לחץ

UniQe TeAr

New member
תת תזונה?...

אני שמה לב שזה משפחתי אצלנו... אני, לפני יומיים-שלושה: עוגיה קרמבו מים זהו.

תומר אהובי ../images/Emo187.gif

אני חוזרת על המנטרה שלי
יהיה טוב
מוכרח להיות!! ותאכל כבר שלא תמות לי מתת תזונה..

חברים יקרים להרגע

אני עדיין לא הולך למות מתת תזונה רק שבועיים של עומס מטורף (בהם התזונה שלי תהיה לא סדירה בהחלט- לעיתים הרבה יותר מידי אוכל לעיתים ימים שלמים שאני אחיה מכוסות קפה) אין מה לעשות יש פרוייקט מטורף להגיש אני מציע שכולכם תנשמו עמוק ותספרו עד שבועיים ב27 לינואר אני מתחיל לחיות נכון

UniQe TeAr

New member
מי אמר לחץ

מי אמר לחץ ולא שמע את יולי מתבכיינת?!
אזזזז ככה: ליום ראשון הקרוב: הגשת תרגיל בJAVA שיוצר PARSER לנוסחא, מציב ערכים נכונים ומצייר אותו - כל זאת ועוד על ידי שימוש בGUI מעבר לכך, להגי תרגיל באוטומטים ושפות פורמליות בנושא "דקדוקים ושפחות חסרות הקשר: חוץ מזה להגיש תרגיל באלגוריתמים 1 בנושא: "רשתות זרימה" ליום שני: לסיים סוף-כל-סוף את המאמר של המרצה שלי ב"במוא לקבלה" - חומר העשרה שביקשתי ופשוט אין לי זמן להנות ממנו ליום שלישי: לסכם את כל הנושא של control במבנה מחשב, כי זה הנושא היחידי בקורס שתוקע אותי אפילו שהוא נלמד לפני חודש בערך ליום רביעי: לסכם 300 עמודים באלגוריתמים1 כי יש חזרה למבחן ה-ג-ד-ו-ל ליום ראשון הבא: להתכונן לבוחן במבנים אלגבריים ליום שני הבא: תרגיל חדש באוטומטיפ ושפות פורמליות בנושא:"סיכום החומר שלמדתם בשלושת החודשים האחרונים" ליום שלישי הבא: תרגילמסכם באלגוריתמים1 ליום חמישי הבא: תרגיל מסכם בJAVA שמקבל שם של ספריה במחשב, מפעיל על כל אחד מהקבצים בתוך אותה הספריה כמה וכמה אלגוריתמי כיווץ, ומוציאה כפלט טבלה מצויירת (כן, כן! ניחשתם נכון - GUI) שמציגה את: שם הקובץ, גודלו לפני הכיווץ גודלו אחרי הכיווץ (של כל אחד ואחד מהאלגוריתמים), וכמובן שהכל צריך להתבצע במקביל, משמע -Multi Threading ושימוש ש Synchronize - ואני שונאת את Synchronize... ולאחר מכן, ביום ראשון ממש, יום ראיונות בצה"ל......... יום שלישי: מבחן במבנים אלגבריים יום חמישי: מבחן בJAVA יום ראשון: מבחן באוטומטים ושפות פורמליות יום רביעי: מבחן במבנה מחשב יום רביעי לאחר מכן: מבחן בהסתברות למדעי המחשב יום רביעי לאחר מכן: מבחן באלגוריתמים1 (כמובן שתוך כדי כל זה ישנם שיעורי השלמה וכ'ו....) בקיצור - כיייייייף!!!!!!!!!1 אני כבר מתה שתקופת המבחנים תחל!!!
(מה? מישהו אמר מזוכיזם? אה? לא שמעתי...)

oooooOFIR

New member
וואי

את לומדת אוטומטים, זה היה הדבר שהכי אהבתי בבית ספר

UniQe TeAr

New member
זה באמת היה אחד הדברים הכייפים

רק מה, באוניברסיטה אתה איכשהו מסיים את כל החומר שלימדו אותך באוטומטים בתיכון בהרצאה אחת וחצי תרגול

UniQe TeAr

New member
בקלות../images/Emo9.gif

אתה אפילו לא מתאר לעצמך שאת כל החומר של חמש יחידות מחשבים בתיכון אפשר להספיק ב..... ארבעה שיעורים באוניברסיטה

למעלה