גיל????????????????????????

harmless

New member
חחח

אמרותיו של נאשם א' אולי נבעו מתוך לחץ וכאב אך אין זה משמש סייג להשתמשות בשפה גסה כזו. ובקשר לטענתך, כי אני השתמשתי במילים בוטות ביחס לנאשם א' וביחס לשותר בצ'ט ברצוני לקבל את הראיות לכך. משלא תצליח להוכיח את טענתך הרי שטענות אלה חסרות שחר ולכן בטלות. חוץ מזה שלא זכור לי מתי הייתה הפעם האחרונה שדיברתי בצ'ט עם נאשם א' או עם השותר. האם מעצם זה שאתה מדבר על טיעונים לעונש אתה רומז לך שנאשם א' אכן אשם? בכל מקרה נאשם א' לא יקבל שום עונש, כי הרי אין עונשין אם לא מזהירין. משהוזהר הנאשם על שימוש בשפה זו, הישנות תגרור אחריה עונשין. פסק דין- שפה מרומזת והומוריסטית מקובלת ואפילו רצויה בפורום. שפת רחוב, מקומה ברחוב ולא בפורום מכובד כמו שלנו

harmless

New member
כשאת צודקת את צודקת

ואיך שאני מתחמקת מלעשות שיעורים חח הרבה יותר כיף לשחק בסנגור וקטגור עם אמיר
and all of you get your minds out of the gutter!!!

harmless

New member
טוב לא הלכתי ללמוד רפואה....

אני רוצה לשחק סנגור וקטגור עם הארם (and this time your mind can be in the gutter) או שיותר טוב יהיה לשחק איתו first chair second chair אבל אני חושבת שהכי להיט זה יהיה "לחקור" אחד את השני על דוכן העדים!

harmless

New member
וואי שכחתי מזה לגמרי!!!

אני לא מאמינה ! זה מסביר כל כך הרבה בסידרה!! עכשיו כל פעם שהיא תשב second chair תהיה לזה משמעות אחרת לגמרי! איך לא עליתי על זה עד עכשיו?! חחחחחח יותר המשפטים לא ייראו לי תמימים! JAG will never be the same again! וזה מסביר למה היא כל כך ממורמרת כשהיא נגדו ולא איתו בקייס מסוים!

Dark Storm

New member
*אוכל ממתק למוח* ../images/Emo3.gif

brain candy... *drools* :p אז ככה: א' (שקד) כתב מילת עלבון או "קללה" בשפה עממית, לעומת זאת, האישה המכונה "סוזי" כותבת משפטים המרמזים על מיניות אך לא אומרים זאת במפורש. מטרת הרמיזה היא שאנשים בגירים (חוץ מבמקרה של גל) יוכלו להבין את הרמיזה בעוד הקטינים לא יבינו במה מדובר. אני מסכים עם אמיר בנוגע לסוגיה שאכן מתבצעות פה רמיזות מיניות ועבור מי שמבין את הרמיזות, זה דבר נתעב יותר מאשר מילת קללה עממית אך הרמיזה עצמה מובנת רק ע"י גורמים שלא ניתנים יותר להשחטה כי עצם כך שהבינו את הרמיזה מראה שהם כבר מושחטים בלי עזרתה של "סוזי". עכשיו אני צריך לנוח...

Dark Storm

New member
אני ? מה פתאום... ../images/Emo3.gif

אנשים! תודות לטעות קטנה בספירת ימי החופש שלי, מצאתי עוד יום חופש אחד שלא זכרתי (מה לעשות, קורה שלא לוקחים רגילה אחת במשך שנה וחצי
) מה שאומר עוד יום נוסף לחפש"ש שזה אומר.... עוד 5 ימים למנאייק!!!!!

../images/Emo6.gifאנשים בחיי..אתם מביאים לי נחת...

הרגתם אותי מצחוק בשני השרשורים האלה... בחיי... אני מורידה בפניכם את הכובע.... אני נכנסת עכשיו ,רואה את כל מה שעשיתם פה... חחח אני מסמיקה מגאווה שזה מה שיש לי בפורום! כשרשמתי לכם שאני אשמח לראות דיון בעניין הרמיזות שלי מול הפה של שקד..חחח לא תיארתי לעצמי שזה יתפתח לדבר כ"כ מצחיק.... ואני חייבת לאמר שההגנה שלי שיחקה אותה מול הטענות של הפרקליטות הפלצנית! ניסתם להתחכם במילים גדולות מידי אמירו'ש אבל תרי הראתה לכם מאיפה משתין הדג הא? חחח תרי את יכולה להיות עו"ד הדין שלי ANY TIME ..(חח ובגלל שאני אשדודית יש סיכוי שזה יהיה בתדירות גבוהה
) והקט עם החלום של תרי? תר???? מה נגמר לך על מה לחלום שאת חולמת על גיל? ועוד גיל חכם???? שיודע על מה הוא מדבר? וצודק?? חחחחחחחחח מה זה פה אחרית הימים???? והאיום של גיל לגבי החלום הבא שלך? חחח ענק....(למרות שאני ברצינוטת הייתי נזהרת..
) אההה... ואמיר... לא סיכמנו שאנחנו ל מדברים או רומזים על השיחות שלנו בצ'אט? וזהו בנתיים... בקיצור אנשינשים... לכבוד הוא לי אחרי שרשור מצחיק כזה להיות פה.

Hieros Gamos

New member
תר עוד לא למדת שאני מבינה ג'יבריש

מי רוצה לבוא ליבנאל ולהסיע אותי לת"א ב25.11? אוףףףףףףףףףף גרר עם אמא
ושירה- מאותגרת שכלית- יש מצב... מאותגרת מוסרית- אני די מוסרית...ברוב המקרים

למעלה