../images/Emo46.gif

אאאאאאאאאהההההההההההההההההההההההההההההההה נמאס לי כבר!!!!! פשוט בא לי למות וזהו!! כל הזמן פוגעת בעצמי, עושה דברים למרות שאני יודעת שיהיה לי רע איתם, כי מגיע לי!!!!!!! מתי אני יתעורר כבר ויקח את עצמי בידיים?? מתי אני יצליח לסלוח לעצמי כבר???? למווווווווותתתתתתתתתתתת!!!!!!! שאלוהים יהרוג אותי כבר!!!! שמשהו יעזור לי.......... אאאאאוווווווווףףףףףףףףףףףףףףףףףףףף!!!!!!!!!!!!!!!!

Darkmatter

New member
אני איתך פה... ../images/Emo23.gif

לא מגיע לך למות!!!!! ממש ממש ממש לא מגיע לך למות!!! את בחורה מדהימה, חכמה וטובת לב!!! את כבר יודעת שאני ממש ממש אוהבת אותך! ביחד יהיה טוב יותר... אני איתך!!

Darkmatter

New member
אני מרגישה שלא הדגשתי כמה...

את חשובה לי!!! אני באמת באמת דואגת לך ואוהבת אותך!!!
עד כאן הריגשי.
אוהבת. :) חחחח...

תודה לך...

הלוואי והייתי מרגישה שמגיע לי... הלוואי ויכולתי להאמין שמגיע לי ושיכול להיות לי טוב.. לא רואה את זה כרגע.... אני יודעת שזה נשמע ממש פסימי.. אבל אין לי כוח כרגע.. נראה לי שצריך להתחיל בלקבל את המצב... לא להתנגד לו כל כך כל הזמן.. לקבל את זה שעכשיו קשה לי לקבל את עצמי.. ושיבוא יום וזה ישתנה... כי אני יעבוד על זה ויגרום לזה להשתנות.. הבעיה היא "רק" שברגעים הקשים קשה לי לחשוב על כל הדברים הללו.. קשה לי לראות את זה בצורה כזאת.. ואז אני ממש מתייאשת.. יפה לי לענות לעצמי כל ההודעה...
לא לשים לב אלי... אני ממש דפוקה פשוט!!!!!! אולי יבוא יום וזה ישתנה... לילה טוב

Darkmatter

New member
חחח מותק...

איזה יופי! אנחנו לבד פה! כולן ישנות!! מסיבת פיג'מות!!! קשה לראות שיהיה טוב כשרע. ממש קשים לי ימי שישי האלו. עוברת עליך פשוט תקופה לא טובה. ויהיה לך יותר טוב :) ותחשבי שעוד מעט יש את המפגש!! יש למה לחכות!
איתך תמיד...

פרח75

New member
אוי יקירה ../images/Emo24.gif

קשה לי לחשוב שכל כך קשה לך. אנחנו לא כל כך מכירות ואשמח אם תוכלי לספר לי מה מציק לך ואם יש משהו שאני יכולה לעזור. בכל אופן, תזכרי שאת לא לבד. אנחנו תמיד פה!
שולחת לך הרבה חיבוקים וחיזוקים

כנפיים...

מקווה שעכשיו את מרגישה טוב יותר... אכן, ברגעים הקשים קשה לראות את אלו הטובים יותר, אבל יש גם כאלו ואם תעצרי לרגע ותחשבי, אפילו תמצאי אותם. וכן... עלייך להתחיל לקבל את המצב או נכון יותר את עצמך גם כשאת במצב הזה... כשיש קבלה הדברים פשוט קלים יותר, וכשרואים אותם ממקום אחר הם שונים... ואז לעיתים קרובות, כבר אין צורך במצב הזה... תתפלאי אולי אבל מצבי מצוקה הם לעיתים מנוף לדברים אחרים... וזה שאת עונה לעצמך, זה הדבר הכי טוב שיכול להיות, כי זה סימן שאת כבר יודעת ומודעת וכעת את עובדת על קבלת הדברים עצמם ועל השינוי שיגיע עם הזמן... כל דבר בעתו, יקרה. אל תאיצי בדברים הם יגיעו... חוסר הסבלנות הוא מה שמקשה את הדרך, כי הדברים הרי ישנם והם יגיעו כך או אחרת בנקודות הזמן המסוימות, אך אם תראי אותם בצורה שונה ותלמדי לקבל אותם ואת עצמך, הם יגיעו אך יהיו שונים ואחרים
. אני יודעת שהרגעים האלו קשים, ולא באמת מעניין מה יודעים ומה יכולים. אבל עצרי, נשמי עמוק ועברי את הרגע. עכשיו...היום, הוא הרגע הזה, ואחריו שוב יגיעו ימים טובים יותר. ויגיע היום שכבר לא תהיינה ההתנסויות הללו ותבואנה אחרות... הביני, המצב הזה משרת משהו... חשבי על כך ובדקי עם עצמך אם זה כך ומה זה משרת. הרשי לעצמך את הרגע הזה... ולאחר שאת ממצה אותו, אם את יכולה, נסי להתחבר לדברים טובים שקרו לך. האם יש לך משהו שאת כותבת על הדברים החיוביים הקורים לך? אם כן, התחברי לזאת, או נסי "לדפדף" בפורום ולראות את הדברים שאת כתבת לאחרים, את כל אותם דברים יפים שאת כותבת לא מעט, ואני בטוחה שכשתקראי תוכלי למשוך לעצמך ואלייך, ולו מעט מהחיובי הזה... את יודעת, יש רבים היכולים ומסוגלים לעזור לאחר. אבל לעצמם הם מתקשים... וזאת מסיבות שונות. לכן, נסי לשאוב כוח ממה שאת עצמך כותבת לאחרים כשהם במצוקה. אינך דפוקה, את נפלאה ויש רבים ואפילו כאן שיעידו על כך... לכולנו יש את הרגעים האלו, הרגעים הקשים שבם אנחנו לא רואים את היופי שבנו, ואז אנחנו יכולים להעזר באלו האוהבים אותנו, כדי שיראו לנו את הדברים אחרת. בטוחה שעוד יבואו לך ימים נהדרים...
(כי את אוהבת...) שתפי במה שקורה לך... כאן בשבילך

לונה..

New member
דארלינג

איחוד כתבה הרבה דברים נכונים, ואולי בעצם את כל מה שיכולתי לומר. והכי אהבתי שהיא כתבה: "עצרי, נשמי עמוק ועברי את הרגע". קבלי
חזק ממני.

ממי .....

מה קרה חמודה שלי? עוד אחד מהלילות האלה? טוב שאת מוציאה פה את הצעקה. ובודאי עדיף על לפגוע בעצמך ... בואי פשוט תני לנו לחבק אותך, ואת יכולה להמשיך לבכות, זה בסדר, פשוט תוציאי את זה החוצה. אני מחבקת אותך ואוהבת אותך מאוד מאוד מאוד ...

תודה לכולכן..../images/Emo204.gif

I'm so tired of being here. Suppressed by all my childish fears. And if you have to leave, I wish that you would just leave. Cause your presence still lingers here, and it won't leave me alone. These wounds won't seem to heal, this pain is just too real, there's just too much that time cannot erase.

hartuvim

New member
בקשה:

תקראי את המילים החמות והטובות שכתבת לרויטל כמה שורות כאן למטה. אני חושבת שכל מילה בסלע, ועוד יותר מכך, כל מילה את יכולה לומר גם לעצמך. את מקסימה ובעלת כוחות, את נותנת מעצמך כ"כ הרבה כאן בפורום ואני בטוחה שגם בחיים שמחוץ לו. אז מותר שיהיו תקופות קשות, מותר לכעוס, להתאבל, להיות עצובה. רק אל תמעיטי בערך עצמך כי זה בוודאי לא מגיע לך. הרבה חיבוקים (אין לי אפשרות לשלוח ציור, אז רק במילים) ותקווה שהרגעים הקשים יחלפו ויהיה טוב יותר. אני מאוד מאמינה שזה אפשרי וגם קורה. באהבה, שירה.

gcnet

New member
כנפיים יקרה

קשה לראות אותך ברגע של שבירה נפשית, תמיד תזכרי שהרגעים הקשים עוברים ונהפכים אט אט לזכרונות רחוקים ותזכרי שכמה שלא יהיה קשה תמיד יש איזה חבורת בנות באיזה פורום בתפוז שאת נורא יקרה להן ;]]] מקווה שיעבור מהר, שולחת חיבוקים חמים ומעודדים

חולה ../images/Emo5.gif

יותר מידי אנשים חולים סביבי... היה ברור שאני אדבק מתישהו.. וחוץ מזה.. זה משתנה מרגע לרגע.. הבוקר לא היה טוב במיוחד.. היה מאוד מייאש.. אבל הטיפול היה מועיל ויש לי כמה נקודות למחשבה.. כמו למה אני מפנה את כל הכעס כלפי עצמי ולא כלפי האנשים הרלוונטים.. עדיין לא הגעתי לתשובה.. אבל מרגישה שסופסוף אני עושה איזשהי עבודה עם עצמי ויש תקווה.. מה שלא קרה יותר מידי זמן.. תודה לך.. שבוע טוב

../images/Emo101.gif

מקווה שמתוך הנקודות למחשבה תמצאי לך תובנות ותשובות... העיקר שיש תקווה. שמרי על עצמך.

תרגישי טוב ...

ואולי זו גם תגובה של הגוף למה שקורה לך. אני שמחה לשמוע שאת מתקדמת בטיפול. את יודעת שזה לא יכול ללכת כמו קו ישר עולה. יש עליות, ויש ירידות. אבל המסתכל מהצד רואה שהמגמה היא עליה. אז נסי לראות את הירידות כחלק טבעי של התהליך. אני חושבת שאת עושה דברים מדהימים.

Darkmatter

New member
קוצ'י קוצ'י קוצ'י!!!!!! ../images/Emo99.gif

קוצ'י קוצ'י קוצ'י קוצ'י קוצ'י קוצ'י קוצ'י קוצ'י קוצ'י קוצ'י קוצ'י קוצ'י קוצ'י קוצ'י קוצ'י קוצ'י קוצ'י קוצ'י קוצ'י קוצ'י קוצ'י קוצ'י קוצ'קוצ'י קוצ'י קוצ'י קוצ'י קוצ'י קוצ'י קוצ'י קוצ'י קוצ'י קוצ'י קוצ'י קוצ'י קוצ'י קוצ'י קוצ'י קוצ'י קוצ'י קוצ'י קוצ'י קוצ'י קוצ'י קוצ'י קוצ'י קוצ'י קוצ'י קוצ'י קוצ'י קוצ'י קוצ'י קוצ'י קוצ'י קוצ'י קוצ'י קוצ'י קוצ'י קוצ'י קוצ'י קוצ'י קוצ'י קוצ'י קוצ'י קוצ'י קוצ'י קוצ'י קוצ'י קוצ'י קוצ'י קוצ'קוצ'י קוצ'י קוצ'י קוצ'י קוצ'י קוצ'י קוצ'י קוצ'י קוצ'י קוצ'י קוצ'י קוצ'י קוצ'י קוצ'י קוצ'י קוצ'י קוצ'י קוצ'י קוצ'י קוצ'י קוצ'י קוצ'י קוצ'י קוצ'י קוצ'י קוצ'י קוצ'י קוצ'י קוצ'י קוצ'י קוצ'י קוצ'י קוצ'י קוצ'י קוצ'י קוצ'י קוצ'י קוצ'י קוצ'י קוצ'י קוצ'י קוצ'י קוצ'י קוצ'י קוצ'י קוצ'י קוצ'י קוצ'קוצ'י קוצ'י קוצ'י קוצ'י קוצ'י קוצ'י קוצ'י קוצ'י קוצ'י קוצ'י קוצ'י קוצ'י קוצ'י קוצ'י קוצ'י קוצ'י קוצ'י קוצ'י קוצ'י קוצ'י קוצ'י קוצ'י קוצ'י קוצ'י קוצ'י קוצ'י קוצ'י קוצ'י קוצ'י קוצ'י קוצ'י קוצ'י קוצ'י קוצ'י קוצ'י קוצ'י קוצ'י קוצ'י קוצ'י קוצ'י קוצ'י קוצ'י קוצ'י קוצ'י קוצ'י קוצ'י קוצ'י קוצ'קוצ'י קוצ'י קוצ'י קוצ'י קוצ'י קוצ'י קוצ'י קוצ'י קוצ'י קוצ'י קוצ'י קוצ'י קוצ'י קוצ'י קוצ'י קוצ'י קוצ'י קוצ'י קוצ'י קוצ'י קוצ'י קוצ'י קוצ'י קוצ'י קוצ'י קוצ'י קוצ'י קוצ'י קוצ'י קוצ'י קוצ'י קוצ'י קוצ'י קוצ'י קוצ'י קוצ'י קוצ'י קוצ'י קוצ'י קוצ'י קוצ'י קוצ'י קוצ'י קוצ'י קוצ'י קוצ'י קוצ'י קוצ'קוצ'י קוצ'י קוצ'י קוצ'י קוצ'י קוצ'י קוצ'י קוצ'י קוצ'י קוצ'י קוצ'י קוצ'י קוצ'י קוצ'י קוצ'י קוצ'י קוצ'י קוצ'י קוצ'י קוצ'י קוצ'י קוצ'י קוצ'י קוצ'י קוצ'י קוצ'י קוצ'י קוצ'י קוצ'י קוצ'י קוצ'י קוצ'י קוצ'י קוצ'י קוצ'י קוצ'י קוצ'י קוצ'י קוצ'י קוצ'י קוצ'י קוצ'י קוצ'י קוצ'י קוצ'י קוצ'י קוצ'י קוצ'קוצ'י קוצ'י קוצ'י קוצ'י קוצ'י קוצ'י קוצ'י קוצ'י קוצ'י קוצ'י קוצ'י קוצ'י קוצ'י קוצ'י קוצ'י קוצ'י קוצ'י קוצ'י קוצ'י קוצ'י קוצ'י קוצ'י קוצ'י קוצ'י קוצ'יקוצ'י קוצ'י קוצ'י קוצ'י קוצ'י קוצ'י קוצ'י קוצ'י קוצ'י קוצ'י קוצ'י קוצ'י קוצ'י קוצ'י קוצ'י קוצ'י קוצ'י קוצ'י קוצ'י קוצ'י קוצ'י קוצ'י קוצ'קוצ'י קוצ'י קוצ'י קוצ'י קוצ'י קוצ'י קוצ'י קוצ'י קוצ'י קוצ'י קוצ'י קוצ'י קוצ'י קוצ'י קוצ'י קוצ'י קוצ'י קוצ'י קוצ'י קוצ'י קוצ'י קוצ'י קוצ'י קוצ'י קוצ'י קוצ'י קוצ'י קוצ'י קוצ'י קוצ'י קוצ'י קוצ'י קוצ'י קוצ'י קוצ'י קוצ'י קוצ'י קוצ'י קוצ'י קוצ'י קוצ'י קוצ'י קוצ'י קוצ'י קוצ'י קוצ'י קוצ'י קוצ'קוצ'י קוצ'י קוצ'י קוצ'י קוצ'י קוצ'י קוצ'י קוצ'י קוצ'י קוצ'י קוצ'י קוצ'י קוצ'י קוצ'י קוצ'י קוצ'י קוצ'י קוצ'י קוצ'י קוצ'י קוצ'י קוצ'י קוצ'י קוצ'י קוצ'י קוצ'י קוצ'י קוצ'י קוצ'י קוצ'י קוצ'י קוצ'י קוצ'י קוצ'י קוצ'י קוצ'י קוצ'י קוצ'י קוצ'י קוצ'י קוצ'י קוצ'י קוצ'י קוצ'י קוצ'י קוצ'י קוצ'י קוצ'קוצ'י קוצ'י קוצ'י קוצ'י קוצ'י קוצ'י קוצ'י קוצ'י קוצ'י קוצ'י קוצ'י קוצ'י קוצ'י קוצ'י קוצ'י קוצ'י קוצ'י קוצ'י קוצ'י קוצ'י קוצ'י קוצ'י קוצ'י קוצ'י קוצ'י קוצ'י קוצ'י קוצ'י קוצ'י קוצ'י קוצ'י קוצ'י קוצ'י קוצ'י קוצ'י קוצ'י קוצ'י קוצ'י קוצ'י קוצ'י קוצ'י קוצ'י קוצ'י קוצ'י קוצ'י קוצ'י קוצ'י קוצ'קוצ'י קוצ'י קוצ'י קוצ'י קוצ'י קוצ'י קוצ'י קוצ'י קוצ'י קוצ'י קוצ'י קוצ'י קוצ'י קוצ'י קוצ'י קוצ'י קוצ'י קוצ'י קוצ'י קוצ'י קוצ'י קוצ'י קוצ'י קוצ'י קוצ'י קוצ'י קוצ'י קוצ'י קוצ'י קוצ'י קוצ'י קוצ'י קוצ'י קוצ'י קוצ'י קוצ'י קוצ'י קוצ'י קוצ'י קוצ'י קוצ'י קוצ'י קוצ'י קוצ'י קוצ'י קוצ'י קוצ'י קוצ'קוצ'י קוצ'י קוצ'י קוצ'י קוצ'י קוצ'י קוצ'י קוצ'י קוצ'י קוצ'י קוצ'י קוצ'י קוצ'י קוצ'י קוצ'י קוצ'י קוצ'י קוצ'י קוצ'י קוצ'י קוצ'י קוצ'י קוצ'י קוצ'י קוצ'י קוצ'י קוצ'י קוצ'י קוצ'י קוצ'י קוצ'י קוצ'י קוצ'י קוצ'י קוצ'י קוצ'י קוצ'י קוצ'י קוצ'י קוצ'י קוצ'י קוצ'י קוצ'י קוצ'י קוצ'י קוצ'י קוצ'י קוצ'קוצ'י קוצ'י קוצ'י קוצ'י קוצ'י קוצ'י קוצ'י קוצ'י קוצ'י קוצ'י קוצ'י קוצ'י קוצ'י קוצ'י קוצ'י קוצ'י קוצ'י קוצ'י קוצ'י קוצ'י קוצ'י קוצ'י קוצ'י קוצ'י קוצ'י!!!! מותק, בובי!!! מתה עליך!!!!

למעלה