../images/Emo46.gif לחץ
חברי פורום יקרים . כפי ששמתם לב אני לא בפורום בשבוע האחרון עקב לחץ אטומי ביולוגי כימי שיש לי . בואו ואשתף אתכם ... אז ככה לפני יומיים הייתה לי בגרות בחיבור - 3 שעות של זיוני שכל כתבתי על משמעת בביה"ס , יצא נחמד . הגישו אותי על 93 אז המגן יגן עלי
. חוץ מזה הייתה לי מתכונת גם בספרות וקיבלתי 96 - מלך או לא ? אני נשבע לכם שאני עדיין בשוק אני לא האמנתי בחיים שיהיה לי ציון כזה . מחר יש לי מתכונת במתמטיקה - המקצוע הכי חלש שלי - אני שונא מתמטיקה וזה קשה לי ואני עוד 3 יחידות
ביום ראשון יש לי בגרות בספרות - שבועי לאחר מכן בגרות במתמטיקה ואז ב 27 בערב אני בנאדם חופשי
ואני מקווה לבוא להופעה ולהיות עם כולכם - במיוחד לחפות על ההברזה שלי מהמפגש פורום
בכל מקרה שבוע נעים לכם . אני עדיין נכנס כל יום לפורום אבל לא מגיב הרבה ! אוהב את כולכם - שגיאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאא
חברי פורום יקרים . כפי ששמתם לב אני לא בפורום בשבוע האחרון עקב לחץ אטומי ביולוגי כימי שיש לי . בואו ואשתף אתכם ... אז ככה לפני יומיים הייתה לי בגרות בחיבור - 3 שעות של זיוני שכל כתבתי על משמעת בביה"ס , יצא נחמד . הגישו אותי על 93 אז המגן יגן עלי