באמת הפורום עלה ברמה, והבדיחות יותר טובות, ויותר בוגר ועם טעם! אז רציתי לפתוח שירשור סיפרים מהתיכון (או בתי ספר...) כמו הסיפור עם הנכה, והילד שמחה כפיים באמצע טקס רבין... יום טוב
ילד זרק זקית מים על מורה. וילד לקח רובה ואיים על מאבטחת. וילד נתן כאפה למורה לפני חצי שנה (זה היה אצלנו!!!! חה חההההה! ועוד למורה שקיבלה התקף לב שנתיים קודם באמצע שיעור)
וכתבו על זה בעיתון גם כשהרביצו לה כתבו על זה בעיתון היא פתאום כזה התחילה להזיע והייתה לחוצה- ואז באמצע השיעור היא שמה את המשקפיים על השולחן ורצה מהחדר, וחטפה איפשהו שם התקף לב
אמא שלי חברה שלי הייתה פושטקית רצינית שממררת למוריה את החיים. הייתה להם מורה זקנה אחת ודי חולה שהשתגעה עליה כבר וצעקה את השם שלה וחטפה התקף לב ומתה אחרי כמה זמן בביה"ח עד היום היא מתלהבת מזה שהמילה האחרונה של בן אדם הייתה קריאה בשם שלה.
לבי"ס, התיישבה על השולחן עם רגליים פתוחות, ואז באמצע השיעור התחתונים שלה שינו צבע מלבן לאדום... ופעם נפל חלק מהמזגן על מורה אחרת... אין אצלנו דברים יותר גרועים מזה
לדומגא בכיתה ח' המורה שלי היתה אלרגית לטוש לורד... אז לפני שהיא באה ללמד כל הכיתה פתחו את הטושים ציירנו על דפים צבענו אותם בטושים מתחת לשולחן של המורה בצדדים של הלוח .. הכיתה הריחה כמו טבו היא נכנסה בהתחלה לא קרה כלום וזא היא התחילה לדמוע להשתעל יצאה מהכיתה ולא חזרה שבוע בגלל תגובה אלרגית קשה פח זה היה טוב ... או גם שמנו למרוה שלנו כורים משלשלים ( סבתא שלי נתנה לי כמה ) היא כזה כל פעם נכנסת עם הספלים האלה שמתאמים לקורנפלקס ובהם תה צמחים עשינו כאילו שתי ידלים רבים אני פיררתי תכדור שמתי לה ארחי שעתיים הכיתה שלמדה איתה נהנתה חחח היא לא יצאה מהשירותים חחחחחחח זה היה מצחיקקקקקקקקקקקקקקקקקקק המנהלת כה באה לכיתה השניהי ואמרה להם "המורה לא יכולה להגיע קרתה תקלה אישית לכו הביתה "חחחחחחחחחחחחחח