זו הפרסומת הכי דוחה שראיתי מזה הרבה זמן !

תאילוטי

New member
../images/Emo46.gif זו הפרסומת הכי דוחה שראיתי מזה הרבה זמן !

הכוונה לפרסומת החדשה של 'דלתא' בטלוויזיה. כשהאישה שוכבת בחדר לידה וצורחת: " ד"ר, בלי תפרים ". וזו בעצם פרסומת להלבשה תחתונה מכותנה ללא תפרים. גועל נפש !!! גם השימוש בנושא כה עדין וכואב בכדי לפרסם פריטי לבוש. וגם- למה לעזעזל ילדות וילדים קטנים צריכים לראות את הדבר הזה ?! עד לאן פרסומאים יירדו בשביל לעורר סנסציות ואז למכור ? אני הולכת לחפש את המייל של נציב תלונות הציבור ברשות השניה. מצטערת- הפעם זה עבר את הגבול !!! פשוט מגעיל !!!

לא ראיתי, אבל בעיני

כ-------ל הפרסומות מגעילות, ואני תמיד מעבירה לערוץ אחר כשיש פרסומות, פשוט לא רוצה להיות חשופה לזה. כמובן שאין מנוס הרמטי, ותמיד יוצא שבכל זאת רואים משהו, אז לפני כמה ימים ראיתי פרסומת דוחה (לא זוכרת לאיזה מוצר), חתיך וחתיכה יושבים במכבסה ופתאום הוא מנשק אותה והיא מסתובבת כמו תוף של מכונת כביסה, כל כך דוחה שבא לבכות. מה שאת מספרת מחליא לא פחות, שמעי לי ופשוט תעבירי ללא פחות משבע דקות, ותחזרי ולא תפסידי את התכנית שראית.

nina L

New member
../images/Emo45.gif פרסומת לא תבונית,סרת טעם,גרועה מכל בחינה

אמבי

New member
גם אני ראיתי, התעצבנתי ונגעלתי ../images/Emo67.gif (לי

האייקון הזה נראה תמיד כמו הקאה..)

מסכימה עם כל מילה,ראיתי את זה אתמול ועד היום

אני עדיין בהלם וחושבת מי האדיוט המוחלט שחשב על הקונספט הדוחה הזה? וזה כאילו אמור לשעשע
מגעיל, כל מילה נוספת מיותרת

מייה3

New member
יתרונה של הטלויזיה החסרה

לפעמים חסרה אפשרות הבהייה. אבל כשאני קוראת על פרסומות מסוג זה אני ממש שמחה שאני לא צריכה לראות את הדברים האלה.

לביו1

New member
ולמה לא פרסומאיות?

יותר כואב לדעת שלפרסומת הדוחה הזו, וזו של מכונת הכביסה שותפות גם נשים, פרסומאיות. ובלי קשר- תרגישו טוב תאילוטי, גם אנחנו עם הוירוס הזה. באסה.

מעדיפה לחשוב שלא היו בנות בחדר כשנתנו אוקיי

להעלות את זה לאוויר ובכלל בכל הישיבות שקדמו לכך

זואילי

New member
פרסומת מגעילה, אבל גם יופלה שטוזים

עושה לי רעידות של עצבים
אז פשוט מעבירה ערוץ בפירסומות.

sefia

New member
הפרסומת עשתה את שלה.

אם את זוכרת את השם של המוצר - זה כל מה שהם רצו שיקרה.. בשביל הדברים האלו יש לי יס מקס. אני מקליטה סדרות שאני אוהבת ולא רואה כמעט כלום בLIVE. כשמגיעות הפרסומות אני פשוט מריצה קדימה..

למעלה