לחץ

סנטה

New member
../images/Emo46.gif לחץ

חברי פורום יקרים . כפי ששמתם לב אני לא בפורום בשבוע האחרון עקב לחץ אטומי ביולוגי כימי שיש לי . בואו ואשתף אתכם ... אז ככה לפני יומיים הייתה לי בגרות בחיבור - 3 שעות של זיוני שכל כתבתי על משמעת בביה"ס , יצא נחמד . הגישו אותי על 93 אז המגן יגן עלי
. חוץ מזה הייתה לי מתכונת גם בספרות וקיבלתי 96 - מלך או לא ? אני נשבע לכם שאני עדיין בשוק אני לא האמנתי בחיים שיהיה לי ציון כזה . מחר יש לי מתכונת במתמטיקה - המקצוע הכי חלש שלי - אני שונא מתמטיקה וזה קשה לי ואני עוד 3 יחידות
ביום ראשון יש לי בגרות בספרות - שבועי לאחר מכן בגרות במתמטיקה ואז ב 27 בערב אני בנאדם חופשי
ואני מקווה לבוא להופעה ולהיות עם כולכם - במיוחד לחפות על ההברזה שלי מהמפגש פורום
בכל מקרה שבוע נעים לכם . אני עדיין נכנס כל יום לפורום אבל לא מגיב הרבה ! אוהב את כולכם - שגיאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאא

לחץ2 ../images/Emo187.gif

אני שונאתתתתתתתתתתתתתתתתתתת את הפסיכומטרי המזורגג הזה!!!!!!!!!!!!!! עוד לא עברו שבועיים וכבר אני צריכה לזכור את כל האלף בית החדש של העולם ולא רק אותו אלה גם את חצי מה abc גאד מי המציא את זה??? איזה התעללות!!!! אני חושבת שברגע שאני מוצאת את אותו אדם באוש אני אגדף ואקלס את אותו אוטוקרט אגוצנטרי שהוא היה ואז הוא יהיה בר מנין ואני אצא בהצהרות בריש גלי שאבן נגולה מעל ליבי!!!! או בקיצור : אני מתה!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ושגשג יקירי: בהצלחה בכל הג'יפה של המתכונות /בגרויות.. ואם תצליח לבוא להופעה נהיה הכי מאושרים בעולם!!!

../images/Emo39.gifמורי ושגשג היקרים!!!

לכל אחד יש זמנים כאלה שהוא בלחץ מטורף (עדיין, לא משתווה לשלכם) אז אני מקווה שיהיה לשניכם קל.... בהצלחה!! שגיא... יא מלך איך אתה מוציא ציונים כאלה?

Ez sLeeP

New member
מזה מקווה?

שגשג, שאני לא אעלה עליך במכות כשאפנה ישבני לאילת בקיץ זה!!! איומים לטווח ארוך, אבל בכל זאת. אתה בא. תביא את אדם עמך, שיהיה לך קומפניין. תגיד לו ת"א, הוא ישר יקפוץ על ההצעה. טראסט מי. :)

lollapalooza

New member
לחץ 3

איזה יום לחוץ שהיה לי
קמתי ב- 11, גלשתי לי באינטרנט, ראיתי פרק חדש של חברים (עונה 10 באמת נפלאה
), אכלתי, חזרתי לישון, קמתי. נו, חיים קשים שכאלה. טוב די. שגשג- יהיה בסדר. תראה איזה ציונים שווים יש לך
לחץ לחץ וזה ייגמר. ובעניין המתמטיקה- מבינה ללבך. (גם אני פליטת 3 יחידות. חוויה טראומטית) מורי- בואי נענה את האיש של הפסיכו בדרך שהצעתי לך אתמול. זה יעבוד בטוח
גם זה ייגמר. אני סומכת עלייך שיהיה בסדר. ואם אני הוצאתי ציון ראוי- את בטוח תצליחי. העם אתכם

חן j

New member
שגיא תחשוב שאוטוטו אתה מסיים עם הכל

זה ההתחלה של הסוף... רק עוד כמה בגרויות ואתה בן אדם חופשי (עד הצבא) מחשבה זאת עודדה אותי ברגעים כאלה!

לחץ 4

הבוקר קמתי ב7 בבוקר אחרי שהלכתי לישון אתמול בשעה 1 - 6 שעות שינה מכובדות שזה הרבה יותר ממה שישנתי כל השבוע אני הגעתי ב10 לאוני' וסיימתי ב7 ככה כל יום בשבועיים שעברו ובשבועיים שיהיו 5 שעות שינה בלילה ממוצע יש לי פרוייקט ענק להציג בעוד שבועיים ורוב הקוד עוד לא כתוב שלא לדבר על המצגת וממש ללמוד את החומר אני יושב על זה כל זמני הפנוי ואת המעט זמן פנוי שיש לי אני מפנה אליכם אני כבר מזמן לא עשיתי משהו לעצמי מזמן לא היה לי זמן לעשות כלום אני תוך שבועיים מת כמו פגר אתם תראו אותי בתאטרון כמה עייף אני יכול להיות אין שינה אין עבודה קשה קשה

רק שתבינו כמה חמור מצבי מצבי

התזונה שלי היום: קפה בבוקר שקית קבוקים קפה קולה קפה חצי פיצה וכוס חלב וזהו מה אתם אומרים - תת תזונה לא?

lollapalooza

New member
באמת כל הכבוד תומר../images/Emo70.gif

אני באמת גאה בך
תגיד לי אתה רוצה למות
מהר לאכול נורמלי

אני לא אמות מעוד שבועיים של תזונה

לקויה מה שעצוב זה שלא הרגשתי רעב היום עד שהגעתי הביתה ואז אכלתי חצי פיצה וכוס חלב ושבעתי אני נשבע לכם אני משתגע

lollapalooza

New member
משתגע../images/Emo35.gif

לאאאאאא
ועוד שבועיים של תזונה לקויה לא באים בחשבון. אוכל בריאות ומהר
עכשיו אני הולכת לאכול
(יום שלישי היום...)

הייתי בדרך,אבל,ערסים,אבנים,עשקלון-א

שלומי מנסה להוציא משפט אבל הוא חושש,ממש כמו הזקיף

תומר...

אני רוצה לצטט ילדה אינטילגנטית בטירוף שרובנו קוראים לה פשוט: פאקצה מגעילה: (נא לקרוא בטון מתלהב...) תומר! תעשה סיבוב! (תומר עושה סיבוב כמו ערבי מהסרטים של יום שישי) אנורקסי - סקסי - בטירוף!!!!

lollapalooza

New member
זהר ../images/Emo46.gif

אל תתני לו רעיונות. אנורקסי זה ל-א סקסי (וההמשך ידוע...)

Ez sLeeP

New member
זו הוריאציה הקדומה לחתימה שלי.. :)

מאז נהיינו פוליטקלי-קורקט, למעשה אינקורקט. כי אנורקסי בפרופורציות (נו, אתם יודעים למה אני מתכוון) זה כן סקסי. ואל תכחישו. *בדרך לשם*

למעלה