:-

LILO digital

New member
כלום כלום

סתם שרשור שלם שהשקעתי בו את מיטב נשמתי ובדיחותיי נמחה כלא היה אבל בסדר, אני מבינה ששהותי בפורום רצויה במינימל

LILO digital

New member
אני יודעת למה היא עשתה את זה

אבל אתם לא קולטים שזה לא בגלל הסיבה? זה פשוט עושה חרא על הנשמה לראות את זה נעלם. אפילו אם היו לה את כל הצידוקים ההגיוניים בעולם לעשות זאת.

LILO digital

New member
"רק" בגלל זה

מה לעשות כשאני משקיעה אני שונאת לראות את זה הולך לפח וזו לא אשמתו של אף אחד כנראה

meytar

New member
לדעתי היא כועסת על ליסטה...

בגלל שהיא מחקה את ההודעות שלה אם הסמים...

LILO digital

New member
אני לא כועסת ולא מתנפלת על אף אחד

אני סתם מעבירה את התחושות שלי באמצעות מאט - הדמות האהובה עליי - במצביו במהלך הסדרה שהכי תואמים למצבי עכשיו. אם לא נוח לכם עם מאט אני יכולה לעבור דמות. הנה.

LILO digital

New member
"הו לא, אימפמון, אל תהיה עצוב"

אמר לו קאלומון. "אתה תשתוק, סוכריית מנטה. אתה לא יודע מה עובר עליי." "אל תעליב אותי!" קאלומון פרץ בבכי תינוקי האופייני לו. "אם תמשיך אני אשיר לך את שיר הדיג'ימונים!" "שיר שיר שיר," התריס כנגדו אימפמון באוזניים זקורות. "היה לי יום ממש נורא אבל עכשיו זה השתנה הדיג'ימונים היו רעים בזאת אני לא מגזים." "אתה כן מגזים!!" "במה?" "דיג'ימונים לא רעים, הם סתם עושים רוח. כמו מאווררים"

LILO digital

New member
"תשתקו שני צוציקים מכוערים!"

"אין לכם מושג במה הסתבכתם!" שאגה אימא של טאי. "במה??" שאלו שניהם בעיניים נוצצות. "אני לא יודעת אבל נגלה בקרוב!" "מתי בקרוב?" "בקרוב." "בקרוב מאוד?" "מאוד מאוד."

למעלה