@יעל@

New member
../images/Emo46.gif../images/Emo46.gif

באתי להראות לכולם כמה אני מבועסת. בקורס פסיכופתולוגיה אני צריכה לעשות עבודה על הפרעה. איזה יופי. סופסוף משו שיכול להיות נחמד בלימודים. בכלל קורס נחמד. אז חשבתי לי על משו ומצאתי. הפרעות קשב וריכוז. למה? כי יש על זה הרבה חומר!! אבל טעיתי. למה? כי למרצים יש דרישות מיוחדות. הם רוצים שנסביר את ההפרעה אך לא על סיבות ביולוגיות. יופי. אז עכשיו כבר מאוחר מידי להחליף נושא... בכעעעעעעעע עכשיו נדפקתי לגמרי. אוף. זהו פרקתי.

shay4442

New member
נו, ואין שום תיאוריה

שטוענת שהפרעות קשב ורכוז זה כתוצאה מהפרעות פסיכולוגיות ולא ביולוגיות?

@יעל@

New member
אז זהו שלא מצאתי.

אני יודעת שיש. הפסיכואנליזה הסבירו אבל לא מצאתי מאמרים בנושא.

shay4442

New member
כאשר כל המקורות נכשלו פונים

למרצה , תשלחי לו/ה אי מייל ותבקשי עזרה ושיפנה אותך למקורות חיפוש

shay4442

New member
../images/Emo69.gifאני זכר

אצלנו בחוג אין בעיה לפנות למרצים(פרופסורים מכובדים ודוקטורים) על כל בעיה ושאלה שצצה.....

Lir האחת

New member
איזו הפרעה..

היה מומלץ לברר על איזה ציר יושבת ההפרעה, לפני חיפוש החומר.. למה מאוחר מידי? מתי את צריכה להגיש את העבודה?

@יעל@

New member
בסוף החודש../images/Emo122.gif

כן עשיתי טעות שלא לקחתי משהו יותר קל מלכתחילה

Lir האחת

New member
לא נורא..

זה עוד לא מאוחר! תבחרי הפרעה אחרת, תוודאי שניתן לבחור בה ותתחילי להוציא חומר. יהיה בסדר

robroi

New member
ואל תשכחי

דקה אחת של עצבים, היא בזבוז 60 שניות של אושר

amazone

New member
אוי נו יש מלא חומר

גם אם לא מסתכלים על ההיבט הביולוגי אלא על הפסיכולוגי. תבדקי מהבסיס - הICD או ה-DSM ובנוסף ב"פרקים נבחרים בפסיכיאטריה" של מוניץ וטיאנו אם אני לא טועה תחפשי מאמרים במפתח חיפה ותחפשי ספרים שמתמקדים בלקויות למידה ובהפרעות ריכוז. בטוח שיש שם פרק שמתמקד על ההיבט הפסיכולוגי. תמצאי מה להשוות מול הגורם הפסיכולוגי [יכול להיות סביבתיים אבל לרוב זה ביולוגי - יש בין הגורם הביולוגי/גנוטופי לפסיכולוגי "עימות" מתמיד - אם אפשר לקרוא לזה כך] יכול להיות ביולוגי - עישון של האם במהלך ההריון וגנוטופי זה תורשה בהצלחה

למעלה