שרשור עצבים

falloutgirl XD

New member
../images/Emo46.gif שרשור עצבים ../images/Emo46.gif

שרשרו לכאן את כל העצבים\תלונות שלכם וכאלה
פתחתי את הפינה היום כי מחר אני צריכה לקום ב-7 כי אני נוסעת לפסטיבל כרמיאל ואני אחזור ממש מאוחר בלילה אז לא יהיה לי זמן להיכנס לפורום. ותודה ל-LadyInPink [מצטערת שאני לא זוכרת את השם
] על התמונה D: המשך שבוע נעים לכולם

FallOutGirl

New member
../images/Emo80.gif מתפוצץ לי הראש../images/Emo7.gif

אין לי מושג למה.. אבל ממש כואב לי הראש
מתפוצץ!! אני כבר שבועיים לא ישנה בלילות.. יושבת מול המחשב עד 2 ואחרכך ב3 אחותי הקטנה נכנסת לי למיטה משום מה.. אז עד שאני מצליחה לישון כל הזמן עם התזוזות שלה ואחרכך היא עוד מעירה אותי בשמונה כדי שאני אכין לה ארוחת בוקר
בע. וככה אני שומרת על האחים שלי כל יום עד סוף החופש
לפחות אולי מחר בערב אני בת"א עם חברה. ושבוע הבא יהיה לי אולי יום חופשי אחד עד הצהריים רק.

2DarK AnGeL2

New member
אוי...

תרגישי טוב! ובקשר לאחותך... תאמיני לי שאני מבינה את זה. אחותי כשהיא הייתה יותר קטנה... תראי מה היא עשתה לי : בת דודה שלי ישנה אצלנו והם נולדו באותו היום... ככה שהם באותו הגיל. עכשיו אני ישנה עד ממש מאוחר ככה צהריים כזה... והן קמו יחסית מוקדם. והן היו רעבות ... אז הן החליטו להציק לי קצת.( פעם אחת אמא שלי בצחוק לקחה קצת מים ביד והשפריצה עלי.. אבל בקטנה כזה... אז אחותי חשבה לעצמה : אם לאמא מותר אז למה לי לא? ) היא ובת דודה שלי לקחו בקבוק מים שלם ושפכו עלי.
ואני...ץ אני ישנתי חזק!! אתם יודעים איזה נורא זה להתעורר ככה?!!?@!#? התחלתי לצרוח עליה... קיצר אני מבינה אותך חחח

לייינוש

New member
ואוו איחם זה דבר משגע ../images/Emo119.gif

לעזאזל רק שבתבגרים הם מתחילים להיות נורמאלים.. אח שלי גם היה מציק לי שהייתי ישנה.. הוא היה מתחבא מתחת למיטה שלי ושהייתי הולכת לשיון הוא היה יוצא ומבהיל אותי ואני הייתי מתחילה לצרוח ולבקות (עלוב אבל הייתי בת 5) אהה וזה מצחיק הוא תמיד שם את הנעליים שלי ליד הפרצוף שני ישנה וכמבון יש את זה שללכת מכות!! כי זה נורא מבדר אותי להצליף בי אם מגבת חח

2DarK AnGeL2

New member
פחחחחחח כשהם מתבגרים הם נהיים יותר נורמלים??

באיזה משפחה?? אצלי זה רק החמיר.. לספר על עוד דברים?? אחותי ואותה הבת דודה עשו לי עוד דברים מתוך שינה... כמו למשל לבוא לי כשאני ישנה לקחת נוצה כזאת ארוכה ... ולהתחיל לדגדג לי את הרגל... ואז לברוח כשאני מנסה לבעוט בהם.... וזה היה כשהייתי קטנה יותר. היום? זה הרבה יותר ריצני. כמו למשל לעבוד עליי שפרצו לנו לבית.... ואז לשלוח אותי לבדוק מה קרה... לסדר את הבית כאילו באמת פרצו אליו, להישאר בתוך הבית כדי שזה ישמע כאילו הפורצים עדיין שם. ואז כשאני מבינה שזאת סתם אחותי המפגרת להתחיל לצחוק עלי.. כן כי זה נורא משעשע.
אבל חוץ מזה .. האמת לאחוית לא ממש הולך ... אני יטותר טובה בדברים האלה חח

לייינוש

New member
אח שלי נהיה קצת יותר נורמאלי

זאת אומרת אנחנו יותר דואגים אחד לשני.. אבל עדיין יש את הקטע שאני לוקחת את החגורה של הכלבה והוא את כף העץ מהמטבח ומתחילים להכות אחד את השני חח

NoAmItA ChAn

New member
תרגישי טוב.

אולי כדאי שתלכי לרופא שינה. כואב לך הראש בטח בגלל שאת לא ישנה. אני ממליצה לך לשתות הרבה מים, כי מים זה מעורר (כבר פעמיים באתי לכתוב "מעים" XD;), וכמובן, ללכת לרופא שינה. בהצלחה D:

FallOutGirl

New member
../images/Emo80.gif חחח תודה XD

נווו אבל אני לא ישנה רק בגלל שזה חופש ואני מדברת עם כולם בלילה ~,~ ואז בבוקר אחותי מעירה אותי מוקדם כי צריך לשמור עליה.. הינה. אני שוב מאוחר כי ראיתי הצעקה 3 חחחח

גם לי יש את האח המעצבן../images/Emo6.gif../images/Emo108.gif

אבל גם אם הוא ילד כל כך מעצבן אני עדיין אוהבת אותו כי הוא הערס הקטן שלי

NoAmItA ChAn

New member
../images/Emo46.gif

חברה שלי ספיילרה לי את הספר השביעי של הארי פוטר.

BehindMyEyes

New member
../images/Emo46.gif

חם כמו תמיד, משעמם, והאימיול לא עובד
איך אני יעשה דיסקוגרפיות עכשיו ?
ומה שמרגיע אותי כרגע זה The Kill של 30STM

חבר שלי מעצבן אותי

הוא פשוט קרציה נימאס לי אתם יודעים בנות עוברות את השיגועים האלה והוא מתעצבן מזה!

falloutgirl XD

New member
../images/Emo214.gif../images/Emo190.gif

איזה שיגועים?
ואת יכולה להסביר לו שלא יתעצבן ממה שזה לא יהיה

FallOutGirl

New member
../images/Emo80.gif אהמ.. תסבירי לו בדיוק מה מציק לך..

שהוא יגיד מה מציק לו ותנסו לפתור את זה. בהצלחה :] הרגשתי כמו פסיכולוגית לרגע
חחחחחחח

Fall Out Liel

New member
רבתי עם חברה../images/Emo4.gif../images/Emo168.gif

ממש טובה שלי, אבל מחר נשלים.. וחוצמזה אני משועממת..בוהו

../images/Emo41.gif../images/Emo41.gifהיה לי הרבה קקה השבוע אבל!!../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif../images/Emo108.gif

אני שמה זין אחד גדול[כמו של וויליאם XD]על כולם!! אבל מה ?! אין לי כזה XD בסופו של דבר מכל הדברים הרעים יצא רק טוב!! המבוכה ביום המפגש השתלמה לי מאוד! [ולא נפרט למה..] וגם הבנתי שאני לא חייבת להיות תלוייה בכל אחד יש לי את עצמי זה מספיק לי !! אני בת 14
אני יכולה להסתדר לבד .. ולהתחנן שהיא תחזור להיות חברה שלי ח-ה הצחיקה אותי XD!! זיבי אני מתחננת !!! לא רוצה לא צריך ..!! בעיה שלך את מפסידה את החברה הטובה ששלך האא אופס שכחתי .. אני אף פעם לא הייתי החברה הטובה שלך למרות שתמיד חשבתי ככה .. הבנתי מי את ואם את לא יודעת לקבל ביקורת אבל להגיד שאני קופצנית מידיי לכי מפה אני לא הולכת להשתנות בישביל אף אחד!! העיקר לעבוד 3 ימים בישביל המתנה המזויינת שלך זה בסדר ביומולדת שלי מה אני מקבל ?! ---------------קקה לפרצוף----------- אז תודה רבה על 14 שנים של חברות [או איך שלא תיקראי לזה ] אבל מצטערת אני לא חושבת שאני!! יכולה לסלוח לך!!!
זהוו חפירה חפירה אבל קקה על כולם!!

האאא ושכחתי ../images/Emo124.gif../images/Emo108.gif

מהיום קוראים לי שאר
למה ??!? כי זה מה שבא לי XD ואני מרשה רק לשאחר לקרוא לי שאני !!!! ומעיין את יכולה להמשיך לקרוא לי בלובלו

למעלה