גזען הומו!

מה הקטע שלו
סאבלימינעל גרועים איך הוא מעז לרדת על מוקי,פילוני,שב"כ והדג?! אני אמצא מי זה אני אחסל אותו! אז מה אם מי שכתב שירים אשכנזי סו??! אז מה אם הוא שמאליני?1! הימנים הדפוק הזה! מה הוא חושב מי זה סבלימינעל הזה?!

FunkyGiraffe

New member
סאבלימינל הוא ראפר טוב ואי אפשר

להתווכח עם זה אבל הוא מצא לנכון לצאת גזען, מסית, ואם הדעה שלך היא כזו אתה אפס, אבל אם היא שונה אתה גבר גבר! אני שם כסף שהוא בן 10 בנפשו וברוחו

רגע רגע רגע....

מה קשור אשכנזי מזרחי? איך הגעת לזה??? ועזבו אתכם מכתב מטופש אחד שכותב לי מה לשמוע לפי הדיעה הפוליטית שלו :/ זאת לא כתבה אובייקטיבית.... הוא כתב את זה לעצמו לקריאה עצמית בלבד!!!! הבעיה שלך ושל כולנו זה שאנחנו נותנים לו לעשות את זה הוא ירד על הדג ומוקי ושב''ק אז באנו ואמרנו לו ימני טיפש!!! אנחנו חיים בתוך ריבועים על ריבועים... תנסה לעגל קצת את הדיעות שלך... אם הוא כתב דבר כזה... תבוא תכתוב שהוא אידיוט בגלל שהוא אידיוט לא בגלל שהוא ימני... בגלל שהוא נותן לפוליטיקה להתערב במוזיקה! ואני בטוחה במיליון על מיליון אחוזים שגם סאבלימינל היה אומר שזה שטויות במיץ... לא המשכתי לקרוא אחרי 2 פסקאות אבל ראיתי מכמה משפטים בהמשך שיש שם מישהו שלא מבין בשיט מה הוא כותב... זה כמו שיתנו לי לעשות כתבה על מטע בננות... מה הקשר?

כמה בלבולי שכל בכתבה אחת!!!

אני אומרת מי שלא יודע כלום על היפ הופ על סצינת ההיפ הופ המקומית שלא יכתוב כתבות על זה. מוקי לא ראפר!!! זה דבר ידוע ולא מתיימר להיות ראפר. "מוקי ופילוני שבעים. המוסיקה שלהם מופקת לעילא, אבל ת'כלס - לא נותר להם הרבה מה לומר, מעבר לכמה קישקושי ניו-אייג' ברופי וחצי. למזלם, יש עדיין מי שקונה את זה. " - ממש גועל נפש להגיד דבר כזה... את זה יגיד מי שלא מבין כ-ל-ו-ם! ומה הבעיה שלו עם הדג ממש לא הבנתי... ואני לא אנסה להבין :/ למה צריך לקשר כל הזמן פוליטיקה למוזיקה ??? כאילו ברור שיש פוליטיקה אצל סאב אצל הדגים וגם אצל מוקי אבל מי ששומע / לא שומע לא חייב לתת למשקל הפוליטיקה בשירים להחליט לו. אני שומעת את מוקי ואני די ימנית... בלשון המעטה ...ולא מפריע לי... ומספיק לטחון את עניינן הת.א.ק.ט אלימים ההיפ הופ אלים!!! אוףףף נמאססססס... עזבו אתכם שטויות

FunkyGiraffe

New member
ראסמי, הפוליטיקה לא הולכת עם מוזיקה

ומי שמתעקש להתעסק בזה הוא פשוט אדיוט הוא מייחס עניין לכל מה שמסביב למוזיקה ולא למוזיקה עצמה. "קשקושי ניו אייג'", אדיוטי לחלוטין זה שהוא לא מתחבר זה דבר אחד זה כמו שאני יגיד שאורז זה מגעיל ומליארד וחצי סינים מתים על זה

שנייה הבהרה קטנה..

כשאני אומרת לא לערבב מוזיקה ופוליטיקה ... אני מתכוונת שאמנים צריכים לכתוב על מה שבא להם... כי סה"כ השירים שלהם האומנות שלהם... אנחנו לא צריכים להגיד "הדג נחש מוכשרים אבל מה... אמממ.... הם שמלאנים / ימנים... ואני לא... אז אני לא שומע אותם חבורה של ...... "

chen2408

New member
../images/Emo67.gifפשוט עדיף להתעלם

הרי ברור שיש כאלה עם דעה מנוגדת משלנו. אז סבבה, אף אחד לא מכריח אותו לשמוע את השירים של הדג נחש. שכל אחד יעשה מה שבא לו, זאת מדינה דמוקרטית. אנחנו יודעים מה אנחנו אוהבים וטוב לנו עם זה. שכל השאר יקפצו.

חח נכון ..אל תערבבו

הרי באתם לשמוע את המוזיקה של האמן ולא את הפוליטיקה שלו ...זה סתם בולשיט והכותב הזה סתם בעעע לא מבינים אפילו מה הוא מנסה להגיד ..חחח אל תייחסו

shiepki

New member
למה פוליטיקה לא הולכת עם מוזיקה?

מותר לדבר על נושאים חברתיים ולהביע את הדעה שלך חופשי אבל כשזה מגיע לפוליטיקה אסור בגלל שהרבה אנשים לא יסכימו איתך?

לא הבנת ...

כמו שכתבתי בהודעה של ההבהרה הכוונה זה שאמנים יכולים להכניס למוזיקה פוליטיקה כמה שהם רוצים אנחנו לא צריכים לתת לפליטיקה במוזיקה להחליט אם נשמע את האמן או לא... הדג נחש מעוליםםםםםםםם אבל אני לא מסכימה עם הדעות שלהם אז אני לא אשמע אותם???? ההפסד כולו שלי...

shiepki

New member
כן אבל זה תלוי

אני למשל אוהב את הדג בעיקר בגלל המוזיקה, לא המילים והמסרים (למרות שאני דווקא מסכים איתם) אבל יש הרבה אנשים גם בפורום הזה שהחלק הכי חשוב מבחינתם בדג זה המסרים, ואז די רצוי שהם יסכימו איתם כי אחרת זה לא מסתדר...

זה לא נוגד את מה שאמרתי...

אתה יכול להסכים / לא להסכים עם המסרים העיקר שלא תחליט לא לשמוע מישהו בגלל הדעות בשיר שלו. כי לפי דעתי זה הפסד... זה כמו שאני לא מעשנת גראס (אני לא נגד) ואני לא אשמע את מה נעשה... זה דבילי כי זה שיר ענק!!! מה גם שיש פה אנשים שמסכימים עם המסרים אבל לא כולם מסכימים עם הכל וזה לגיטימי כי לכל אדם דעות שונות...

טיפקסית

New member
טוב ניסיתי להתעלם אבל קשה לי

אז אני מבינה שאני מייצגת פה את הצד השמאלני של הפוליטיקה. אוקיי הכתב הזה מנסה להביע את דעתו שלו לגיטימי ומותר אבל לא בצורה כזו אני למשל יכולה להגיד שגם עם הדג בשירים אני לא תמיד מסכימה [למשל בשירת הסטיקר יש סטיקרים שאני ממש לא מסכימה עם הכתוב בהם אני מתעלמת מהם למשל "מוות לערכים "פושעי אוסלו לדין" "השמאל עוזר לערבים"] מדוע הכתב הזה מסית בצורה קיצונית אינני יודעת אם יש לו בעיה עם הטקסטים של שבק מיוזיק או של הדג, זו לא צריכה להיות הבעיה שלנו. וגם אם שאנן וחבורת הדג שמאלנים [אגב לא כולם בלהקה כאלה ויש אפילו ימנים] זה לא אומר שהם מגעילים באופי ועל אחת כמה וכמה שהמוסיקה שלהם לא טובה או משהו. מותר שיהיו דעות שונות אבל הסתה בצורה כזו תסלחו לי לא ראיתי כבר הרבה זמן וכזו היא ממש לא במקום. מוסיקה ופוליטיקה יכולים ללכת ביחד אבל לא בכל מקרה ובטח שלא בכתבות כסגנון כתבה זו בוא ניצתן למוסיקה את הכבוד ונשמור עליה טהורה

chen2408

New member
צודקת. הדעות הפוליטיות של חברי

הלהקה לא צריכות לשנות. אנחנו אוהבים את המוזיקה וזה מספיק. למה צריך גם להתערב להם בדעות?! כל אחד חושב מה שהוא רוצה וככה זה ישאר. אנחנו חיים במדינה דמוקרטית וכל אחד יכול לחשוב מה שבא לו. הכתב הזה כנראה מעריץ של סאב והצל - יופי לו. שיהנה. מה אכפת לנו? אנחנו אוהבים משהו איכותי

טיפקסית

New member
חן חזק ואמץ אחותי הדגה

מסכימה! כל מילה בסלע אהה כן אל תשכחי את חבורתינו [אני את דודוש שלומי זוכרת?]

chen2408

New member
בטח זוכרת! ונראה לי שכדאי

שנצרף את אמיר סתם כי הוא חמוד...
ולמה את לא מתחברת לאיי סי קיו? התגעגעתי!

טיפקסית

New member
מי אני שאתנגד לצרף אמ אמיר לחבורתינ

אמיר מצטרף בזאת רשמית לחבורתינו ישש חחח מי אני שאתנגד להצעה כזו [הרי כולם פה יודעים שאני חושבת שאמיר בנאדם דבש] חוץ מזה שהמפרטים שלו מפוזרים וכמעט לכל אחד מהפורום פה אם אני לא טועה יש איזה מפרט או שניים שלו יאללה בזאת אמיר מצטרף רשמית לחבורה

למעלה