראה או ישמע שוים את הכל|: אממ. למה אני לא גומרת את זה? כי זה קשה. כי כשאני עומדת לידו אנחנו כל כך צמודים, וההבעה שלו כל כך.. לא יודעת. הוא יכול להסתכל עלי שעות ולחייך חיוך דבילי כזה שאני נמסה ו]שוט לא מסוגלת לומר לו "תקשיב, אני לא יכולה להמשיך". בטח שלא בימים האלה, עם החבר שלו שנהרג. סיימתי.

דם הבן

New member
יו...

"היה לו ממש עקרוני לשכב איתי רק אחרי שהוא יודע שהוא מאוהב, ודברים כאלה." גיב מי א ברייק!

BodyCount40

New member
חחח קטע חזק

אני בדיוק חוויתי את הסיפור רק מהצד השני אני הייתי סוג של ריבאונד - 5 (
) חודשים שלמים אז מה יש לך להגיד על זה

למעלה