*superstar*

New member
../images/Emo46.gif../images/Emo46.gif../images/Emo46.gif

מה אתם אומרים על הידיעה הבאה?? אני אישית בהלם.

Ez sLeeP

New member
קצתי בהתעסקות סביבו.

שיעשה מה שבא לו, הכלב המתועב.

דבר אחד מפריע לי בכל הסיפור הזה

מי תתחתן איתך יא דבה?!!!! וברצינות מי הסכימה להתחתן איתו?

קשתונה

New member
אני חושבת ש...

צריך לתת לו להתחתן...כי כמו אסיר שהתחתן עד היום...מה לעשות בקטע הזה הוא לא נפרד מאף אחד... הוא חלאה זה נכון...אבל אף אחד לא אסר עליו להתחתן...ולהוליד ילדים (וחבל שכך!!!!!!) אני דווקא הייתי חושבת על לתת לו להתחתן...מצידי שגם יוליד ילדים אבל לא לתת לו לעשות את זה בארץ...

ואיך בדיוק הוא יוליד ילדים?

יש חדר מיוחד בבית כלא ל quicky ? ואיזה מין משפחה תהיה לו? האם ילדיו יגדלו להיות רוצחים קטנים לתפארת מדינת ישראל ?

miki barrr

New member
יש התייחדות כל שלושה-ארבעה חודשים..

שמעתי את זה ברדיו האמת...ואני לא סגורה על עצמי...לדעתי הוא בנאדם נתעב,ובאמת שלא מגיע לו דור המשך...ומצד שני,שוללים ממנו זכות קיומית...זו זכותו,כמו שזו זכות של כל אסיר.(אלא אם כן ישללו זאת מכל אסירי העולם בארץ,או שיעשו סוף כל סוף עונש מוות,למרות שלו אישית מגיע להנמק בכלא כל החיים...ואכן כך יהיה). אגב,אשתו העתידית קראה לקשר ביניהם-'אהבה אידיאולוגית'..wtf? היה אצלנו היום דיון(ויכוח יותר נכון) ממש ענקי באמצע שיעור ספרות..לא יודעת איך הגענו לזה,אבל המורה זרקה את זה איכשהוא כקשר ל'אנטיגונה' או משהו....

*superstar*

New member
מזה למען השם אהבה אידיאולוגית?!

היא מתכננת לגדל את הילדים שלה להיות רוצחים??

miki barrr

New member
עזבי אותה..משוגעת כמוהו..בטוח!

עכשיו אני יותר סגורה על עצמי...אסור לתת לו להוליד ילדים..שיתחתן..אבל בלי התייחדות!!!

miki barrr

New member
ולמחבל מותר?

שלא תביני לא נכון....אני פשוט חושבת שצריך לאסור על כל אסירי העולם להתחתן..ולא רק עליו...הבנת? מגיע לו להיות אומלל וערירי..נכון...ואני באתי לומר משהו על כך שלמה הרצחו של רבין יותר נחשב מכל רצח של אדם אחר..ועניתי לעצמי על זה...לא משנה...זה עדיין לא יעזור,עדיין נותנים לו להפגש רק איתה ועם המשפחה שלו...והם כבר יעשו משהו בנוגע להתייחדות,גם אם הם לא יתחתנו.

אסור לתת לו להתחתן!

שישרף בתוך החדר הקטן הזה שהוא חי בו.. וזה בכלל לא הגיוני כיהוא אמרו להיות בבידוד ואם הוא יכניס אותה להריון הייתי אומרת שזה לא מבודד במיוחד.. חוץ מזה הילד שלו יהיה הילד הכי שנוא בארץ.. מסכן..

למעלה