הפרק היומי

../images/Emo46.gifהפרק היומי

בקצרה ראיתי שאין שואיס ישר כיביתי תטלוזייה לא מענייןן!! כל יום אני מחכה להתחלת הסדרה לראות אם יש שואיס ואיןן יאו אני עצבנית יומיים ברציפות ותרזה הזאת כל הזמן רק בוכה נמאס ממנה נמאסססס כמה היא יכולה לבכות נראה לי יש לה בעייה בעיניים

מסכנה תרזה../images/Emo14.gif

שונאת את רבקה
ומעצבן אותי שתרזה לא שמעה את סוף המשפט של אית'ן פשוט ברחה לה באמצע
אווווווף... וריס הזה קרוע

איזה אכזרית

איזה אכזרית רבקה, מסכנה תרזה..., שהייתה נשארת עוד דקה.
ומה אתם דואגים שואיס יחזרו יש עוד הרבה פרקים לראות אותם.

אולי בשבילך

אבל בשבילי אם אין שואיס לא רואה לא שהסדרה לא מעניינת אבל אני מכורה לשואיס הם בדם שליי
במיוחד גאלן

לפי התקציר שפירסמת

באמת הם לא מופיעים הרבה החודש
יש יותר דגש על סיפור הטינס ביער...

צודקת

אבל לפחות החודש יהיה תפרק שכל מעריצי שואיס חיכו לו שואיס מתאחדים! זה משהו ששוה לחכות לו

I n n u e n d o

New member
עוד 10 ימים../images/Emo70.gif../images/Emo99.gif

(לפי מה שאמרו פה בכולופן
) ובקשר לפרק,רבקה עולה לי על העצבים אבל היא מלכה

cafesitta

New member
כנ"ל! אין שואיס-לא כ"כ מעניין../images/Emo122.gif

לפעמים אני יכולה לצפות כשאין שואיס, במיוחד אם יש סיפורי עלילה מעניינים במיוחד, או שמופיעים קטעים שכוללים את אייבי, את ג'וליאן במצב רוח משעשע(ומדבר עם אבאל'ה), תרזה עושה משהו אחר חוץ מלנזול, טימי וטאבית'ה בקטעים משעשעים. אבל לרוב מחסור בשואיס מאכזב אותי
.

IrIsH BaBe

New member
היה פרק בסדר

למרות שנרדמתי בערך ב4 וחצי... כל הקטע של הרוחות וטאביתה כבר מתחיל לעצבן, כמה פעמים הם יכולים לחזור על המשפט "תישרפי מכשפה תישרפי" דיייי נמאססס הקטע עם קיי וריס היה פשוט קורע, דאמט הקיי הזאת פשוט לא קולטת שריס שווה אה? איך הייתי רוצה להיות במקומה שם בשק שינה תרזה מסכנה יאו הייתי חונקת את רבקה גררררר ויטני הייתה מש חמודה היום והקטע עם האב לוניגן היה מזה בלי קשר...פילאר ביקשה עצה- טוב הוא בא...הוא נתן לה עצה?? אני לא שמעתי מסכן איש עיוור עד שהוא הגיע אליה הביתה...והכל היה לשווא כל קטעי סם-גרייס-טיסי-איב היו משעממים אבל היה פרק סביר- רק חבל שלא היה שואיס אהבתי איך שג'וליאן הסתובב לו חופשי עם בקבוק שמפניה

cafesitta

New member
משום מה גרייס-סם-איב מהווים עבורי

ברוב המקרים גלולת שינה מוצלחת. יוחזרו שואיס, וכמה שיותר מהר!!

I WANT SHUIS!

אבל תחשבו על זה, שברגע שהם יחזרו -אז הם יחזרו ובגדול
והרבה לואיס בלי חולצה
אני כל כך שמחה

crazystav

New member
הפרקקקקקקקק!

היה פרק יפה! עם קצת התקדמות! לפחות עכשיו אית'ן יודע שתרזה הייתה שם! אבל איזה מסכנהה היאאאא!!! :( אני כלכך מרחמת עליה! ויטני חברה טובה..! לא הראו בכלל את גוון (יש) ורבקה הזאתי פשוט נוראית....! היא כלכך רעה!! בעעעעעע! עכשיו התברר לנו סופית שגוליאן התנגש במכונית! למרות שבערך ידענו את זה קודם! ו... אמממ! אני מחכה לאיחוד המרגש של תרית'ן

איזה יפה הייתה הפליטת פה של צ'אד...

זה לא אומר שאין לנו סיכוי להיות ביחד! איזה פוצון..
ושמתם לב שלא עשו פלאשבק לכשקיי 2 אמרה לוויטני שצ'אד הכניס מישהי להריון רק שמעו את המחשבות שלה

קליפ של שואיס

האתר לא כל כך עובד אבל מה שכן יש קליפ אחד טוב שם של שואיס שווה להסתכל

למעלה