just me2

New member
ב-י-ק-ו-ר-ת

"מדוע הכתב הזה מסית בצורה קיצונית אינני יודעת אם יש לו בעיה עם הטקסטים של שבק מיוזיק או של הדג, זו לא צריכה להיות הבעיה שלנו." ביקורת למדת מה זה? אף אחד לא אמר שזה אמור להיות הבעיה שלך, הוא כתב את הדעה ש-ל-ו, את לוקחת את זה לאן שאת רוצה. הסתה? איפה? בפסקה שהוא כתב שהדג נחש התדרדרו בדיסק האחרון או בחלק שהוא משבח את סאבלימינל? ללא ספק, הסתה, שקר, רצח, איך עוד לא הכניסו אותו לכלא?

Shani276

New member
בלי שום קשר לאם אני מסכימה איתו או

לא..הוא כותב מצויין.יש לו נימוקים.הוא לא מדבר באוויר.הוא יודע מה הוא אומר.חוש הומור טוב גם יש.

just me2

New member
מישהו מכיר את הסרט הזה

של ההוא שאכל חודש מקדונלדס? אז ניסן שור אכל חודש רק שווארמה וסיקר את זה הוא הרג אותי, זה היה פשוט ענק זה היה בידיעות.. אם מישהו מוצא את זה על הרשת מוזמן להביא לי קישור לזה סתם ככה בדרך אגב

FunkyGiraffe

New member
ועוד משהו חשוב.. לכל משמיצי סאב

אל תשכחו ש- *גלית דהאן, שעשתה קולות רקע ביותר מחצי מהשירים במכונה, עבדה הרבה עם סאבלימינל ושרה בהרבה רימיקסים שלו *מומי לוי ששר עם סאבלימינל באלבום שלו [מומי] וגם באלבום החדש של תאקט שר פעם בכל הסיבוב של המכונה את לא מוותר במקום הסמפל של מזי *אותו רוי [סוגר עוד יום בפחד, לא יכול לישון] ששר עם סאבלימינל וניגן איתו בגיטרה, הפציע והופיע עם הדג נחש בקיץ האחרון בפלמחים עם בית חדש ומרענן ב"קוסאמאמאק" *יאיא ניגן בכל האלבום הראשון של סאבלימינל ככה סתם רקע, שתדעו שאת אותו אחד שאתם משמיצים ואת כל הCREW שלו אתם משמיצים בדרך גם אותם. הם לא אשמים. זה הכתב אדיוט.

Shani276

New member
עידו..איך אני אשן עכשיו בלילה?

בידיעה שיאיא ניגן באלבום הראשון של סאב?לא היית צריך לעשות את זה..אני צריכה להתאפס.. NOT אז עכשיו כל אומן שאיכשהו יצא לו לעבוד מתישהו עם הדג תקשר אותו לסאבלימינל,ו..?מה אני אמורה להגיד?להתחיל לסגוד לו אולי?אין קשר.

FunkyGiraffe

New member
נסחפת, אמרתי בסה"כ

שכל מי שירד פה על הקרו של סאב, ירד בין היתר על הדג.

עידו אנחנו צוחקים על סאב ולא על המו

המוזיקה שלו.. ולכן יאיא אנחנו סולחים לך על שניגנת איתו
כי לסאב יש אחלה קצב לפי דעתי ו.... הדיסק הראשון היה ממש טוב! אז עודפעם יאיא כולנו איתך חהחה

למעלה