Michal BJ WL

New member
../images/Emo46.gif מממ!!!! ../images/Emo46.gif ../images/Emo46.gif

כל אחד והדעה שלו.... אבל לדעתי זה בכלל לא נכון למרות שהעונה הראשונה היתה יותר טובה מהשנייה אבל אי אפשר להגיד שהעונה השנייה לא היתה מעולה ומדהימה... ולמי אכפת מה הם חושבים? יאללה העיקר שערוץ שלוש ממשיך לשדר את הסידרה ושיגידו מה שהם רוצים! העיקר שנוכל לפתוח את הטלויזיה ולראות את הסידרה (ואת בראיין וג´סטין כמובן... הסיבה שאני קמה בבוקר...
) ולמי שיש בעיה אם זה יסגור את הטלויזיה! או שיעביר ערוץ!!!! לדעתי העונה השנייה היתה מצוינת והם יכולים לדחוף את הדעה שלהם עמוק עמוק לאיפה שלא זורחת השמש!!!!! (אני יודעת שקצת הגזמתי אבל הגימל הזאת ממש עלתה לי על העצבים, מי היא שתגיד שהסידרה נהיתה פחות טובה!!!!! גם כן מעירצה.... גררררר!!!)

g a g a

New member
ועכשיו אני צריכה ללכת לעשות שיעורים

אז לפני שאני עוזבת תהנו לכן

netaK

New member
../images/Emo18.gifזה לא בריאן....

תראו איזה יופי, נכון בריאן הכי יפה...אבל תראו תראו את ג´טסין ואיתן...איזה איזה יופי

Michal BJ WL

New member
לא לא לא לא לא לא לא!!!!!!!!!!!!

איתן שייך להיסטוריה!!!!! ג´סטין ובראיין ג´סטין ובראיין ג´סטין ובראיין ג´סטין ובראייןג´סטין ובראיין ג´סטין ובראיין ג´סטין ובראיין ג´סטין ובראייןג´סטין ובראיין ג´סטין ובראיין ג´סטין ובראיין ג´סטין ובראייןג´סטין ובראיין ג´סטין ובראיין ג´סטין ובראיין ג´סטין ובראייןג´סטין ובראיין ג´סטין ובראיין ג´סטין ובראיין ג´סטין ובראייןג´סטין ובראיין ג´סטין ובראיין ג´סטין ובראיין ג´סטין ובראייןג´סטין ובראיין ג´סטין ובראיין ג´סטין ובראיין ג´סטין ובראייןג´סטין ובראיין ג´סטין ובראיין ג´סטין ובראיין ג´סטין ובראיין ג´סטין ובראיין ג´סטין ובראיין ג´סטין ובראיין ג´סטין ובראיין FOREVER
זה יופי

netaK

New member
הממ..חתימה מעניינת

ו..אני מתה על בריאן וג´טסין! שלא תחשבי! אני יודעת שאיתן הולך ואני עדיין מנסה להתמודד

Michal BJ WL

New member
../images/Emo13.gif אמ...

אני לא ממש שונאת את איתן אני פשוט שונאת את זה שהוא הפריד בין בראיין לג´סטין הייתי שונאת כל אחד שהיה עושה את זה אז זה לא ממש אישי...

netaK

New member
חחח...זה מוזר לי לאמר

"הייתי כמוך" גם אני בהתחלה לא סבלתי אותו (כשראיתי פרקים במחשב) אבל לא יודעת....כשזנ שודר בטלויזיה...הדעה שלי התהפכה לגמרי!!! קודם כל הוא ממש מושלם מבחינת המראה, הוא כל כך יפה וחמוד! ודבר שני הוא ממש מתוק ורומנטי וזה בדיוק מה שג´סטין צריך, אני מתה על ג´סטין כל כך ו הוא כל כל כך מאושר עם איתן אז אני ממש ממש אוהבת אותם כמובן שאיתן בסוף יפנה מקום לבריאן-האהבה האמיתית של ג´טסין!!!

lolly1

New member
איריס..שוב..תבורכי..

איך אני אוהבת אנשים שמגיעים לפורום ושמים תמונות כל הודעה... אהההה הפורום הטוב..מה הייתי עושה בלעדיו?...
בגלל אהבתי הגדולה..הנה תמונה..
אין לי מושג מה שמתי..סתם בחרתי קובץ.. אני מקווה שזה משהו נורמלי..

g a g a

New member
אירית, תבורכי גם את על התמונה../images/Emo23.gif

את הראשונה שאומרת לי את זה. (הכוונה שלי לקטע שאת אוהבת אנשים ששמים תמונה בכל הודעה... זה נראה לי חטא לכתוב הודעה ללא תמונה..) אז זה בשבילך ועוד אנשים/ות שרוצות תמונות עד אין קץ

mya 6

New member
@@@ בעין!!!

מה הם רוצים!!??? מי... מי הדפוק שכתב את זה אני מפרקת לו את הצורה!!!!

mya 6

New member
אופס.. שלח לי לפני הזמן..

אני בעד להתקיף אותם במיליון ושבע הודעות נאצה מסוכנות לציבור הקוראים! יאללה!!! מי בא איתי..? נכניס להם באם-אמא של´הם!!! לא טוב להם?! לא צריך...!!! אם הם רוצים ישבנים חלקים, שילכו להתגלח!!! תביאו לי, תביאו לי עכשיו את הכתובת לפני שאני מנפצת את המחשב! אף אחד, אבל אף אחד לא מתעסק עם הכי גאים ועוד חוזר ואומר שהייתה עונה לא טובה!! הגיע הזמן להראות את כול מה שלמדתי בקורס הג´ודו הקצרצר שלי (דרך בית הספר.. נו, למה ציפתי..?) מי בא איתי?!?!?

ayaliar

Well-known member
אני כתבתי תגובה

ותפוז המפגרים קפאו אז אין לי כוח לכתוב את זה שוב בקיצור: כל הכבוד מעיין, תמיד אפשר לסמוך עליך שתגידי את הדבר הנכון (או לפחות את הדבר שאני אסכים איתו) בגדול הם צודקים, הסדרה הולכת בקצב מהיר לכיוון דוסון והעונה השניה מאוד שונה מהראשונה ככה שמי שמאוד אהב את הראשונה לדעתי קצת התאכזב בשניה זהו בקיצור

למעלה