מרגיז אותי

Yael Floyd

New member
isn´t it ironic? don´t you think?

אני יושבת עכשיו על המחשב כשנעלי איאה על רגליי...

EaTit442

New member
טסססצצצ...

(*רעש מחאה חושני*) כל היעליות מעומר עם נעלי האיאה.... -יעל- (מוכיחה מגניבות קלינית)

ווווווווו-הווווווו../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif

הנה עוד סטיה שלי שאפשר לכתוב לידה

guruyaya

New member
המציגים אינם חיילים

כדי לחסוך לנו עצבים מיותרים, שעלותם גבוהה. מתוקף היותך חייל, מוקנות לך זכויות מסויימות - אתה יכול לדרוש מאנשים תעודות זהות, לעצור אותם במחסומים, לשאת ולהשתמש בנשק כבד וכ´ו. כמו כן, מוטלות עליך חובות מסויימים: ללבוש מדים נכון, לקבל פקודות וכ´ו. חייל שמדבר אליך, נתפס כמייצג של צה"ל, או לפחות חלק מצה"ל. כל הדברים האמורים כאן, אינם נכונים עבור צופיפניקים או שחקני כדורגל. כמובן שהסמכות החוקית של חייל, וכן חובותיו, אינם תקפים בישראל (לכן בפרסומת של אירוקה לא היה צורך לציין שהמציגים אינם חיילים עירקיים). לכן - אין פשע בהתחזות לצופיפניק, אבל מדובר בעבירה חמורה אם אדם מתחזה לחייל, שוטר, רופא ונדמה לי שגם כבאי. אין שום סיבה שחוק זה יחול על שום דבר אחר, אלה אם כל מה שאנחנו מבקשים זה להקשות את חייהם של פרסומאים. יאיא

Neta558

New member
לכזה פירוט לא ציפיתי

אל דאגה, יש במוחי המאובק הבנה של ההבדלים בין התחזות לחיל להתחזות לצופיפניק. ההערה היתה מבודחת, כמובן
אבל תודו שיהיה נחמד לראות פרסומת בה יש שפע של הערות למטה בסגנון "המציגים אינם צרכנים של הפסטרמה, הם צמחונים וטבעונים שתורמים את משכורתם למען מאבק נגד תעשית הבשר"
או משהו בסגנון...

vegan

New member
זו הסיבה

הפרסומת המעצבנת מנסה לדמות תעמולת בחירות. אני מקווה שזה רק יפעל נגדם ברגע שיחלו תשדירי הבחירות האמיתיות אשר יימאסו מהר מאד על העם. במערכות בחירות קודמות היו תלונות רבות על שימוש בחיילים בתשדירי הבחירות. בעקבות כך השתמשו בשחקנים והוסיפו הבהרה: "המציגים אינם חיילים". כחלק מה"גימיק" של חיקוי תשדירי בחירות הוסיפו את הכיתוב גם בפרסומת הבזויה.

דורון ק

New member
ברררר../images/Emo123.gif

בכלל הקופיר´ מתעלים על עצמם בכל הנוגע לשיווק הנקניקים, למי שזכור לו "יחיעם-יותר טעים מהכובע ים של סבתא שך´, תביא תביא ביס". אני מתאר לעצמי אותם חושבים: קופי:"טוב איך נשווק את הדבר ה**** הזה?" יחיעם:"נו תביא ביס-זה לא עד כדי כך נורא". קופי:"טוב-בעעעעע". המממ...אבל זה יותר טעים מהכובע ים של סבתא". "כן וזה גם יותר טעים ממסור חשמלי" אומר חברו. *טופחים על השכם*-"כן כן הנה נשווק את ה%#$$# הזה".

dylan

New member
בקשר ליחיעם..

נתת לקופיר´ (עוד שש אותיות יהרגו אותך? בעצם חמש אם נחשיב את הצ´ופצ´יק שהוספת לקיצור.. ובטח פחות אם נחשיב את היכולות המתמטיות שלי..) יותר מדי קרדיט.. הם לא חשבו על הפרסומת בעצמם, הם פשוט גנבו רעיון מפרסומת צרפתית (מצויינת כנראה, לא ראיתי אותה) והרסו אותו לגמרי.. במקור מדובר בפרסומת לאיזו בובה (אולי דובי או משהו דומה.. להלן "לומייר" למרות שהשם של הצעצוע שונה.. אבל יש בו את המילה לומייר שזה אור בצרפתית) שזוהרת בחושך והקטע הוא בערך זה: "קח את הילד שלך וכסה אותו בשמיכה בחדר חשוך. זוהר? לא. עכשיו כך את "לומייר" ושים עליו שמיכה בחדר חשוך.."

Neta558

New member
שלושה גילויים מרגיזים ביום ../images/Emo46.gif

אמא שלי הכינה אתמול מרק עם...אבקת מרק. היא שכחה שסיפרתי לה על הרכיבים השערוריתים, אני שכחתי שהיא עשויה לים אבקת מרק. התוצאה: המון מרק, ונטע אחת שהייתה צריכה בכל זאת לבשל לעצמה ארחות צהריים.
נוזל הכלים שבביתינו הוחלף לא מזמן בעקבות תלונות מצידי על כך שהוא של חברת פרוק´ הידועה לשמצה. היום שמתי לב שהסבון הוחלף לסבון אחר מאותה חברה. אם אני אציק שוב על הענין, נראה לי שיחליפו אותי ולא את הסבון.
גיליתי שהמשחה נגד יובש לשפתיים בה אני משתמשת יש beeswax.
לא גילוי, אך סתם מרגיז: בכל תכניות הרדיו ששמעתי היום דיברו על הפרסומת המגעילה לפסטרמה. כולם מאד מתרגשים ונורא מתלהבים מהפארודיה על סרטוני התעמולה, וקצת שוכחים שהם מוכרים לנו משהו הרבה יותר נוראי מכל מה שהמפלגות מנסות למכור (טוב, אולי חוץ מהאיחוד הלאומי
) לא יום מוצלח מבחינה טבעונית. נטע

Kribus

New member
../images/Emo94.gifמשחה לשפתיים

מדוע את משתמשת במשחה לשתפיים?

Kribus

New member
../images/Emo94.gifכמה זמן את סובלת מיובש?

כעיקרון זהו אינו מצב תקין של הגוף.

haleth

New member
Kribus, אל תפגע! ../images/Emo140.gif

חברי הפורום כולם נחמדים, אבל לעיתים תאוות הדאחקות גוברת על חינוכם הטוב. לא היתה שום כוונה רעה... עוד תראה בהמשך. כייף להחליף כאן דאחקות, בין השאר.

../images/Emo46.gifגם לי יש "מרגיז אותי"../images/Emo70.gif../images/Emo46.gif

לא תאמינו מי בא להרצות לנו היום... ממציא שניצל "טבעול"... מסתבר שהפטנט הזה של שניצל טופו הוא ישראלי בכלל ושישראל היא מס´ 1 בעולם בצריכת שניצלים נטולי בשר... אז מה מרגיז? שכל שני משפטים הוא דאג להגיד ש"טבעול" הוא שניצל צמחי, שמורכב שחלבון סויה וחלבון חיטה. הגדיל לעשות הד"ר בכך שהוא אמר שהיו להם משובים טובים מאוד מצמחונים ובעיקר מטבעונים. וכדי בכלל לעצבן אותי - הוא גם לא איפשר לשאול שאלות או להעיר הערות במהלך ההרצאה!! אז ד"ר שמר היקר....: טבעול הוא לא שניצל "צמחוני" כמו שאתם מנסים למכור אותו, והוא מכיל רכיבים שמקורם מהחי! זו גם הסיבה שטבעונים *לא* אוכלים "טבעול"
וביום שאתה תראה לי את הצמח שממנו קטפתם את אלבומין הביצה - אני אסכים שמקורן של ביצים הוא לא מהחי!!! יום טוב.

Neta558

New member
../images/Emo118.gif אוריארד...

אולי כדאי שתשלח לו מכתב, לא נראה לי שהוא קורא קבוע כאן בפורום. ולמה אתה לא משרשר? גררר
<רצה לשרשר באכזריות
> נטע (יש גם ביצים שקוטפים מהעץ, הישר מהקן)

558...

1) אז אולי כדאי שהוא יתחיל לבקר כאן בפורום!! 2) זה בסדר - גם אמרתי לו את זה בפנים אחרי ההרצאה. 3) לאמשרשר ולאמשרשר!!!

למעלה