גיל????????????????????????

הרמוני

New member
תשמעו קטע:

אני ישנה לי לתומי במיטתי ביום שישי בבוקר כשלפתע מעיר אותי רעש חזק, אני שמה את הכרית על הראש וחושבת "מי לעזעזל זורק אבנים ביום שיש בבוקר על הבית שלי?!" בסוף התעצבנתי, פתחתי את התריס כדי לצעוק על מישהו ואני קולטת ברד! נופל מהשמיים! בגודל של כדורי גולף! נשבעת לכם! זה עשה רעש איימים!!!

Dark Storm

New member
וואי מגניב....

אצלנו אם שומעים דבר כזה בדר"כ יוצאים עם סכין או M-16 החוצה לראות מי משיג גבול

Hieros Gamos

New member
וואיי איזה מגניב חח

אני התעוררתי דבר ראשון מאמא שלי ב7 בבוקר ולא הבנתי למה היא לא העירה אותי ללימודים...ואז נזכרתי שזה יום שישי
אחרי זה התעוררתי בסביבות עשר בגלל שנכנס לי מים דרך החלון...חחח אז סגרתי אותו ואז התעוררתי בגלל שהטלוויזיה קפצה...הייתי בטוחה שזה 1300 כי כיוונתי אותה לשעה הזאת ואז ראיתי שיש הפסקת חשמל ובגלל זה היא קפצה...ושתי דקות אחרי זה היא קפצה שוב חח... ובסוף התעוררתי ב12 ואז שמעתי שלמה...ואז שמעתי את עוד לא שבת...רק בגלל שזה שלמה
אוףףףףףףףףף וכל הגוף שלי תפוס!

meitali james

New member
אנשים אתם קרועים לגמרי חחחחחחחחחחחח

אני קוראת את כל הקטעים שנאמרו לעיל ואני מתפקעת מצחוק
..... "הנאשם א'...."חחחחחחחחחחחחחחחח ד"א אני מסכימה עם סוזי, תרי לא מצאת על מה לחלום שחלמת על השותר שלנו?.....
וגיל תגיד איפה קונים את ה"ממתק למוח"? אני צריכה כמה כאלה לפני המבחן שלי במתמטיקה ובאנגלית........(עדיין אני לא מבינה למה בחרתי 5 יחי"ל)

Hieros Gamos

New member
כי אנגלית זה קל ומ"מ...אמממ אני גם

שואלת את עצמי את השאלה חח... למרות שבנתיים אני מבינה את החומר. אני רק לא מבינה למה צריכים ללמוד אותו חח

Dark Storm

New member
תאמיני לי שאת לא צריכה שום ממתק ../images/Emo13.gif

רק קצת לשבת ולממוד, אני יודע שזה מעצבן אבל שווה את זה אח"כ... תראי מה קורה למי שלא לומד... הולך לחיל תובלה ואחרי זה להיות שותר
you can do better

פגית

New member
חחחחחחחחחחחח ואוי המנילה שלי,

איזה גרועה ... זה אבל לא לפרוט על גביי הפורום חחחחחחחחחח

למעלה