די! כמה עוד אפשר?!

../images/Emo46.gif די! כמה עוד אפשר?!

הבדיחות הגסות בעונה הרביעית כבר עברו את הגבול! זה שלפעמים אומרים "פאק" או "שיט" זה כבר מתקבל! אבל יש ילדים בני 6 [ואני לא מגזים] שרואים את הסדרה הזו! האחים הקטנים של אריאל [שנמצא פה בפורום לפעמים] עולים לכתה א' ורואים הפיג'מות וזו פשוט בושה שילדים בגיל כזה שומעים את גרי אומר לעודד "קוקסינל" ושגרי אומר "פיטמות יפות" או כל מיני דברים כאלה... וכל הבדיחות האלה של "איכס לא אומרים שדודה של אילן היתה הראשונה שלך בטלויזיה"... מה? בגלל שחשבו שאם זה הולך לערוץ 2 אז אפשר לשים בדיחות גסות?! ילדים קטנים רואים את זה! י-ל-ד-י-ם-! עוד לא היה פרק אחד שלא היו בו בדיחות גסות או רמיזות מיניות בעונה הזו! פשוט בושה וחרפה! אני זוכר שכשעודד התראיין פה הוא אמר שהם נאלצו למחוק בדיחות גסות מהתסריט...סליחה?! כנראה עוד לא מחקתם! אני רוצה להגיד לכם שאת הפרק הראשון ראיתי עם אריאל והאחים הקטנים שלו. אמא שלהם נכנסה שפרדי נכנס עם הרקדניות עם החצאית הקצרה וראיתי על הפנים שלה שזה לא מה שילדים קטנים צריכים לראות. אם כבר-תגבילו את הצפייה לגיל 8 ומעלה או אפילו לגיל 14 ומעלה! הבדיחות הגסות כבר ממש עברו את הגבול!

B o N u s

New member
זה מוסיף משהו לסדרה.

אל תשכח שהסדרה גם מופנת לערוץ 22.

אבל קודם לילדים!

ילדים לא צריכים לשמוע את הבדיחות האלה. אני זוכר שבעונות הראשונות שרק התחילו לדבר על קללות או משהו אז היו אומרים "זה ערוץ הילדים" ובלה בלה בלה... לאן זה נעלם עכשיו?! ילדים רואים את הסדרה הזו לפני המבוגרים! אם העונה הזו לא מתאימה לילדים מבחינת הקללות היא לא צריכה להיות משודרת בערוץ שרואים אותו ילדים קטנים! אני כבר מתאר לעצמי את כל הילדים הקטנים שאחרי הפרק של יום חמישי הלכו לאמא שלהם ושאלו אותה "אמא? מה זה קוקסינל?" אם העונה הזו לא מתאימה לילדים שישדרו אותה רק בערוץ 2! או שלפחות יגבילו את הצפיה! אבל אם היא כבר בערוץ הילדים שתהיה מתאימה לילדים!

מ א מ י2

New member
יש לי משהו להגיד../images/Emo3.gif ../images/Emo219.gif

*זה לאמשנה אם ישימו את הכתובית הזאתי של נגיד עד גיל 8 אסור לצפות. מי שם על זה?!
. דבר שני,כמו טל-זה מוסיף לסדרה והסדרה פונת גם לערוץ 22. ערוץ 22 זה הרוב בוגר
. נו,ניחא.

נכון שההגבלה לא תעזור...

אבל ככה לפחות הורים שרואים שהסדרה לא מתאימה לגיגל של הילדים שלהם לא יתנו לילדים האלה לראות... אם אמא רואה שהצפייה מתחת לגיל 8 אסורה היא לא תתן לילד בן 6 לראות אותה.

מ א מ י2

New member
טוב ../images/Emo12.gif../images/Emo219.gif

אני בכלל לא שואלת ת'הורים שלי
. חוצמזה-הכי עדיף טלויזיה בחדר,לא שואלים מישהו
.

את לא. אבל ילדים קטנים כן.

חוצמזה-את יחסית גדולה לבדיחות כאלה אבל אני מדבר על ילדים בגם או בכתה א'!!!

גם אם לא שמים על זה,../images/Emo222.gif

ילדים קטנים מגיל 8 שלא יצייתו לחוקים בסוף ישאו בתוצאות ויבינו שזה לא סתם כתוב... ואחרי זה לא יהיה להורים את מי להאשים.. רק את הילד שלהם שלא מציית לחוקי הטלוויזיה

koral669

New member
האמת, אני מסכימה איתך.

זה לא בסדר. אבל אין לנו מה לעשות נגד זה. חוץ מזה, שכמו שאמרו, זה מוסיף לסדרה, ולדעתי, זה הרבה יותר מצחיק ככה. הם באמת היו צריכים להגביל את הצפייה. אפילו אם זה לא עוזר, זה לפחות יראה שאכפת להם, ושהם חושבים על חינוך הילדים הקטנים יותר. בינתיים, זה לא יעזור לנו, אין מה לעשות נגד זה

סינטטית

New member
אוי נו באמת

גם הילדים הקטנים של היום הם לא נשמות טהורות תאמין לי הם יודעים כבר הרבה מעבר למה שמשדרים בפיג'מות אל תעשה אותם תמימים אין מה לעשות ככה הילדים של היום ותאמין לי שהם מבינים את זה ואפילו צוחקים מזה! חוצמזה שגם אני חושבת שזה מוסיף לסדרה...

דנה 74

New member
../images/Emo6.gifאני לא חושבת../images/Emo70.gif../images/Emo3.gifסתם../images/Emo26.gif

לא סתם. גמלך יש אח שקוראים לו אריאל
לי יש תאום שקוראים לו אריאל. טוב אז בקשר לענין ני לא חושבת אני חושבת הקטע עם הלק היה מצחיק אבל זה לא כל כך משנה לי. וכן אני חושבת שהם צריכים לשים הגבלה של גיל 8 ומי שכן שם לה לזה הרוויח ומי שלא בעיה שלו

אין לי אח שקוראים לו אריאל ../images/Emo6.gif

יש לי חבר שקוראים לו אריאל והאחים שלו בני 6

מ א מ י2

New member
"אריאל,אתה מתחנגל" XD ../images/Emo219.gif

[אודישנים,כ"נ4,חבר של אריאל שמתחנגל
] זה קרע אותי השיר שלו

צודק!!

אחותי רואה איתי לפעמים את הסידרה ואת שאר העונות בכלל אסרו עליה לראות גם בשאר העונות היו קללות פה ושם אבל העונה באמת הגזימו

למעלה