מרגיז אותי

Neta558

New member
../images/Emo46.gif מרגיז אותי ../images/Emo46.gif

לא, לא, אין קשר לפינת הבחילות, חלילה. סתם חשבתי שאולי יש דברים שמרגיזים אתכם ואתם רוצים לכתוב עליהם כאן, זה הכל. (גררר ג´ון, גררר!) לאחרונה (חמש הדקות האחרונות, כלומר) מרגיזה אותי פרסומת בטלויזיה. ולא רק כי היא פרסומת בטלויזיה, גם כי היא פרסומת לפסטרמה. ולא רק כי היא פרסומת לפסטרמה, אלא שבתחילתה מראים ילד קטן משחרר יונה מבין ידיו. מבצע-שחרר יונה, אכול פרה!
וחוץ מזה, כותבים שם הערה "המציגים אינם חיילים". מה זו האפליה הזו? למה לא כותבים אח"כ גם "המציגים אינם צופיפניקים" "המציגים אינם שחקני נבחרת ישראל בכדורגל" "המציגות אינן אחיות במחלקת יולדות" "הבובות אינן תינוקות אמיתיים ולכן ניתן להחזיק אותן באופן מסוכן שכזה". אני דורשת הסברים!
נטע (מזועזעת מרמת הפרסומות, כרגיל)

Yael Floyd

New member
לא ראיתי את זה, אבל סיפרו לי

שמראים שם ילד עם חאקי מחזיק פסטרמה וכתוב שם "אנחנו התקווה" או משהו כזה.. עזבו את הטמטום בין תקווה לפסטרמה, למה משתמשים בגופים שונים כמו צופים, נבחרות כדורגל או אחיות לייצג הרג חיות?? בתור פעילה בצופים התעצבנתי במיוחד, אבל מאיפה להם הזכות להשתמש בייצוג של גופים לצורך המטרות הפרטיות שלהם? קשה לי להאמין שהם קיבלו אישור מכל גוף לעשות פרסומת לפסטרמה.

Yael Floyd

New member
סיפור מטורף שידיד שלי כתב ../images/Emo9.gif

אם את רוצה אני יכולה למצוא ולהביא אותו לכאן.

yaeltal

New member
אהה..

תודה, אבל אין צורך, סתם הסתקרנתי. אגב, הנימה שלו היא צינית או רצינית?

Yael Floyd

New member
אממממ....

בעיקרון ציניות למרות שאני לא בדיוק בטוחה אם הוא מאמין לעצמו.

Weird Eyal

New member
הממממממ........

לפניי כמה דקות בתוכנית חשיפה בערוץ 1 הם חקרו מה זה פופרס וכמובן טיפטפו כמה טיפות לתוך צינצנת זכוכית ודחפו פנימה עכבר חמוד וסגרו (הרמטי) ואז הראו את העכבר מתפתל על הריצפה וגוסס ביסורים קשים.. ואז עוד שואלים אייך זה שמוכרים כאן לאנשים משהו שהורג עכברים??? איכסה!

Yael Floyd

New member
../images/Emo46.gif אוףף!!!! זה ממש מעצבן!!!!

ועוד מראים את זה בטלוויזיה... לפחות זה אחד הדברים שיכול לעשות מישהו צמחוני?? או שאין סיכוי...?

זה לא נכון לגביי מה שקרה בחשיפה

צפיתי גם אני והזדעזעתי. יחד עם זאת (ולא שזה הופך את הדבר לפחות נוראי) הם ציינו שהם הפסיקו את הניסוי ושיחררו את העכבר מהצינצנת וזאת מתוך אהבתם לחיות. ולא שאני מגנה עליהם רק שמה את העובדות על דיוקן. אין ספק שהם הרי לא יספקו לעכבר טיפול פסיכולוגי שיעזור לו להתגבר על הטראומה.

בעיקבות איכס 2

אני מציע היצג אומנותי משלי, בו אוכל מבשרו של סיני ספציפי שעדיין לא מת.

dylan

New member
זה איכס.. אבל לפחות הוא לא הרג

אף אחד בשביל זה.

הרצאה מרגיזה

עשיתי הרצאה על צמחונות באנגלית. ירדו לי נקודות על שני דברים עיקריים: א. אמרתי life are במקום life is ב. התיחסתי לפרות כאילו הן יצור שיכול להרגיש כאב ושיכול להרגיש עצוב (או בודד או משהו כזה) שכחתי איך אני משנה את הציטוט הזה למטה אז פשוט דמינו בסוף כל הודעה שלי: "more is better then nothing, true, but nothing is better then more" ןבו נראה כמה מכם באמת הבינו מה המשפט אומר

Neta558

New member
רגע רגע...

הורידו לך נקודות על כך שהתיחסת לפרה כאל יצור שיכול להרגיש כאב? אתה בטוח שהכוונה לא הייתה לשימוש בshe על פרה במקום it או משהו בסגנון? את החתימה, אגב, אתה משנה בעידכון הכרטיס האישי שלך. לחץ על הכינוי שלך, ובדף הנפתח לך לחץ למעלה מצד שמאל על עידכון הכרטיס האישי. בין הפרטים אפשר לשנות גם את החתימה. נטע

מאה אחוז!

אני כעסתי קצת על זה שפרות נחשבות כIT ולא כSHE ודיברתי על ואמרתי שזה לא צודק, אבל היה ברור שאני יודע שבאנגלית אומרים IT כך שלא היה שום צידוק להוריד לי נקודות על זה

Yael Floyd

New member
מזכיר לי את כיתה ה´ כשלמדנו את זה..

ורבתי שעה עם המורה, ובסוף היא אמרה "זה אנגלית, תתווכחי עם האנגלית?" וילדה בכיתה ה´... מה היא כבר יכולה לענות למורה? "כן!!!!"

חחח..נטע..

זה בדיוק, אבל בדיוק מה שאח שלי אמר על הפירסומת הזו.. (חוצ מהקטע של "שחרר יונה -אכול פרה"). פירסומת מגעילה, כולם שם מכוערים, שיילכו קיבינימט, הם והפסטרמה שלהם.. טופו מעושן שולט!!

EaTit442

New member
מרגיז! ../images/Emo46.gif

דמיינו סיטואציה יומיומית- היום (חודש פחות ארבעה לגיוס) בבוקר (לפני עשר דקות), יעל נועלת את נעלי הבית של איאה (החמור הנערץ מכולם) ומדשדשת את דרכה למטבח המואר. מתיישבת מול השולחן ומתחילה לדפדף בעיתוני הבוקר. ופתאום, במה חוזות עינייה התמימות? במדור "טרנד" שנכתב על ידי תהל בלומנפלד במוסף 24 שעות בידיעות אחרונות. כל הכבוד להם שם באמת, אולי במקרה שכחנו לרוץ החודש לאיקאה, או לטעום את הצ´אי של קופי בין. אולי לא זכרנו לרכוש את הנעל החדשה המרגשת של נייקי או לחלופין לטעום את הסנוויץ החדש בארומה בר. התחלתי לקרוא והבחילה תקפה אותי (לא כי אני בהריון, תודה). משתפת- "קשה שלא לשים לב שהעור מאוד באופנה בחורף הנוכחי. במסגרת הטרנד, מתרגש עלינו מבול של פריטים במראה של עור קרוקודיל. חוץ מתחושה עמוקה של חורף, הוא משדר יוקרה וסטייל, ובמקביל מספק גם קריצה הומוריסטית, כשהוא מגיע בצבעים כמו כחול עמוק או כתום דלעת. " אין ספק, מאוד מגניב שיקי ועושה לך להרגיש מהאנשים החדשים. אני, נגיד, מרגישה מה-זה-מגניבה להתמרח על ספת גוויה. וכאילו, דהה, נקרעת מצחוק מכתום דלעת. (מרק דלעת וספה נוחה נוחה עטופת שמיכת טלאים, זה נגיד, כבר יותר ביתי ומחמם). והיא ממשיכה לספר על מוצרי עור של מעצבים ומסיימת, בנונ-שלנטיות שכזו, "המחיר, אגב, עומד על 17,200 שקל". אה, וואלה. בסדר, אין לילדים אוכל בבתי ספר, ואתמול פיטרו עוד 900 עובדים שנכנסו פתאום למעגל האבטלה המתרחב, אבל את העשרים אלף שקל המיותרים שלכם, נו, אנחנו יודעים שאתם עובדים עלינו, תוציאו, תוציאו מהכיס האחורי, אנחנו ממליצים לכם להוציא על ספה טרנדית. ובשבוע הבא מדור "טרנד" נוסף, הציבור מחכה בכליון עיניים.

EaTit442

New member
אגב,

תגובות זועמות אתם מוזמנים לשלוח אל- "תגובות", בציון שם מלא, כתובת ומספר טלפון, למדור תגובות, ידיעות אחרונות, ת.ד. 109 ת"א, או לפקס 6082546 - 03, אימייל [email protected]. ושתבוא עליכם הברכה.

Neta558

New member
שכחת את ה../images/Emo118.gif

אגב, אם את יכולה מדי פעם לשלוח לנו תיאורים שלך יורדת בנעלי הבית המרתקות בלי לקלקל את התמונה המרגשת עם מוצרי עור, זה בודאי ישמח את כולנו
נטע (מחכה לתמונות של יעל ואיאה)

למעלה