מעצבן...

ofnik

New member
וכדאי לציין בשילוט גם את נושא הבטוח

חובה שלנו- שיבינו למה יצאה הקריזה

aloner5

New member
שלא תחשבו שאני רק מדבר...

דיברתי עם ידידה שלי שהיא עורך דין והיא מתחילה לעשות בירורים. אבל אני כרגע בלי אופנוע, מישהו יכול לעבור ליד העירה ולבדוק מה קורה שם ואם כל הסיפור הזה יכול לקרום עור וגידים ? שלמה יצרת קשר עם המועדון ?

_casper

New member
גם אני...

סיפרתי לידידה טובה שלי (עו"ד במקצועה) על התכנית ובשלב ראשון זה חוקי לגמרי כל עוד נחנה את האופנועים עם תוי חניה. צריך לבדוק לגבי ההגדרה של התארגנות זו (הפגנה/התארגנות וכו') ואם נדרש אישור (שאותו כמובן לא נקבל לעולם). מחר, אם לא ירד גשם אני אעשה סיבוב לאזור העיריה לסימון רחובות פוטנציאלים. כבר עכשיו אפשר לסמן את כל החניה (בתשלום) מתחת לרחבת בנין העיריה.

DavidGPZ

New member
../images/Emo45.gif כול הכבוד.

על היוזמה. תגיד אם אתה צריך משהו. -דוד

FZR600R

New member
עוד תחמושת למלחמה -

לפני כחצי שנה ניגשתי לעירייית ת"א וביקשתי לקבל תו חנייה לאופנוע , מסתבר שהדבר הינו בלתי אפשרי לחלוטין - תווי החניה מיועדים למכוניות בלבד ,לקח לי די הרבה זמן להסביר לפקידה שמדובר באופנוע ולא באוטו , אחרי שהיא ניסתה להבין איזה מין אוטו זה שקוראים לו ימאהה...

הודעה מיו"ר המועדון

יו"ר המועדון, מר טוביה ליבוביץ, הגיע להבנה עם העיריה בנשוא הדוחות. עלי המועדון מקובלת דרישת העיריה שלא לחנות על הטילת, חניות נכים או כל חניה באופן המפריע לציבור. מתוך כ-80000 דוחות חניה בשנה האחרונה, 700 מהן היו לרוכבי דו"ג. רוכבי דו"ג שקיבלו דו"ח על חניה במקום אסור, שאינו מתאים לתאור הנ"ל, מוזמנים לפנות לעיריה, באמצעות יו"ר המועדון, ע"מ לבטל את הדו"ח.

tom tom

New member
האם ה"ההבנה" היא בכתב?

הבנות שאינן חתומות נשארות כהבנות ואחרי ההופעה של היו"ר בערוץ 3 קשה להאמין שנוצרה הבנה. אולי הבנה לרצון הערייה להעשיר את הקופה. לבטל דו"ח? משימה בלתי אפשרית.

ניסית? אז למה קודם לפסול?

אם אין פתרון, "המועדון לא עושה כלום". אם מציעים פתרון, אז "ההבנות לא נמרות. אי אפשר לבטל דו"ח" ואני אומר: למה לא לנסות? מה יש לנו להפסיד? מקסימום, תמיד אפשר להפגין...

tom tom

New member
כפי שאמרתי

אני מאד מעריך אותך שלמה ואת מה שאתה עושה אבל אין לי אמונה ביו"ר והועד כפי שפעלו עד עתה וגם היום. לא נראה לי שהם רציניים ועניין הדוחות לא בדיוק מעניין את היו"ר כפי שהוא התבטא. לנסות אכן כדאי אך לגבי תוצאות - קשה להאמין. גם הדברים שטוביה היו"ר אומר שעשה או יעשה ברוב המקרים נכשלו.

שאני אבין

אתה מתכוון לנסות, או להרים ידיים לפני שאתה מנסה "כי זה בלאו הכי לא יצליח"? הנה הצעה: תנסה, ותדווח פה איך התקדם. יש?

קרבונית

New member
האם באותה "הבנה" יש גם הבנה למקום

חלופי, מוסדר לחנית דו"ג באותו אזור?? או שזו כבר בקשה ממש ממש מוגזמת גם מהמועדון ובכלל גם מעיריית תל אביב שבכל זאת חיה ונושמת במדינת ישראל הכחלמאית??? אתה תוכל לברר בבקשה שלמה?

למעלה