מעצבן...

DavidGPZ

New member
נו, בדיוק לזה התכוונתי!!!!

לזה התכוונתי בהערה שלי לשלמה, מספיק שאפילו בקטע סמלי וזה יעלה מודעות.
COUNT ME IN.. :) -דוד

aloner5

New member
או אומנם לא הייתי פה לפני שנה וחצי

אבל עלתה במוחי הברקה... אולי נתפוס את מקומות החניה במקום טיפה יותר רציני... גם פקחי תנועה מגיעים לעבודה באוטו... תאר לך את המצב, כל השוטרים הנחמדים מאחרים להם לעבודה כי יש 100 אופנועים שתופסים את כל מקומות החניה ליד המשטרה. ויושבים משחקים שש-בש (חשבתי על שח מט, אבל באמת אנחנו צריכים משהו יותר וולגרי
) וזה דווקא משהו שאפשר לארגן בכיף. הרי מתחילים לעבוד מוקדם, מה שלא יגמור הרבה שעות עבודה לאנשים שיסכימו להגיע. וכמובן זה סיפור נחמד לעיתונות. מה אתם אומרים ?

royboy1

New member
יכול להיות מצחיק לאללללללללה

לראות רחובות שלמים תקועים בגלל כמה חוליגאנים שהחליטו לעשות פקניק על האופנועים שלהם, לשתות קצת
ולשחק שש-בש
אההה, ואתה גיזמו
לא שומע הודעות הא? אין בעיה... חכה חכה

JonnyBoy

New member
../images/Emo98.gif../images/Emo45.gif עוד 1 לאוסף... אחלה רעיון

7 לפנות בוקר, עשרות אופנוענים עושים פיקניק בחנייה של העירייה

התקהלות לא חוקית

ככה קוראים לזה השוטרים (ויש חוק נגד זה...) שלא לדבר על נסיעה על המדרכה (גם כן אסור) או חניה על המדרכה (כנ"ל) או סיכון עוברי אורח (אסור) ועוד איזה 100000000000 סיבות שבגללן אני ממליץ להמנע מכך. מה שכן, אני לא מצליח לחשוב על משהו נגד חניה המונית של אופנועים במקום מסוים - בתנאי שכל החונים משלמים על החניה כחוק.

tiger18

New member
אבל הרעיון הוא התארגנות גדולה

של לחנות למספר שעות של בוקר כאשר האנשים מגיעים לעבודה באזור, למשל ליד העיריה- אז כל עובדי העיריה יסבלו. והרעיון הוא כן לשבת בחוץ ולעשות משמרת של מספר שעות- בהתארגנות גדולה במקום אחד.

גיZמו... לא פייר!

לא כולם 2 מטר גובה, קול עמוק, מבט מפחיד ושרירים שמסלקים כל מחשבת זדון (ושלא תגיד שאני לא טוב בלהתחנף...
) ותנו לי לזוז רגע הצידה כדי לא לעצור את שטף (100) המתנדבים. אה, כן, ואם היה ספק - גם אני בעסק. אז כמה נותרו לנו? עוד איזה, נגיד, 90 ?

_casper

New member
count me in ../images/Emo45.gif

זה רעיון מקורי, משעשע, קל להבנה, לא מורכב לביצוע והכי חשוב.......חוקי!

אני מאמין שהרבה אנשים שאומרים ../images/Emo45.gif

זה משהו קונקרטי. כדאי לאדוני למהר ולהצטרף - עוד מעט כבר לא יהיה מקום לכולם

Pumi

New member
../images/Emo45.gif אם יהיה מאורגן, אני בפנים

תארגנו חצי יום, מצאו רחוב/ות מתאימ/ים, ואני מוכן להגיע גם ב 7 בבוקר ולהעמיד את האופנוע שם. רק תנו הודעה מראש, נגיד שבוע מראש, שאנשים יארגנו לעצמם בעבודה, נארגן שלטים מראש, כמה דפים מודבקים על האופנועים (אני מוכן להתנדב להדפיס דפים, ולהביא נייר דבק), ונראה מה יקרה.

DavidGPZ

New member
כן אבל 50 אופנוענים מעוצבנים..

יגרמו לכול ערסוות מצוי לחשוב פעמיים.

לקראת השבוע החדש...

בואו נדבר ת'כלס. --------------------------- כפי שהוצע למעלה : בואו נרים חצי יום - יום כזה, שבו נשב ונהנה ממקומות החניה החוקיים בסביבות עיריה \ משטרת ת"א. אשמח לרכז את הנושא - הצעות למיקום (עיריה \ משטרה \ אחר) מישהוא מכיר איפה עובדי העיריה \משטרה באמת מחנים? ז"א רחובות ספציפיים? מתי אמורים להגיע לעבודה? אשמח לשמוע גם חוו"ד משפטית - אם יש למישהוא פה השכלה בתחום לגבי חוקיות העניין, ואילו אישורים צריכים בשביל להרים דבר כזה. בנוסף - צריכים לקבוע יום שמתאים לכולם , או לפחות לכמות מכובדת של תופסי מקומות חניה... ולבסוף - רשימת התפקדות - מוזמנים לשלוח לי במסרים כל המתפקדים לעניין... וכמובן ,שאם אדם יותר מעורה \רציני \ מחובר לקהילית האופנועים(ולמועדון) ירים הנושא - אשמח לעזור לו\ה. ושיהיה לנו שבוע טוב!

aloner5

New member
אוהד../images/Emo45.gif

אני איתך. מחר אני מתחיל לעשות בירורים איפה הם חונים. אני גם ארים טלפון לעורכת דין שאני מכיר. יכול להיות בעיה עם זה שאנחנו חונים בכחול לבן בלי כרטיסי חניה... צריך גם לבדוק עם העריה נותנת אישורי חניה(מדברה שאפשרת לחנות בכחול לבן) לתושב תל אביב? או שיש את התשובה מה אתה צריך אישור ? זה אופנוע ! שלמה אני די בטוח שיגיעו מספיק אנשים.. כל עוד מדובר במשהו על הבוקר אז אנשים יכולים לסדר עם הבוס להגיע ב 9 וחצי 10 לעבודה. לא סיפור רציני. נראה לי שלהגיד לנו שאסור לנו לחנות במקום היחידי שאנחנו יכולים זה הקש ששבר את גב האופנוען. רק אנחנו במשרד 5 אופנוענים... וזו מטרה קדושה נראה לי.

DavidGPZ

New member
../images/Emo45.gif

אחרי הבירורים רק לזכור לבחור יום יותר בהיר ממה שצפוי השבוע.
-דוד

DavidGPZ

New member
עוד רעיון אחד

אולי גם רעיון טוב להוסיף שלט גדול שיסביר לנהגים למה אנחנו תופסים מקומות חניה לגיטימים, זה אולי גם יגרום לנהגי הפחיות קצת הבנה למה זה טוב שאופנוע חונה על מדרכה במקום מקום חניה וגם ייתן לנו קצת פירסום. מה אתם אומרים? -דוד

*Trinity*

New member
שאלה...?

נניח שאני חונה על הכביש לפי החוק, בכחול לבן, איפה אני שמה את התו חניה?
ונניח שאני חונה על הכביש בכחול לבן או אולי אפילו במקום לא מסומן
, ונניח שמצאתי מקום כזה שגם יש לידו מקום לקשור את האופנוע, ונניח שקשרתי את האופנוע בתמרון עצבני של הגלגל האחורי, יש סיכוי שאקבל קנס על קשירה לעמוד? ונניח שלא מצאתי איפה לקשור את האופנוע במקום החניה החוקי על הכביש, יש סיכוי שכשאחזור ה-DR עדיין יהיה שם?

למעלה