שרשור עצבים

NoAmItA ChAn

New member
אני מכירה את זה~

שחברה הכי טובה שלך משתנה ומתברת כלא חברה כל כך טובה, ואז את משקיעה לה כל כך במתנת יומולדת והיא רק אומרת "תודה" וחיבוק ולא משנה את הגישה ואז את נתקעת כל הפסקה בצד בפינה כשכולם עוברים לידך ובוהים בך או שאת יושבת בחבורה שלה ושומעת מוזיקה ובגלל שאת לא מדברת כולם חושבים שקרה לך משהו ואת את מנסה לשכנע אותם שלא והם עוזבים את זה ורק היא ממשיכה לנג'ס לך ואז את נתקעת איתה ורואה איך היא חברה טובה של כולם ולעזאזל שלך לא ולך יש רק איזה שתיים שלוש חברות בבית הספר וכשהן לא איתך את נתקעת לבד ומשתעממת וצריכה להחליט או להתקע עם החברוה המעצבנת ההיא או להיות לבד ואז את חושבת "כמה באסה שלא הבאתי ספר" ושהאייפוד בבית ואת נתקעת ומחליטה ללכת לספרייה לעשות את השיעורי בית ומוצאת את עצמך מתחבאת בפינה כדי שלא יראו אותך ואז בגלל זה את נתקעת בגלל החברה ההיא שקונה לך שומשום ליומולדת!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!111111111111111111111111111111111 #$^<@#?>^@#$<^<@#%?!@<#<^@!<?%>!@#%^<?@^><@!#?%#>^?#<@%#%<@#>$?%@#<!%<?@#<$%@!#%!@$<@>?%<@>@#?%^<#$?>^&!#$?<%@>!#%<#&^>!#?<$?%>@!#<?M>^@#<$M%@#%<@>$@!#<$%@~>$<!@>$<!$!~$!>!@<$>!$%<!@%>!@%><@#$>%!@<$%>!@@<!$>!@!@#$!@#%@!#?%!@?$%@#?!%?!@%<!@#?%<!@#>!@#><@#>?@#<$%>!@%?%><?!@#<%>%<@#^>!@#?%<!@?>%#?@%>#?!@<%@#!?>%!@<?%@#?>%#@?@#%!>#%<?#?#!@>#%>!@>?!%?@#><#%>?!@#%?>%@ סליחה, חרגתי מהנושא ^^;;

לא חרגת ממש מהנושא ..../images/Emo108.gif

תאמת ליפעמים זה קורה .. לא חסר לי חברים אני חברה של כולם ואם לא טוב לי במקום אחד אני פשוט עובר למקום אחר אבל ליפעמים זה קורה שאת לא מוצאת את עצמך באף מקום וזה דיי לא נעים אז אני פשוט מדליקה את האייפוד על איזה שיר של TAI או FOB או סתם להקה אחרת XD אבל זה מעצבן אני לא ממש מסתדרת עם אחת החברות שלה אבל אני דווקא מנסה להיות בסדר :S היא פשוט לא רוצה שאני יהיה איתה שהיא עם חברות אחרות כאילו WTF..?? את חברה שלי או לא . אנחנו פאקינג מכירות מגיל 0 14 שנים פאקינג 14 ש-נ-י-ם!! ואת ככה זורקת הכל !!! מי יותר חשובה לך אחת שאת מכירה 14 שנה או אחת שהכרת בכיתה ו' זה פשוט מגעיל , היא לא יודעת כמה עבדתי על המתנה הזאת היא חושבת שהחיים שלי טובים ושההורים שלי מחלקים לי כסף ושאני בכלל לא צריכה להתאמץ אבל אין לה מושג בגרוש אני לא לוקחת מההורים שלי שקל אני ממנת את עצמי הם רק ממנים לי לימודים ואת הדברים החשובים באמת .! היא לא מוכנה לסלוח ל-י אז תני לי לתקן אותך "חברתי הטובה" אני לא מוכנה לסלוח ל-ך!! <ואני כותבת את זה ככה כי אני יודעת שהיא רואה את זה !איך אני יודעת כי א-נ-י צירפתי אותה לפורום והכרתי לה את פו''ב היא בכלל לא שמעה רוק ליפניי היא הייתה פריקית של טראנסים ושיריי פופ מפגרים

NoAmItA ChAn

New member
לי לא נעים להיות לבד, בגלל זה אני חייבת מישהו

איתי. כשאני חושבת על זה, אני דיי מרחמת על עצמי שאני ככה
. אבל היי, אולי כדאי להתרחק ממנה. מי שלא מתייחס אלייך במינימום שאת רוצה, אל תהיי חברה שלו. פשוט מאוד. אף אחד לא עושה לך טובות.

Fall Out Liel

New member
*שני שמה עליי זין* ../images/Emo7.gif../images/Emo12.gif../images/Emo168.gif

|עצובמאודמאוד|

dj shalev

New member
שני,זה כבר ממש ממש מגעיל.

זה כבר מתחיל להגעיל. תעברי על זה כבר. זה קרה לפני שבועיים כבר,ונגמר.היא לא מדברת אלייך,היא לא מפריעה לך ואת כל הזמן מזכירה לעולם שאתן לא מדברות וזה ממש ממש מגעיל מצידך! נ.ב,אני לא לטובת אף אחת פה,אבל די!!1

לא מ-ז-י-ז לי ואתם יכולים לקפוץ לי !../images/Emo108.gif

שאחר אין לך מושג בגרוש אל תיתערבי בזה ושלו כדי שתשתוק כבר !! אל תתערב לי אוקיי אתה לא אחד מהחברים שלי שיכול להגיד לי מה מגעיל ומה לא !! מי שמגעיל זאת היא אוקי זהו וכמו שאמרתי אני זו שלא מוכנה לסלוח מעכשיו !! ככה שאני כבר שכחתי והעברתי אז אל תקפוץ כי עכשיו העלת לי את העצבים זין על כולם -חוץ מעל ליאל XD

falloutgirl XD

New member
שאר יא זבל ../images/Emo69.gif ../images/Emo214.gif../images/Emo190.gif

ומה אני כבשה? אחותי הייתה אומרת כן LOL

חחח אם שיניתי את השם זה בשביל..../images/Emo108.gif

שיקרואו לי ככהXD שאחר קוראת לי שאני כי זה כבר עדדי ומעיין לא אוהבת את השם שאר XD אבל אתן יכולות להמציא לי כינויים

falloutgirl XD

New member
אממ.. מה? ../images/Emo12.gif ../images/Emo190.gif../images/Emo214.gif

לא נראה לי שהבנתי אותי.. התכוונתי שאת שמה גם עליי זין

shaharyy

New member
../images/Emo85.gif היי היי היי!! ../images/Emo124.gif

שאני..... אמרתי לך להפסיק עם זה!! נכון????????????????? את לא יודעת מה הלך עם המתנה שלך!! אז את לא יכולה להגיד כלום.. אני אומרת את זה כי אני אוהבת את שתייכן ואני לא יכולה לראות אתכן רבות ומקללות אחת את השנייה
אני דורשת שתפסיקי!!! זה ממש לא יפה מה שאת עושה!!!

מה הקשר למתנה שאחר ?!!!../images/Emo108.gif

זה עיקרון שהיא חושבת שאני קוטפת את הכסף מהעצים אני פאקינג שלושה ימים עבדתי בישביל דיסק מזויין חיבוק אפילו לא קיבלתי!! "האא תודה וואי לא היית צריכה ,את משוגעת ,אמרתי לך שאני לא רוצה מתנה " אני זוכרת את המילים האלה טוב מאוד ואם את חושבת שהמתנה זה מה שמזיז לי אז את טועה !! ווואי אם היית יודעת על מה רבנו היית מצדיקה אותי !

shaharyy

New member
../images/Emo85.gifוואי שני!!!

התחלקת על כל השכל?!?!?! מה יש לך??? את כבר לר השני שהכרתי....!!!!! ביום אחד השתנית... מה זה???? יש מצב שהמתנה זו לא הנקודה.. אבל את עבדת על זה 3 ימים......את לא יודעת כמה היא עבדה... יש דברים שאני יודעת.. תאמינני או לא.... לא בא לי לריב איתך.. זה לא הקטע שלי עכשיו... אבל צעד ראשון שתעשי... תפסיקי לפרסם את זה!!!!!

וואי שאחר את מוזרה !!../images/Emo108.gif

אני אותה שני רק עם שם אחר !! ותעזבו אותי כבר אני לא מפרסמת את זה רק פרקתי את העצבים שלי אם לא הייתם קופצים כמו מפגרים ואומרים לי כמה אני מגעילה ודוחה אולי הכל היה נישאר כמו שהוא היה פשוט מאוד.. אתם מתחילים להכניס לי חשק לעזוב את הפורום ! ואם הגועליות הזאת ממשיכה לא יהיה לי נעים להיות כאן ומה לעשות לכולם יש תקופות רעות שחותכים וורידים ועושים שטויות !! דיי אין לכם מושג מה עובר עליי אוקי פשוט עזבו אותי !!

Cherry Lips14

New member
אמ.לא כ"כ הבנתי מה קרה פה

לא רוצה להידחף או משהו,מישהו יכול להסביר לי פה מה קרה עם שני?עם מי היא רבה ולמה?תודה רבה

שמה זין על כולם ? \=

את יודעת מה שני, כל הריב הזה פשוט שתקתי. לא הגבתי.לא רציתי להגיד לך, לפגוע בך. לא אמרתי לך מה אני באמת חושבת. אבל עכשיו?! עכשיו זה עבר כל גבול ! זה התחיל מזה שבאת אליי ,בזמן שביקשתי שלא תבואי באת לכאן וירדת עליי כיאלו אני אשמה.. דיברת אליי כיאלו אני זבל. הוצאת אותי חרא בסיפור הזה. כשהצפת את זה בבלוג שלך, 2 פוסטים, אחר כך לכול החברות מהמסנגר, ואז לפורום.. לא סיפרת איך זה התחיל. לא סיפרת שהריב התחילל ממך, מקנאה מטומטמת וכ"כ לא נכונה ומציאותית. הוצאת אותי המניאקית בסיפור , אבל ביננו?! את זאת שהתחלת. את זאת הפצת את הכול. את זאת שהלכת ולכלכת מאוחרי הגב וחושבת שאני לא יודעת שאת עושה את זה, אבל היי .. יש לי חברים נאמנים שכן סיפרו לי כמה רעל שקרי ומגעיל סיפרת עליי.. וגם אז, גם ששמעתי שליכלת . לא הגבתי . עדיין שתקי ושמרתי הכול . אז עכשיו?! את באמת רוצה שאני אשפוך הכול מול הפורום ?! כי את יודעת כמה אני מכירה אותך, אני ..שמכירה אותך הכי טוב מכולם. שקוראת אותך כמו ספר פתוח [ואפילו הוכחתי לך את זה..] ויודעת עלייך הכול , את באמת רוצה שאני אוכיח לכולם מי את? אני באמת שואלת. כי את יודעת טוב מאוד על מה אני מדברת . את יודעת טוב לעשות אותך מסכנה ולסובב את הכול ככה שאת תצאי "נקיה" ותצאי טובה בסיפור הזה.. אם את רוצה לשתף את כולם אז פשוט תגידי , אמנם זה המקום הכי לא מתאים לזה, אבל גם לכאן הגבת וגם כאן הספקת להפיץ את זה.. אז למה רק את?! אני גם יכולה לפתוח את הפה שלי ולהתחיל לעשות את זה ! אז פשוט תגידי אם את מעונינת להפיץ את כל הריב הזה לכולם . - ובקשר לעוד כמה דברים שציינת בהודעות צומי שלך .. א.בקשר למתנה שלך ושלי אני לא אמרתי לך תודה ?! אמנם לא קפצתי עלייך מאושר כי לא רציתי שתשקיעי עליי כסף ,אז נכון . המילה הראשונה שלי לא הייתה תודה, ולא כי לא הערכתי. פשוט כי הייתי קצת המומה.. וכשהמומים לא תמיד מגיבים. אבל כמה דקות אחרי וגם בים, לא חיבקתי אותך ובאמת אמרתי לך שאני מעריכה את זה?! אמרתי. וכל מי שהיה במפגש ראה.. אני מוכנה ללכת ולשאול . ובקשר למתנה שלי! את אולי לא יודעת מה אני קניתי והכנתי לך, אבל להגיד שלא השקעתי את לא יכולה. כי סכום הכסף והזמן שהשקעתי במתנה שלך עלה לי המון . וכן, גם אני עובדת . גמאני ממנת את עצמי כשצריך. אז אל תגידי שאת עבדת שלושה ימים ואני כיאלו לא התייחסתי ליומהולדת שלך כי את יודעת טוב מאוד שכן השקעתי, וכן הכנתי וקניתי לך מתנות, הסיבה היחידה שלא הספקתי להביא לך אותם היא שלא היה בחנות את מה שרציתי אז נאלצתי לחכות עד שזה יגיע. אז חיכיתי. אבל אז קרה מה שקרה ולא הבאתי לך. ב.בקשר לחברות שדיברת למעלה 14 שנים של חברות ?! אמנם אנחנו מכירות 14 שנה, אבל מצטערת לאכזב אותך, 14 שנים לא היינו חברות . רק בשנה האחרונה התקרבנו יותר, שעברת לגור פה. אז אל תזייני לי את השכל אם יציאות של "פאקינג 14 שנה" . ג. בקשר למצב שלך "שאת חותכת ורידים" או "שהתחלת לעשן" (לטענתך) אני לא קשורה לזה, ואני מאווד מבקשת שלא תערבי את זה בסיפור הזה. זה בחירה שלך, אל תוציאי אותך מסכנה שמעוררת רחמים . אם זה באמת נכון , היינו שמים לב ואת סתם מפרסמת ונשמעת כ"כ ממורמרת . אז אל תוסיפי את זה בכל הודעה שאת רושמת ,שהיא קשורה אליי. אין לי ש-ו-ם קשר לזה . - ודבר אחרון ? אני ממש . אבל ממש לא מצטערת על החפירה הזאת !!!! מה גם שניסיתי לא לכלכך [לעומתך.] ולכתוב קצת יותר מכובד. למרות שיכולתי להוציא את כל החרא שיש לי עלייך. אבל בחרתי שלא, אז אני מאווד מקווה שאת לא תעשי את זה \=

למעלה