מעצבן...

אכן ,

יש הרבה בעיות ברעיון ,כמו כל רעיון ,שצריך לפתור אותן לפני שיתבצע - * מי מארגן? (אני?, אתה? ,המועדון? ,הפורום?) * מה יתבצע? (סיבוב בעיר? ,חניה ברחבת העיריה? ) * איך? (שלטים על האופנועים? , רמקולים?...) * בטיחות? (איך נדאג לכך שלא יהיו תאונות בין המשתתפים? , שרכבים לא ידרסו אותנו? , שאופנועים לא ישרפו להם בזמני התנועה הארוכים?) * גורמי משיכה? (איך נמשוך אנשים להשתתף?) ואני רק אדם אחד...אתם בטוח יכולים לחשוב על בעיות נוספות. יום טוב ,בינתיים!

תעזוב את הבעיות - הכל פתיר. אבל-

יש בעיה אחת לא פתירה: אם אין משמעת רכיבה, כל נהג מונית וכל נהג אחר ימצא את הדרך להדחק בתוך הטור - דבר שאין מסוכן ממנו. הבעיה היא בעית משמעת הרכיבה של קבוצה בגודל בינונו (20 ומעלה רוכבים). את זה, ידידי, נואשתי מלמצוא. יתרה מזו - מכיוון שאינך יודע מראש מי יבוא, השאלה הופכת להיות לשאלה האם קימת תרובות רכיבה בקרב אחינו רוכבי דו"ג. והתשובה לזה, ידועה. (שים לב שהסיבה שהדבר בלתי אפשרי היא לא חיצונית - אלא תלויה בנו)

שלמה והצעתך לעניין היא?

העלו פה שתי הצעות. שתיהן בעיתיות מאד. אם נחנה על הכביש-נהיה גם חשופים לדוחות(אנחנו גם נצטרך כרטיס חניה או תו חניה)ומסע ברחובות תל אביב הוא מסוכן מאד. זהו נושא דיי אקוטי. מעבר לנסיונות פוליטיים והצטרפות למועדון יש לך פתרון מהיר לבעיה?

לא.

אבל אם יהיה למישהו רעיון סביר, בר ביצוע, ולא מסוכן - count me in
(ומה רע בפעילות במסגרת הפוליטי\מועדון? בכתבה היה כתוב שלמועדון "אלפי חברים"
)

ואם יש 20 מתנדבים למסע בעיר -

כאלה שפנויים ללמוד איך לנסוע בשיירה - אז אני כון לתרום מה שאני יכול.

_casper

New member
אחחח...נוסטלגיה.

אני זוכר שלפני 7-8 שנים,בגיל 16 חמוש בקטנוע הצטרפתי להפגנה נגד העלעת תעריפי הביטוח. ההפגנה היתה ענקית והתרחשה בכיכר רבין (אז מלכי ישראל). ההתחלה היתה התכנסות בכיכר ונסיעה מאורגנת ברחובות ת"א. תארו לכם נער על טייפון צהוב נוסע בתוך חבורת R-ים, קאסטומים ודו"ש. תמיד זה יזכר כאחד הרגעים היפים בחיי, אהבתי את תחושת המחאה המשותפת.

אלפי חברים?

הרשה לי לפחחח... ושום דבר לא רע,רק יקח הרבה הרבה זמן. וזה נושא חם ושצץ עכשיו. למה לחכות?

Pumi

New member
הרשה שלי לתקן אותך

זה פחחחחח ולא פחחח (סים לב למספר ה ח'ים). ודבר שני, במועדון אכן רשומים הרבה מאוד אנשים. חלקם רשומים למרות שהם לא משלמים יותר, אבל אכן במועדון רשומים מספר אלפים.

כRובי

New member
פעם זה היה נכון , היום כבר לא.

אין למועדון היום רישום של חברים שכבר לא משלמים. (הרשימות הללו , לפחות עד 2002, נעלמו כלא היו)

tiger18

New member
רעיון פשוט בשבילכם.

אם לא חבל לכם על בוקר אחד (מומלץ יום ראשון), תתארגנו ותתפסו שטח מסוים (למשל העיריה או הרחובות המדוברים) ותתפסו בו את כל מקומות האפשריים. יהיה לזה תגובה מסוימת.

אם החיפוש בפורום היה עובד -

היתי ממליץ לך לנסות הת השרשור בנושא מלפני שנה-שנה וחצי. אתה מוזמן לקיים משמרת חניה ליד האופנוע שלך במשך יום שלם כאשר מסביב מסתובבים איזה 1000000 ישראלים עצבניים שמחפשים מקום חניה ואין להם כבוד במיל לאף אחד - בטח לא לנהגי דן"ג שכל הזמן חותכים אותם.

גיZמו

New member
אני מוכן.

לתפוס מקום של פחית במרכז תל אביב ולשבת לשתות קפה ואני רוצה לראות את ההוא שינסה להדחף ורק ישרוט לי את האופנוע. אתה יודע שהביטוח צד ג' של המכונית יצבע לי מחדש את כל יחליף לי את הרגליות הישנות ועם טיפה קומבינה גם את הידית ברקס/קלאץ'. אני דו"גיסט שחותך רכבים על בסיס יומי אבל אף אחד, ואני חחוזר על זה עוד פעם שיהיה ברור, א ף א ח ד (!) לא שרוט לי את האופנוע בלי לשלם על זה. אני חושב שהרעיון הזה ישים. רק צריך איזה 100 דו"גים לעניין. צריך בסה"כ לסגור את כל הרחובות הקטנים מסביב לעיריית ת"א איפה שרוב עובדי העירייה חונים (אלא שיקר להם לחנות בחניון העירייה..) ותראה שבאותו היום כל הגזירה הזאת מתאדה לאוויר דק...

aloner5

New member
../images/Emo93.gif הקדמת אותי בשניה !!!!!

אבל מוחות גדולים חושבים בצורה דומה

למעלה