:-

LILO digital

New member
"מה לעשות?" אמר פיידמון

שהופיע משומקום והפתיע את שלושתם בחיוכו השטני. "מה לעשות? אתם אכן הסתבכתם. אני עומד להרוג את כולכם אחד אחד." "לא, הצילו," זעקה אימא של טאי ומתוך תחושת חובת גוננות אימהית מיהרה להגן בגופה השדוף על אימפמון וקאלומון שהתחבאו מאחוריה. "את חושבת שתוכלי להצילם? חישבי שוב!" הוא ירה בה יריית חצוצרה ונתן לה לגסוס בתוך שלולית דם על הריצפה...

LILO digital

New member
זה כבר היה יותר מידי בשבילם

"כל הכבוד!" אמרו פונקימון וגוטסומון שבהו במחזה משתאים. "בוא נחסל את קאלומון ואימפמון!" "לא, לא," יבבו הקטנטנים. "מי יעשה את המלאכה הכי טוב?" התייעץ איתם פיידמון. "בוא נקרא למכונת ההרס הלאומית הדיגיטלית, משינדרמון," הציע פונקימון בתאוות הרג...

LILO digital

New member
"וווההההררררררררר"

משינדרמון הופיע. "הצילו הצילו הצילו," צרח קאלומון. "תשתוק כבר סוכריית מנטה," אמר אימפמון. "משינדרמון לא באמת יהרוג אותנו, נכון?" כתגובה משינדרמון ירה בו. "אהההה," אמר אימפמון וצנח מת ליד גופתה של אימא של טאי. "אופס, נשארתי לבד," אמר קאלומון. משינדרמון התקרב אליו.

LILO digital

New member
ואז----

פאפטמון החליף ערוץ. "למה יש כ"כ הרבה אלימות בטלוויזיה של ימינו?" נאנח. כן גבירותיי ורבותיי הכל היה רק חלק מסדרה שצפייתה מיועדת לילדים מגיל 50 ומעלה (מה חשבתם, הרי אם זה היה סיפור "אמיתי" היו דואגים למחוק אותו אחרי חצי דקה...
)

טיקיי

New member
את יכולה...

לעשות הודעה אחת חדשה שתהיה סתם סיפור, בלי קשר לעיתון... את כותבת דברים מצחיקים... ואם זה בהודעה נפרדת לא קשורה, זה יכול להיות בשביל הכיף וליסטה לא תמחק...

Digi Lista

New member
עכשיו זה כבר באמת מוגזם../images/Emo4.gif../images/Emo4.gif../images/Emo4.gif../images/Emo4.gif

בדרך כלל אני לא מוחקת הודעות בעיקר לא כשאנשים מתאמצים,מחקתי כי זה היה לא במקום,אני יודעת שאת כותבת מעולה ואני מעריכה אותך ואוהבת לקרוא את מה שאת כותבת ואת יודעת את זה, אבל להפוך אותי למפלצת זה לגמרי לא במקום,מחקתי את זה אחרי התלבטויות ואחרי שבאמת נפגעתי כי הרגשתי שאני מנסה לעשות דברים ומזלזלים והורסים אותם בכוונה(ואני לא מדברת רק על השרשור הזה),מכאן ועד להפוך את זה ל"מה חשבתם, הרי אם זה היה סיפור "אמיתי" היו דואגים למחוק אותו אחרי חצי דקה.."יש הבדל גדול מאוד,הסברתי למה מחקתי וטכנית אני בכלל לא חייבת להסביר,גם דברים כמו "רוצים אותי כאן בנוכחות מינימל" ממש לא נכונים,עכשיו זה באמת כבר מוגזם,אני מתאפקת ומתאפקת וזה ממש מגעיל
,יכולתי למחוק כבר עכשיו את השרשור הזה ואני לא עושה ולא אעשה את זה. אני לא מגיבה יותר מיזה כי גם ככה אני רק מתעצבנת יותר ואני לא מאמינה שזה יועיל למישהו.

Kenny Girl

New member
נו די אל תתעצבני

אולי זה מעצבן שמתחנפים אבל לדעתי אף אחד לא צריך להתעצבן אז מחקו, אפשר לחשוב... (בלי להעליב) אין לי מושג מה הקשר... X_X

LILO digital

New member
את רואה? את שוב עושה את זה.

"הרגשתי שאני מנסה לעשות דברים ומזלזלים והורסים אותם בכוונה." למה את נוטה להתייחס להודעות שלי, הרבה פעמים, כאל משהו שבא בכוונה לפגוע בך?? ואז את כותבת שאת פגועה ועצבנית בגלל דברים שכתבו כאן, ואז כותבת לנו כמה את כועסת ברגע זה ושאת משתדלת שלא להראות את זה ואז מה כולנו צריכים לעשות? לנחש מה הרגיז אותך, מה בדיוק כתבתנו לא בסדר, וכמובן להרגיש אשמים כי הרי "כתבנו משהו מגעיל" והוא לא היה בלי כוונה אלא "בכוונה כדי להרוס." זה לא נכון! תקלטי שאם מידי פעם מתחלקת הודעה עם מסר לא כל כך מושלם צריך להגיד מיד, להסביר מה לא בסדר, ולא להיעלב ואז לשתוק ולהתאפק, ולתת לי להמשיך את אותה הודעה לעוד ועוד ועוד הודעות (כמו השרשור עם הסמים!) ולתת לי לבזבז עליהן כל כך הרבה זמן מאוחר בלילה, מבלי לגלות לי על ההתחלה או לפחות מתישהו באמצע שהן פוגעות בגלל-כך-ובגלל-כך ושאת ממילא מתכוונת למחוק את כל זה למחרת בבוקר! אני לא אוהבת שאת רומזת שנפגעת ולא מסבירה, לא אוהבת את תחושת החוסר ודאות הזאת ואת ההשקעה הולכת לפח. אם היית ישר מסבירה לי אתמול מה לא בסדר במקום לשחק איתי משחקים, היית חוסכת לי את כל השרשור המושקע הזה ולא נותנת לי לבזבז כל כך הרבה זמן ומאמץ על משהו שממילא פוגע בך ואני בכלל לא יודעת מיזה, כי מאיזושהי סיבה, את מניחה שאני אמורה לגלות את זה בעצמי! הנה, זה מה שהכעיס אותי.

lori4

New member
נו באמת לילו, אם את נפגעת אז כולנו

צריכים לחוות את הכעס העלבון שלך? מה עשינו לך כבר? באמת לילו אז מחקו לך את השירשור, אנחנו לא נפגענו אחרי שהתאמצנו על משהו ומישהו עשה משהו שלא מצא-חן בעינינו?? תהיי הגיונית טוב?

LILO digital

New member
קודם כל, לורי

לא הוצאתי את העצבים שלי על אף אחד, לפחות לא על מישהו מסוים, ולפחות לא בהודעות שלי עם התמונות העצובות. אני יכולה הרי גם כן לכתוב "הלו, אנשים, אתם מעליבים אותי אבל אני לא אגלה לכם למה!" אבל אני לא עושה את זה כי אני חושבת שאם מישהו ספיצפי פוגע בי אני אעלה בדיוק על הנקודה הפגועה ולא אלך סחורחור. שנית, אם את באמת רוצה לדעת מה בדיוק עצבן אותי, לכי להודעה "את שוב עושה את זה" שכתבתי לסטטה. זה בכלל לא על הקטע של השרשור המסוים הדבילי ההוא. זה ענין של עיקרון.

lori4

New member
אם תדבקי במוטו שהכול בעיקרון

את לא תגיעי לשום מקום. וחוץ מזה לא יותר פשוט לכתוב שמה שסטטה כתבה מעליב אותך וגורם לך להרגיש רע?? השירשור הזה של העלבות הזאת הוא לא הדבר הכי נעים בעולם,ואת בטוחה שאת לא תסתובבי סחור-סחור?? באמת?? כי זה מה שנראה לי שעשית, ואני יודעת מה קורה הייתי פה אתמול(היום לפנות בוקר בשביל העיקרון) וראיתי מה עשית וגם שמעתי את הצד של סטטה (אוקיי קראתי את ההודעות שלה). והעיקרון של כול ההודעה ההיא היה להגיד לך שכול הקטע הזה של העלבות "והשתיקה הרועמת" הוא הדבר הכי אידיוטי שאפשר לעשות, מה המילה 'לדבר' יצאה מהלקסיקון שהפנתי את הגב בפעם האחרונה?????, גם המשפט הזה: "הלו, אנשים, אתם מעליבים אותי אבל אני לא אגלה לכם למה!" הוא התחלה. לילו אני לא רוצה לריב אבל מותר לי להביע את דעתי והיא שיש דברים שצריך להתמודד איתם ולא להסתתר מאחורי תמונות ואייקונים כועסים

Digi Lista

New member
נראה לך שהתכוונתי למחוק את זה?

יכולתי למחוק עוד באותו הרגע,העובדה היא שלא עשיתי את זה מיד,נתתי לעצמי זמן להירגע,לבדוק אולי זה בעצם לא מרגיז כמו שזה נראה בהתחלה,אבל זה הכעיס אותי וקראתי את זה כמה פעמים,בדרך כלל אני לא מנסה למחוק דברים בעיקר לא כשאנשים מתאמצים,הערכתי את מה שכתבת,קראתי ויכול להיות שגם הייתי מצטרפת אלייך וכותבת דברים דומים בעצמי אם זה לא היה פוגע בי כול כך,ולמה זה פגע?כי זה היה בשרשור שחשוב לי במיוחד,כבר חודשיים שרק עוסקים בעיתון,שימי לב שגם כששאלת מזה העיתון הזה ואמרת שזה בכאילו אמרתי לך שאנחנו מתייחסים לזה ברצינות,אני מתייחסת לזה ברצינות,יכולתי לדאוג שהעיתון יהיה למשל בצורה כזאת שכולם ישלחו נגיד אליי את הכתבות ואני אעלה אותן במכה אחת אחרי השנייה וככה הכול יהיה מסודר,ידעתי שדבר כזה לא ילך מהסיבה שאני אצטרך כול שנייה להיות הבוס ולהזכיר לאנשים ולהביא כתבות ואם אין כתבות אין עיתון(ומה לעשות שלא תמיד ולא כול יום אני כאן?),במקום זה החלטתי ללכת על גישה אחרת-לא לשאול ולהתחיל להתפלסף בהסברים אלא לתת לכול אחד את הבמה לכתוב בזמנו החופשי,אבל כשאני מתאמצת ומשקיעה את הנשמה ופתאום כותבים דברים מאוד משעשעים(ואני בעד דברים כאלה,זאת לא הנקודה)אבל כאלה שמוכיחים שכול מה שכתבו קודם בכלל לא מעניין ולא דורש שיתייחסו אליו זה מעצבן!בפעם הראשונה התעצבנתי אבל הבלגתי(כשפירטת שמאט בא עם האחרים כאשר כתבנו כמה פעמים שהוא עוד לא נחת ושהוא מגיע בנפרד בגלל מה שנייקו דיווחה)אני לא מדברת רק אלייך,אני כול הזמן אומרת לקרוא ולהסתכל על מה שאחרים כותבים כי זה יוצר בלאגן היסטרי ואני מנסה שהעיתון יהיה רציני,אם העיתון לא היה חשוב לי במיוחד נראה לך שהייתי מתעצבנת?נראה שהייתי יושבת יום שלם על מוסף הבנות למשל?ניסיתי לרמוז כדי לא לפתח מריבה,דיווחת על המופע ועצרתי אותך,ניסיתי להגיד לך לקרוא ולהתייחס,לפני שהספקתי בכלל לקלוט מה קורה פתחת במיליון הודעות על ענייני הסמים,הדיווחים היו מצויינים וזאת הנקודה שלי,חבל לי אפילו יותר מלך שנאלצתי למחוק את זה,אם זה היה בשרשור אחר הייתי אפילו מכניסה חלק חלק למאמרים או לקישורים או להודעות מומלצות או לוואטאבר,אבל דווקא בעיתון?העיתון שכול כך יקר לי?העיתון שאני כול כך מאושרת שהוא קיים שאני מכניסה כול דבר ממנו לקישורים כדי שיהיה תיעוד? אני פגועה דווקא בגלל שאת יותר מכולם אמורה לדעת כמה אני רגישה לדברים וכמה כשאני משקיעה חשוב לי שיהיה כמה שיותר בסדר,את שמתכתבת איתי ומדברת איתי בטלפון כבר שלוש שנים בערך,דווקא את שכול כך קרובה אליי וכול כך חיכיתי לקיץ כדי שתיכנסי לכאן כי ידעתי שאנחנו צוות טוב ושיהיה לנו כיף והפורום ירוויח המון כי את באמת מוכשרת,דווקא את זאת שפגעת בי,ולא סתם אלא ממש פגעת בי,כשאני רומזת וכותבת שאני מתאפקת כדאי לשים לב מה קורה. גם בשרשור הציטוטים-נעשתה טעות ובמקום לקרוא מה שכתבתי שבוחרים דמות כול אחד התחיל לזרוק דמות אחרת,זה נראה הגיוני?אז זה נפלא שיש הרבה הודעות,אני מברכת כול חבר פורום וכול הודעה אבל לא יזיק קצת לקרוא ולהתייחס לדברים שאחרים כותבים(ואני לא מדברת עלייך אישית כרגע אלא באמת בכללי)כי לא כותבים את הדברים סתם,אני לפחות כותבת ומשקיעה כדי שיקראו,יגיבו וישתפו פעולה,כנ"ל לגביי הודעות של אחרים,אני קוראת כול הודעה לפחות פעמיים כדי שאני אוכל להבין את העניינים ולשתף פעולה. מחקתי את חלק השרשור הזה כולו בגלל שאני לא יכולה למחוק הודעה הודעה,מה לעשות הכלים של תפוז מוגבלים וזה או הכול או כלום(הכול זה אם נגיד באמצע שרשור יש הודעה אם מחקתי אותה כול התגובות שנכתבו ישירות אליה נמחקות אוטומטית)ובדרך כלל אני מעדיפה להשאיר הכול כדי לא להישאר עם כלום,אני חורקת שיניים,אני רומזת אבל אני בפירוש לא מתכננת להתכסח כאן. לא תיכננתי למחוק,לא תיכננתי לפגוע בך ולכן נימקתי את הסיבות שלי למחיקה,לפעמים אני נוהגת בטיפשות ועושה טעויות,אני בנאדם ולא מעבר לזה,אבל כשאני רואה שאני פשוט לא יכולה לישון בלילה מרוב כעס כשאני קמה אחרי שבקושי ישנתי אחרי שהמון זמן אני מרגישה שלא מתייחסים כאן לכול ההודעות ולכול החברים כמו שצריך ואני עדיין מגלה שזה מרתיח אותי אני פועלת בסוף,אני יודעת שהשקעת ואני יודעת שזה לא נעים,תאמיני לי שבחרתי את זה רק כאופציה אחרונה,אם הייתי רוצה הייתי מוחקת באותו הרגע וככה היית יותר מתעצבנת ובצדק-למה אני לא שוקלת דברים לפני שאני פועלת?פה כן שקלתי,בפירוש שקלתי,השיקולים בסופו של דבר היו שלי ואם זה לא בסדר לדעתך את מוזמנת להגיד לי בפרטי(אגב ושתידעו מנהלי פורום לא חייבים להסביר דברים כמו מחיקות,אני כן רואה צורך להסביר),במקום זה שימי לב מה עשית-פתחת שרשור עצבני עם ההערות פוגעות עוד יותר ומילא פוגעות אבל הן לא מוצדקות,אני לא מוחקת דברים סתם,כשאני עושה משהו יש מאחוריו שיקולים ונימוקים,אני שולטת בעצמי ולא מתפרצת ישר בדיוק מאותן סיבות,לפעמים קורה שברגע אחד זה נראה ככה וברגע אחר בצורה שונה. למה אני לא מסבירה דברים במדויק?זאת לא הדרך שלי,אני נותנת לאנשים לחשוב קצת על מה שאני כותבת,לבדוק,להתעניין,לחקור ולהסיק מסקנות לחיוב ולשלילה,את בכלל ניסית לראות?התשובה היא שלא ממש,אז נכון שזאת גם אשמתי כי אני לא אומרת ישר את הדברים(מהסיבה שכשאני עצבנית ופגועה ואני אומרת את הדברים אני מאוד לא דיפלומטית ואני עלולה לפגוע מאוד ואני לא אוהבת לפגוע באנשים בטח לא כשאני יכולה להימנע מזה,לחשוב קצת ולהגיב ברוגע). אני לא מתכוונת לריב איתך,אני באמת לא רואה בזה אתגר(כשחושבים על זה אני יכולה להתלהב למשל מלחצן ההגבלה ומשאר הכלים העומדים לרשותי,אחרי הכול בין גולשים למנהלי פורום יכולים להיות חיכוכים אבל דיי ברור מי ינצח באופן טבעי ובגלל התנאים,רוב הזמן זה המנהלים ואין לי צורך במאבקי כוח כאלה),אני מוכנה מצידי להתנצל אם אכן פגעתי בך אבל לדעתי ההתנצלות היא לא רק שלי כי באמת נפגעתי(ואם קודם זה לא היה אישית קשור אלייך אלא בכללי כי לא מתייחסים,עכשיו זה כבר אחרת לאור השרשור הזה שהערות בו פגעו בי מאוד)ואני לא בטוחה שזה מוצדק ככה ששתינו נפגע,אף אחד לא מנצחת,אף אחת לא מרוצה,החברות בינינו נהרסת והאווירה של הפורום נפגעת. אני מבחינתי מושיטה לך
לשלום ומצרפת גם
אבל השאלה היא האם זה הדדי?האם יש בכלל רצון לנסות לפתוח דף חדש לאור כול ההסברים של שני הצדדים?

lori4

New member
הייתי קוראת את ההודעה הזאת

אם היה לי זמן שאין לי אז אחר-כך ונקווה שהכל יהיה טוב

LILO digital

New member
ומה הפריע לך לומר את זה אתמול?

אתם עדיין לא קולטים. מה שעצבן אותי לא קשור לשרשור המפגר ההוא. אם הייתי כותבת אותו בזמן שלא היית בפורום, ואז למחרת בבוקר הייתי באה ורואה שהוא נמחק, יחד עם הסבר שלך שאת לא רוצה לראות דברים כאלה ב"גיליון הדיג'ימונים" שהמצאת ושכל כך יקר לך, כדברייך - הייתי מבינה לגמרי. אבל פשוט אמרת לעצמך: טוב, ניתן ללילו להשקיע את נשמתה בשרשור ונלך לישון, ולא נגיד לה מה הבעיה כדי שהיא תתעמק בעצמה ותבין לבד. ואם השרשור ייצא גרוע - אני אמחק אותו. אז בסדר, לא תכננת למחוק, אבל גם לא אמרת לי מה לא בסדר בהתחלה! טוב, עזבו, אין לי כוח. נכנסתי לקישור הזה שעשיתם לשרשור ש"מוכיח למה הפורום שלנו מקסים" ובו אתם נותנים לכולם חיבוקים קבוצתיים, עוזרים לחברי הפורום שחשבו להתאבד וכו' וכו'. כמה נחמד. אז תקשיבו לזה. בטיול שעשיתי לרמת הגולן באמת היה כיף, אך אחת משתי החברות שיצאו איתי, זו שארגנה את הטיול, הייתה החברה הכי טובה שלי - ולאחרונה היא השתנתה. אחרי שהצלנו אותה מניסיון התאבדות, היא התחילה לעשן, לקלל לעיתים תכופות ולהיות קולנית ורגשנית. היא מכריזה כל הזמן בנוכחותי שליאת, החברה השניה שיצאה איתי לטיול, היא "החברה הכי טובה שלה" וכל הזמן מחבקת רק אותה. במשך כל הטיול נאלצתי להתמודד עם מישהי שפעם הייתה כל כך קרובה אליי וכיום היא דורסת את החברות שלנו בפרצוף. לא, זה לא קשור אליכם. ובכלל לא תכננתי - אפילו לא העליתי על דעתי - לשתף אתכם בזה, מתוך ביטחון שזה לא מעניין אתכם ושאני לא רוצה להעמיס עליכם. אבל עכשיו אני רואה כמה נחמד לכם להיות בטוחים שללילו אין בעיות נפשיות משלה (בנוסף להפרעת האכילה שאני מנסה להשתקם ממנה בימים אלה ומתקשה מאוד) ולכן אפשר לכעוס עליה כמה שרוצים. ובאחת הפעמים הנדירות שבהן אני כן מרשה לעצמי להיעלב, כן מרשה לעצמי להראות לכם שאני כועסת, כן מרשה לעצמי להביע רגשות כלשהם בפורום - ואפילו לא התקפתי כאן מישהו מסוים, כלומר לפני שגיליתי לסטטה למה בעצם כעסתי עליה. נוח לכם להסיק שכל מה שהעליב אותי - היה שמחקו לי את השרשור ההוא, ולכן, אפשר להתעצבן עליי באופן חופשי, על כך שאני "מוציאה את העצבים שלי על כולם" (מי פה נעלב מה"התקפות" שלי? תגידו וזהו), אפשר להתעלם ממה שאני מנסה להעביר כאן. אם אתם לא מבינים, חבל על הזמן שלי ושלכם. ביי

LILO digital

New member
רק רגע - לפני שאתם מגיבים

בקריאה חוזרת של ההודעה הנ"ל אני רואה שהתפרצתי יותר מידי, וזו הייתה טעות איומה, כי אתם לא יכולים (או לא רוצים) להבין מה מפריע לי ביחס של סטטה להודעות שלי, ביחס שלכם לוידויים שלי. אז תורידו פרופיל מההודעה שלמעלה. באמת קשה לי כמו שתיארתי, אבל אתם עוד עלולים לחשוב שאני מוציאה עליכם את העצבים שלי בגלל אותה חברה. אני כבר רואה את התגובות שתעשו להודעה ההיא. תגובות נוסח: "אז את לא צריכה להתעצבן עלינו בגלל מה שעובר עלייך בחיים האישיים" "במקום להוציא על סטטה את הכעס שיש לך על החברה שלך, לכי תדברי עם החברה שלך ואל תשמשי בפורום כדי לתקוף את כל העולם". בטח תגידו לי דברים כאלה, והם יהיו לא נכונים. לגמרי לא נכונים. לו הייתי מוציאה עליכם את הכעס האמיתי שלי בגלל מה שעובר עליי בימים אלה, ההודעות שלי היו פי חמישים יותר איומות, מגעילות ותוקפניות. סטטה תמיד אומרת שהיא "מתאפקת מלהראות לכם עצבים", ואני בטוחה שהיא באמת מתאפקת, וכל הכבוד. גם אני מתאפקת. מה שאתם רואים כאן זה איפוק. רוצים את התוקפנות המלאה שלי? לא כדאי. באמת לא כדאי. אבל הכעס שלכם עליי, ברגע שאני קצת קצת קצת קצת מספרת לכם משהו שמעיק עליי, ברגע שאני טיפ-טיפה טיפ-טיפה מעיזה לספר לכם ש"מציק לי ככה וככה שאתם עשיתם לי בפורום", ---- הכעס הזה מוציא אותי מכליי. אסור לי להיעלב פעם במיליון שנה? ואני בהחלט חושבת שסיבת העלבון שלי הייתה מוצדקת. ואתם כנראה לא הבנתם אותה, כי לפי התגובות שלכם אתם בכלל בעולם אחר.

Kenny Girl

New member
עם תשאלי אותי

פשוט בענו (או הבאנו? איך כותבים את זה?) את דעותינו בנושא... זהו, רק דיעות... ויש כאלה שיבינו ויעזרו ויש כאלה שלא יבינו ושיתקו ויש כאלה שלא יבינו ויעליבו לא, אני לא יודעת מה זה קשור אבל הייתי חייבת להבהיר את זה

LILO digital

New member
אז זהו, שלא..

כי יש כאן כאלה שלא אנקוב בשמם, שבמקום לנסות ולהבין מה העיק לי, למה נעלבתי כל כך (זה לא מתאים לי להיעלב משטויות), הם ישר כעסו עליי שאני "מתקיפה את כל הפורום" ושאני "מוציאה את העצבים שלי".

למעלה