מי אמר לחץ
מי אמר לחץ ולא שמע את יולי מתבכיינת?!
אזזזז ככה: ליום ראשון הקרוב: הגשת תרגיל בJAVA שיוצר PARSER לנוסחא, מציב ערכים נכונים ומצייר אותו - כל זאת ועוד על ידי שימוש בGUI מעבר לכך, להגי תרגיל באוטומטים ושפות פורמליות בנושא "דקדוקים ושפחות חסרות הקשר: חוץ מזה להגיש תרגיל באלגוריתמים 1 בנושא: "רשתות זרימה" ליום שני: לסיים סוף-כל-סוף את המאמר של המרצה שלי ב"במוא לקבלה" - חומר העשרה שביקשתי ופשוט אין לי זמן להנות ממנו ליום שלישי: לסכם את כל הנושא של control במבנה מחשב, כי זה הנושא היחידי בקורס שתוקע אותי אפילו שהוא נלמד לפני חודש בערך ליום רביעי: לסכם 300 עמודים באלגוריתמים1 כי יש חזרה למבחן ה-ג-ד-ו-ל ליום ראשון הבא: להתכונן לבוחן במבנים אלגבריים ליום שני הבא: תרגיל חדש באוטומטיפ ושפות פורמליות בנושא:"סיכום החומר שלמדתם בשלושת החודשים האחרונים" ליום שלישי הבא: תרגילמסכם באלגוריתמים1 ליום חמישי הבא: תרגיל מסכם בJAVA שמקבל שם של ספריה במחשב, מפעיל על כל אחד מהקבצים בתוך אותה הספריה כמה וכמה אלגוריתמי כיווץ, ומוציאה כפלט טבלה מצויירת (כן, כן! ניחשתם נכון - GUI) שמציגה את: שם הקובץ, גודלו לפני הכיווץ גודלו אחרי הכיווץ (של כל אחד ואחד מהאלגוריתמים), וכמובן שהכל צריך להתבצע במקביל, משמע -Multi Threading ושימוש ש Synchronize - ואני שונאת את Synchronize... ולאחר מכן, ביום ראשון ממש, יום ראיונות בצה"ל......... יום שלישי: מבחן במבנים אלגבריים יום חמישי: מבחן בJAVA יום ראשון: מבחן באוטומטים ושפות פורמליות יום רביעי: מבחן במבנה מחשב יום רביעי לאחר מכן: מבחן בהסתברות למדעי המחשב יום רביעי לאחר מכן: מבחן באלגוריתמים1 (כמובן שתוך כדי כל זה ישנם שיעורי השלמה וכ'ו....) בקיצור - כיייייייף!!!!!!!!!1 אני כבר מתה שתקופת המבחנים תחל!!!
(מה? מישהו אמר מזוכיזם? אה? לא שמעתי...)