לילשוש

New member
../images/Emo45.gif

באמת הפורום עלה ברמה, והבדיחות יותר טובות, ויותר בוגר ועם טעם! אז רציתי לפתוח שירשור סיפרים מהתיכון (או בתי ספר...) כמו הסיפור עם הנכה, והילד שמחה כפיים באמצע טקס רבין... יום טוב

chinuk

New member
פעם אחת....

ילד זרק זקית מים על מורה. וילד לקח רובה ואיים על מאבטחת. וילד נתן כאפה למורה לפני חצי שנה (זה היה אצלנו!!!! חה חההההה! ועוד למורה שקיבלה התקף לב שנתיים קודם באמצע שיעור)

chinuk

New member
זה היה בשיעור של אחותי

וכתבו על זה בעיתון גם כשהרביצו לה כתבו על זה בעיתון היא פתאום כזה התחילה להזיע והייתה לחוצה- ואז באמצע השיעור היא שמה את המשקפיים על השולחן ורצה מהחדר, וחטפה איפשהו שם התקף לב

beatman

Member
פעם מורה אחת אצלנו היתה עם לב חולה

בשכבה ישבו כמה שנהגו להבהיל את כל הנכנסים לשכבה....

cobainos

New member
אצלינו מורה חטפה התמוטטות עצבים

וזאת לא הפעם הראשונה. היא אושפזה חודשיים בבית משוגעים וחזרה נפוחה מסטרואידים

cobainos

New member
עוד סיפור,אבל אני לא בטוח באמינות

אמא שלי חברה שלי הייתה פושטקית רצינית שממררת למוריה את החיים. הייתה להם מורה זקנה אחת ודי חולה שהשתגעה עליה כבר וצעקה את השם שלה וחטפה התקף לב ומתה אחרי כמה זמן בביה"ח עד היום היא מתלהבת מזה שהמילה האחרונה של בן אדם הייתה קריאה בשם שלה.

ToiletDuck

New member
בעע, אצלנו מורה באה בחצאית קצרה

לבי"ס, התיישבה על השולחן עם רגליים פתוחות, ואז באמצע השיעור התחתונים שלה שינו צבע מלבן לאדום... ופעם נפל חלק מהמזגן על מורה אחרת... אין אצלנו דברים יותר גרועים מזה

אצלנו שנה שעברה מישהו רב עם המורה

אז הוא שלף אקדח ודפק לה כדור בראש, וכל המוח שלה נמרח על הלוח. אין אצלנו דברים יותר רציניים מזה

chinuk

New member
אצלנו היום בפורום

הופיעה אישה לא מצחיקה שמתחזה לבן ומנסה לבזות את שמנו הטוב.

sevelin3

New member
../images/Emo6.gif

אצלנו היה סיפור דומה עם המורה שבאה בחצאית לביצפר, התישבה על השולחן עם רגליים פתוחות, אבל במקום שהצבע של התחתונים ישתנה - לא היו שם בכלל תחתונים.

sofT sTeel

New member
מכירים את הטושים נמחיקים ללוח הלבן?

אצלנו מורה אחת התעסקה איתו במנוש באמצע השיעור זה היה כזה מגעילללל היא זקנה כזו ושמנה

אצלנו אנחנו עשינו למורות כמה דברים

לדומגא בכיתה ח' המורה שלי היתה אלרגית לטוש לורד... אז לפני שהיא באה ללמד כל הכיתה פתחו את הטושים ציירנו על דפים צבענו אותם בטושים מתחת לשולחן של המורה בצדדים של הלוח .. הכיתה הריחה כמו טבו היא נכנסה בהתחלה לא קרה כלום וזא היא התחילה לדמוע להשתעל יצאה מהכיתה ולא חזרה שבוע בגלל תגובה אלרגית קשה פח זה היה טוב ... או גם שמנו למרוה שלנו כורים משלשלים ( סבתא שלי נתנה לי כמה ) היא כזה כל פעם נכנסת עם הספלים האלה שמתאמים לקורנפלקס ובהם תה צמחים עשינו כאילו שתי ידלים רבים אני פיררתי תכדור שמתי לה ארחי שעתיים הכיתה שלמדה איתה נהנתה חחח היא לא יצאה מהשירותים חחחחחחח זה היה מצחיקקקקקקקקקקקקקקקקקקק המנהלת כה באה לכיתה השניהי ואמרה להם "המורה לא יכולה להגיע קרתה תקלה אישית לכו הביתה "חחחחחחחחחחחחחח

למעלה