גיל????????????????????????

Dark Storm

New member
ואם זה מהקרה...

אז בואי לאיי סי אני אסביר לך איך להפטר מהדו"ח

../images/Emo46.gif דוח??? מילא הייתי עושה משהו!

אבל 250 שקל בגלל שחניתי בסיום הפס צהוב /אדום של מוניות???? זו ממש חוצפה!!!!! אני אראה לכל השותרים האלה מה זה יום אחד! חכה חכה! כדאי לך להשתחרר מהר מהר לפני שאני אממש את התוכנית שלי!!! ארררררררררררררג!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! וזה דוח משטרתי עוד!!! לא דוח מהעיריה!!!!!!~ אני כל כך עצבנית!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! אני עוד אראה להם... אני עוד אראה...

Dark Storm

New member
שששש תרגעי מותק...

בואי לאיי סי ואני אלמד אותך איך נפטרים מזה

זה הדבר היחידי שמצליח להרגיע אותי..

חוץ מהפרצוף של ננסי שעוד יותר מעלה לי ת'קריזה!
אבל כל השאר...
ווואי גם יום אחד הוא יספר לילדים המשותפים שלי ושלו סיפורים לפני השינה.... (ולי הוא יספר סיפורים אחרים לגמרי לפני השינה...
) צ'ק דיז אאוט....
http://www.wireimage.com/GalleryListing.asp?navtyp=SRH&logsrch=1

מוניות הן זונות../images/Emo70.gif

הן תופסות את כל מקומותה חניה הטובים, למשל אלה מול 'אחוזת ראשונים', המ עם כל הזקנים שרוצים לחנות שם
וכל העצלנים שלא רוצים להכנס לחניון מעבר לכביש כי הם רק רוצים לשים משהו בתיבת שרות של הבנק
מוניות זונות
לכו תחנו בחניון בקומה 2
וסוזי, מצטער
, דוח זה לא כיף בכלל
.

אמיר72

New member
אין מה להגיד, צודק הילד

סוזי, תראי מה את שכתבת בשרשור התמונות - היישר לפורום סקס. אני חושש לנפשם הרכה של עומר, שקד, יובל ושאר בני התשחורת (חוץ מגל, אותה כבר אי אפשר לקלקל
)

הרמוני

New member
חחחחחחח

זה נחמד לא להכלל ברשימה הזאת..
אמיר, מי שמדבר גם לך היו מספר יציאות שמתאימות לפורומים מסוג קצת אחר. אבל לפחות שלך היו בצ'אט ולא בפורום...

אמיר72

New member
זה בדיוק ההבדל

א. את עברת 18, הם לא ב. מה שאומרים בצ'אט זה לא מה שאומרים בפורום ... והמבינים יבינו

אני לא הייתי דואגת כ"כ הרבה...

הרי כל האנשים האלה שפה קילקלו אותי! לפני שהגעתי לפה בכלל הייתי ילדה טובה ירושלים! אהה..וכן.. יש הבדל בין לרמוז למשהו (שאגב נאמר בהומור מוחלט ומלא) ובין לגדף במילים לא יפות. אנא שימו לב להבדלים. גם כשאנחנו מתים/ות לקלל אנחנו רושמים את במילה עצמה עם הרבה-#$&*&^$ -סימינים כאלה בתוך המילה. כי לא משנה מה תגידו על ה"רמיזות" שלנו - חייב לשמור על השפה נקיה לפחות. אז... אני מקווה שאתם מבינים את ההבדלים ואם לא, אין לי בעיה שתפתח על זה דיון. דווקא ממש הייתי רוצה לשמוע את דעתכם בעניין. ובבקשה אל תשאלו מה אני עושה פה ב6 בבוקר...

Hieros Gamos

New member
אמיר אני אמורה להעלב מזה?!

חחחחחח את גל כבר אי אפשר לקלקל
*שיעור מחשבים איז פאן ברגע שמבינים מה צריך לעשות...או כשמגייסים את שיר לעזרה חח...הפעם אבל הצלחתי לבד
*

אמיר72

New member
להעלב ? מה פתאום

זה ציון עובדה, לאור ההתבטאויות שלך בפורום. אני בגילך לא דיברתי כך, מצד שני זה היה בכלל בשלהי המאה הקודמת

harmless

New member
דווקא הילד מאוד טועה

כל הרמיזות המיניות פה הם בהומור ואין פה שום שימוש בשפה קלוקלת (אלא אם כן אתה מחשיב "שטרודל" לשפה קלוקלת
). אין פה שימוש במילים לא יפות. וכל עוד מדובר ברמיזות ולא בשפה ששייכת "לצומת" אין פה שום בעיה. ולא קצת מאוחר מדי לדאוג לנפשם הרכה של ילדי הפורום?! אחרי הכל תראה איזה שפה יש לשקד. לא חושבת ששמעת אי פעם אותי או את סוזי מדברות כך.

Hieros Gamos

New member
אפעם לא!! ברור!! ../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif

אווווווו היית איתי הרי!!!
אממ הולכת לחפש תמונות

אמיר72

New member
חברתי המלומדת טועה

הרמיזות של כבוד בית המשפט (היינו המושלת בכיפה, או "סוזי" בכינויה ע"י ההמון) "על החבילה שמחכה לי" או משהו כזה הם בהומור, אין חולק על כך. ואולם, אניח שחברתי המלומדת תודה גם תודה כי אמרות השפר של נאשם א' (הידוע בכינויו "שקד") גם הן בחלקן הומוריסטיות ובחלקן נבעו מתוך לחץ וכאב (ועל כך נדון בטיעונים לעונש). כמו כן אני חולק על טענתה של חברתי המלומדת על התבטאויותיה בעבר. זוכרני כי באולם הצ'אט מעליבה מדי פעם חברתי את נאשם א' ואת השוטר (או גיל או "השותר" ככינויו ע"י ההמון) במלים בוטות עד מאוד עד כי דמעות יזלו מעיניהם. i rest my case

הרמוני

New member
objection

בואו נחקור את הדברים מקרוב. המשפט שסוזי כתבה "החבילה שמחכה לי" בניתוח פשוט אף לא אחת מן המילים האלה נחשבות "גסות" החבילה- נשמע כשר למדי. מחכה- מילה לגיטימית ביותר. לי- לה. ואילו א' (שקד) השתמש באופן גלוי ונחרץ במילה "זונות" שהיא ללא ספק נחשבת מילה "גסה" ולא מתאימה לפורום בו חברים קטינים (ממש
) יסכים איתי אדוני (כאילו אמיר..) שיש הבדל גדול. the difanc rest. אה ועוד משהו: אם גיל ושקד בוכים בגלל שסוזי מעליבה אותם בצ'אט .... פחחחחחחחחח

למעלה