° w a v e °

New member
גזענות.

אם יש לו דעות ימניות קיצונית אז הוא בסדר, יש לו אחלה מוזיקה אבל חס וחלילה הוא "יפה נפש" שמאלני אז יש לו חרא מוזיקה...
אחלה כתב.. יפה לו.

Shani276

New member
כמובן,ימנים הם קדושים!לימנים

קיצוניים צריך לסגוד! ובכל השאר אפשר לבעוט. [אל תגידו כלום,כי אני ימנית,אוקי?] אני לא הבנתי נראה לי הכתבה היא בעצם על הימין והשמאל אבל במקום לומר ימין ושמאל הוא משתמש בשמות של אומנים. כמה שטויות,כמה.

../images/Emo45.gif צודקת...

הוא סתם ערבב מוזיקה בפוליטיקה משהו שלא צריכים לעשות למרות שהמון עושים!

FunkyGiraffe

New member
הוא פשוט טיפש, כנסו

את אותו הדבר עשו לדגנחש וסגול 59 ברייטינג, כתב ימני קיצוני שמרני, ששיבח את הזולה ממברס [WTF? מה הוא מוצא בהם? אה כן, דעה ימנית!] וירד על הדג נחש. או שיש לו פאק רציני, כמו גוש קטיף, שמאלנים זה חרא ימנים זה טוב גם אם המוזיקה דוחה ת'שועלים, או שהטעם המוזיקלי שלו לא עבר את ההתבגרות הדרושה, או שפשוט משלמים לו כסף לכתוב את זה.

בנזונה איך אני שונאת שמקשרים ת'דג ל

סאבלימינל והצל לא חשוב איך מה מתי תמיד יקשרו אותם שונאת את זה!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! וגמני ימנית אבל מה הקשר חתיכת יצור הומו איך נתנו לו לכתוב כתבה כזאת?! מה הוא מזיין ת'שכל על זה שהשירי מחאה שלהם לא טובים בגלל מי שכתב אותם בלה בלה בלה

מקשרים אותם כי רוצים לעשות רעש...

על חשבוננו את מבינה??? העיתונות מאז ומתמיד מזינה אותנו במלחמות לא קיימות. זה היה ככה עם מוקי - סאבלימינל הדג נחש - סאבלימינל אנחנו צריכים לפרגן לכולם וככה העיתונות תסתום את הפה.

כן יש מלא סיפורים כאלה-

בין תאמר נאפר וסאבלימינל, וסגול 59 וסאב, ואביב גפן וסאב מוקי סאב, אוי תראו לאיזה מסכנה הגעתי זאת לא רק העיתונות
אשמה.. הכל כאן בסוף זה סאבלימינל חהחהחה.. צריך להשמיד אנשים כאלה שאוהבים שמדברים עליהם ולא חשוב באיזה נושא!

אוקיי ...

בין תאמר לסאבלימינל העניין יותר מורכב... סגול 59 זה עם הצל הסכסוך היה לא עם סאבלימינל. אביב גפן וסאב - סאב רק אמר שהוא לא אוהב אותו ולא מסכים איתו וגם... מוקי וסאב - זה סתם משהו שהעיתונות יצרה סאב אמרה אלף פעם שהוא מת על מוקי ופילוני והצל אמר שהדיסקים היחידם בעברית שהיו לו היו של שב''ק... אני שמתי לב למשהו אחר... סאב הוא הראפר היחידי הימני שהצליח ברמות כמו מוקי והדג ולכן כל הזמן מוצאים לנכון לשים אותו ביריבויות נגד עמיתיו השמאלנים. זהו...

יש בזה משו אבל לא לגמרי נכון..

כי סאב כן שונא את אביב גפן ראית ת'סרט ערוצים של זעם? לפי הסרט הזה רואים גם שלא רק העיתונות ממציאה את כל זה.... ווווווווווווווווואי ואיך הוא מדבר על ניסן שור! יש למישו מושג מה הוא עשה לו??

just me2

New member
סאב דבר על חלק מהראפרים השמאלנים

שמצליחים, קצת על אביב גפן וקצת על יוסי שריד באיזה כתבת גדולה ממזמן בידיעות.. קצת אחרי האור הצל.. קיצר הוא אמר שהדג נחש מוזיקאים מצוינים אבל חסרי מח, מוקי ואביב גפן שהוא לא מסכים איתם ועוד כמה דברים לא זוכר.. אבל קיצר בכתבה הזאת הם לא יצרו שום יריבות רק השוואה ובקשר למה ששמת לב, אז הוא לא רק הראפר הימני הראשוני הוא היה בין הזמרים הראשונים שהצהיר על דעות פוליטיות ימניות ועמד מאחוריהן וגם הצליח יפה מאוד במיינסטרים

FunkyGiraffe

New member
איזה עמד מאחוריהן ואיזה נעליים!!!

"אני בעד לפנות את חצי ת"א אם צריך", "שלום סלאם פיס, שני עמים ראש מורם" "חיים באשליית הצדק, מרחיבים בעם ת'סדק"

Mr Darkness

New member
מה הקשר, מעפן?

ילד קטן שעדיין לא התבגר אם מישהו ימני, אז זה אומר שהוא שונא ערבים? מעפן. תבין, כולם- חוץ מהקיצוניים- רוצים שלום. כן, הפתעה- גם הימנים.

הוא לא הצהיר על דעות ימניות...

הוא הצהיר בדיוק כמו שתאמר מצהיר את הכעס שלו על העם שליד... והוא מצהיר בשירים שלו כל פעם מחדש שהוא רוצה שלום ושיהיה פה שקט תמורת כל מה שלא צריך...

jowi

New member
תקשיבו יש קשר בין הדג נחש לשמאלללל!

אין מה לעשות, הם מדברים בשירים שלהם על הדעה הפוליטית שלהם וזה ברור לכולם! תסלחו לי אבל אם אתם לא מסכימים איתם מבחינת ליריקס איך אתם יכולות כ"כ להתחבר אליהם?!

just me2

New member
מישהו אמר שהוא לא אוהב את הדג נחש

בגלל הדעות שלהם?? אתם סתם מגזימים ומעוותים

למעלה