הפרק היומי

לא ראיתי!!!!

כן, כן אני יודעת זה נורא שלא ראיתי!! אבל הייתי חייבת להפסיד את הפרק!! אז מה רבקה עשתה לתרזה??

אוקי שוב שאלה לאוהבי לואיס=גאלן

או איך שלא תקראו לזה! לפני כמה זמן באחד מהעיתונים של ויוה תמיד יש בסוף תמונה של שחקן מאיזה סדרה אני זוכרת שעוד באמצע תשוקות הראו שם תמונה של לואיס בלי חולצה
ורשמו עליו פרטים מהחיים=כול מיני דברים לפני שהוא התחיל את הקריירה הבעיה היא שדווקא העיתון הזה מכול העיתונים נאבד לי
אז אני בבקשה בבקשה מתחננת למי שיש את העיתון הזה או שתבדקו אז בבקשה אם תוכלו תסרקו אותו אני פשוט חייבת את זה! אז זהו בתקווה שלמישהו יהיה את זה!

מה היה?????? סתיו

את במיוחד..כי אני בראש שלך וזה אהמ..איתן...אהמ.. קיצר אז מה היה היום?? הכי חשוב איתן ותרזה הייתה לי בגרות בהיסטוריה... ואני מרגישה גדולה...חחח ואני שמחה שאין שואיס..כי נמאס לי כבר מהם

איך נמאס לך משואיס?!

עזבי אותך שואיס- לואיס! הכוסון! היפה! המושלם!
מה אמרתי?
אה, כן, מחר גם אין שואיס...
אבל אל דאגה...הם יחזרו מחרתיים

shuis4ever

New member
הא?!../images/Emo12.gif

את חולה יקירתי. שואיס זו נקודת האור היחידה בהרמוני.

crazystav

New member
אוקי מה שהיה!

אז ככה! רבקה המציאה שאית'ן אמר את זה לחברים שלו (שהוא מנצל משהי תמימה וענייה) ותרזה לא ידעה עם להאמין או לא! ויטני פגשה את צאד וסיפרה לו כמה תרזה נפגעה.... צאד הלך לאית'ן ואמר לו את זה ואית'ן נהייה עצוב שתרזה צרכיה לסבול את כל זה! תרזה שלא האמינה בבירור שאית'ן מנצל אותה שמעה אותו מדבר את צאד בקטע שהוא אומר: "אבא שלי תמיד אמר לי לשכב עם תרזה ודחף אותי... הוא אמר שככה זה הקריין וכל זה..ואז תרזה הלכה וחשבה שבאמת אית'ן מנצל אותה..... אבל אית'ן לא גמר את המשפט ואמר: אבל אני לעולם לא יהייה כמו אבא שלי ואני באמת מאוד אוהב את תרזה בכל הלב שלי ובלה בלה בלה.... פילאר דיברה עם אית'ן ושכנעה אותו לא לבטל את החתונה...! אייבי רצתה להגיד לסם שאית'ן הוא הבן שלו... אבל בדיוק הגיע אית'ן והיא לא אמרה...! ואמממ זהו בערך! מקווה שעזרי חחח

../images/Emo46.gifאם תרזה לא תפסיק לבכות >>../images/Emo122.gif

בא לי כבר לזרוק עליה משהווווווו. כמה היא בוכה איזה נודניקיתתת! אני לא מבינה איך וויטני יכולה לסבול אותה היא כבר מעצבנת אותי
אה ועוד משהו מרוב שהם אומרים כבר כמה פרקים : "ברן דה וויץ' ברן דה וויץ' יו מאסט ברן דה וויץ'" אז קלטתי את עצמי אומרת את זה ככה סתם בערב אחרי שיצאתי מהמקלחת חחחחחח
זה כבר עשה לי שטיפת מוח

את כל כך

צודקת!!!!! ראסמי כמה אפשר?! עד עכשיו ב-95% מהפרקים היא רק בכתה: "איתן אוהב אותי, איתן לא אוהב אותי" יאללה די כבר נודניקית!!!!

למעלה