די! כמה עוד אפשר?!

advaforer

New member
אתה צודק ב100% ועוד משהו

אני לא זוכר איזה פרק זה היה אבל היה בעונה הזאת אצת הפרק שימית אומרת לפיג'מות שהיא קנתה בגד חדש והיא שאלה 'ככה רואים'? , 'ואם אני מתכופפת ככה?'. ולפעמים ימית הולכת עם מחשופים לא יותר מדי עמוקים אבל עדיין הבגדים שלה לא תמיד כל-כך סגורים. ובאמת הפיג'מות בעונה הזאת הפכה להיות קצת סוטה ולא מתאימה לילדים קטנים שאחרי זה מדברים על מה שהם ראו בפרק אבל עדיין הסדרה בסדר.

koral669

New member
בדיוק,

הבעיה היא, שעשו אותם, בעונה הזו, יותר מדי... חרמנים :X

מ א מ י2

New member
כן אחד והסטייה שלו ../images/Emo13.gif ../images/Emo219.gif

חוצמזה גמלי יש סטייה- הפיצולים שלי: הצד הטוב-שאולה הצד הרע-רוממה המיוחד והמצחיק-ששונה הצד הפולני (כי גם לי יש קטעים של סדר וכאלה!)-צביקי!
הצד שנשאר-אני

Darth Tomer

New member
די כבר להיות צדיקים

תהנה ו.. אני לא אגיד תשתוק אבל די להתלונן.

דנה 74

New member
בדקתי היום:p

יש חסימה של גיל בסצנות מסויימות,וגם בפרומואים

צודק ולכל אלה שמדברים על ערוץ 22../images/Emo108.gif

זה לא היהי בשביל מבוגרים, דיי, אם נודה בזה, הפיג'מותץ זאת סדרה טיפשית ומפגרת במיועדת לילדים.

כנס רגע...

א. אנחנו לא ילדים! אנחנו בני נוער ב. הסדרה ב22 תהיה למבוגרים! כי שמעו שכל ההורים שלנו רואים איתנו! בסדר? הפנמנו? יופי!

thedix

New member
איזה שטויות

ילדים בגיל 6 כבר רואים טלנובלות והרבה דברים יותר גרועים. נכון, יש ילדים שלא, אבל רובם רואים כל דבר שמשודר בשעות בהם הם ערים לא משנה איזה הגבלת גיל יש על זה. האמת שכעיקרון לאורך כל הסידרה יש רמיזות אבל צריך להבין אותם, פשוט עכשיו הם יותר ברורות. אני אתן לכם דוגמא... בפרק "צמחוני נגד מנדלבאום", כשאילן מחפש דייט בתחילת הפרק הוא מתקשר למישהי ועונה לו חבר שלה. אז אילן אומר לחבר "לא ראיתי אותה מכיתה ז'". אז החבר כאילו לא שמע אז אילן חוזר על עצמו - "ז', ז'". למרות שכנראה ילדים קטנים לא יבינו את זה זאת בדיחה קצת גסה...

צודק!

אמנם זה מוסיף צחוק לסדרה אבל זאת סדרה שמתאימה יותר לילדים בגיל 6-10 והתכנים בה הם בהחלט לילדים מעל גיל 14!! כמו מה שהיה בפרק הקודם עם גרי: "אפשר להכניס את הקטן שלי לגן שלך?"... זה פשוט נורא!!! זאת אמורה להיות סדרה לכל המשפחה! איך ילדים אמורים לשבת ולראות עם ההורים שלהם דברים כאלה?! <ושמישהו יעצור את הטירוף הזה!
> ברצינות!

../images/Emo45.gif נכון

הייתי בשוק שראיתי בפרק ההוא של העונה הרביעית שעודד אמר-איכס לא אומרים שדודה של אילן הייתה הראשונה שלך ובלה בלה... לדעתי זה היה ממש ממש ממש מוגזם וזה קרה גם בעונה השניה שכולם הזילו ריר על אלונה אז שלחו הרבה רמיזות שלדעתי היו ממש לא במקום למשל שאילן חלם על אלונה אז היא אמרה אני מקווה שעם בגדים.... (ואז קובי אמר- לא זה ערוץ הילדים אין ברירה) אבל בכל אופן כל הכבוד שהעלית את הנושא להודעה בפורום, אתה ממש צודק לדעתי. העונה הרביעית מלאה בדברים שילדים קטנים לא צריכים לראות ולשמוע.ף

למעלה