niro levi

New member
../images/Emo216.gifגם אני אותך!!!!../images/Emo99.gif../images/Emo23.gif../images/Emo24.gif../images/Emo25.gif

שלומיתת

New member
אני

שבת! וצריכה להיות שבת כיפית
אני אוהבת את הMP4! הוא מגניב!
המצלמה הדיגיטלית אמנם פשוטה לאללה אבל עדיין היא עובדת לא רע ועדיין היא בחינם אז זה נחמד..
ראינו אתמול את הסרט "כפרה". סרט טוב,אני חושבת. עוד לא גיבשתי ממש דיעה לגביו כי הוא היה מוזר, אבל בסה"כ מבחינת צילום זה הצילום סרט הכי טוב שראיתי בחיים שלי, השחקנים שיחקו ממש טוב והיה נחמד. ומעבר לזה, היה כיף עם זינר!
יום שני חופש!אולי נעשה משו כיף..
כואבות לי השיניים אבל ממש
אני לא יכולה יותר.
יש לי עוד מלא דברים לעשות ואין לי כוח. שונאת את יום שישי!
היה אמור להיות חופש ביום ראשון והוא התבטל.
קפוא לי!!!!
אני צריכה כסף. למישהו יש רעיונות?
מישהי קצת אכזבה אותי וקשה לי לשכוח את זה.

../images/Emo204.gif

המבחן בתנ"ך הלך ממש טוב בליעיןהרע. ובמבחן הקודם קיבלתי 95 :>
סופסוף אפשר לישון כמו שצריך בסופשבוע הזה.
צריכה ללמוד למבחנים בתושב"ע והיסטוריה ואנלי כוח
אני מתגעגעת יותר מידי לאנשים.
הבייביסיטר שלי בקושי מתקשרת אליי ואני צריכה כסף
יש עוד חודשיים שלמים עד ההופעה של ריטה שאני הולכת.

../images/Emo45.gif ../images/Emo31.gif

אני לא יודע מה להגדיר ב
ומה להגדיר ב
.. כי אני כרגע בתקופה שאין לי מושג מה נסגר איתי.. פשוט אין לי מושג..

זוהרוש15

New member
../images/Emo60.gif../images/Emo95.gif

הלך לי מצויין בכלכלה בלי עין הרע השלמתי עם חברה שלי
היא התנצלה והכל קיבלתי 82 במתמטיקהההה התחלתי לעשות ספורט נקווה שלא יכאב ויהיה טוב כיף לי במד"צים
טוב לי..הרבה חיזורים וכאלה
הברכיים עדיין לא משוו בא לי מישהו
יהיה בסדר

Lior Maman

New member
../images/Emo45.gif/../images/Emo31.gif

היה היום מבחן במתמטיקה חלק א' ולא עשיתי שם את אחד הסעיפים
יום ראשון חלק ב' של המבחן במתמטיקה, וצריך ללמוד :S ידיד שלי עכשיו בפ"ת שותה אייס בלנד, ואני פה, תקועה בחור ושמו יקנעם, רוצה גם
התחלתי ללמוד לנגן בגיטרה ת'שיר 'עד שבאת' והסולו שם מדהים ואני יודעת לנגן אותו
ההתחלה מעצבנת ומציקה אבל לאט לאט
. עוד שבוע הופעה של אריק ברממממןןןןן
יאייייי

../images/Emo45.gif../images/Emo31.gif

שקיבלתי דו"ח.
זה לא כזה מבאס. דחו עוד קצת את המבחנים, והמבחן הראשון בשישי הבא. אני בבית, ולא נשארתי שבת השבוע. (אולי שבוע הבא כן צריך)

dina101

New member
לפרררררוק../images/Emo13.gif../images/Emo10.gif

-היתאכזבתי טיפה מהמסיבה של אתמול.. ): ושהוא לא בא גם
נורא חבל. -אין לה גבולות,היא מושכת אותה מאיתנו..ועושה רע. שתמות! -היא באמת לא איתי כמו פעם,היא פשוט לא אוהבת אותי,ולא מעניין אותה ממני בשיט. -הבנתי שאני לא יכולה לבד...כמו שתמיד ביקשתי.
-טל קנה פנדר!
אני חייבת לראות. -כנראה שיום ראשון הוא יכוון לי. -אני הכרתי את הבן אדם..המוןןןןןן.כ'כ.שנתיים חלמתיי שזה יקרה. וזה קרה ביומולדת שלו.סימן? -גיליתי שהוא בן אדם ממש לא אדיש ויבש כמו שחשבתי! -אחותו מקסימה.אני אוהבת אותה המון...באמת. -אני מרגישה שיש כמה אנשים שממש יש לי חשק בזכותם יותר מפעם,זאת תקופה טובה. -סכ"ה היה ממש נחמד בבריתה אתמול
-התחיל איתי האחראי החתיך שדומה לתום וחשב שיש לי יותר מ18! אהאעה>< -אני מתחילה להיתרגל להיות בלעדיה. -תספורת חדשה!פוני.P: -אני מאוהבבבבבבבבבבבבבבת.:))))))))))))))))) -היה לבןאדם יומולדת*-* ב22.1! זהו לבנתיים.. אם אני ייזכר אני ירשום עוד.

../images/Emo45.gif../images/Emo31.gif

נתחיל ב
עייפה ולא ממש מרגישה טוב... אני חייבת לנוח!!!אני צריכה איזה חודש חופש ככה!! אחחח אין לי חופש ממבחנים השבוע הסבב נגמר ויש לי 2 מבחנים אחרונים ואז שהשבוע החדש מתחיל יש עוד מבחנים סבב חדש! אוף!!!! אמ.. אני שוב מרגישה קצת לבד בבית ספר וזה ואני מתגעגעת לחברות שלי בבית לא משהו.. עזבו.
אמ.. עשינו סדר ט"ו בשבט היום והיה נחמד!!=]=] ראיתי סרט נחמד היום!.... אמ.. קרה היום משהו בבית ספר שאמ... חחח זה מסובך...=]=]=] זהו נראה לי מה בא לי לעשות עכשיו: לאכול ארוחת ערב לראות סרט נחמד לנוח.. שיהיה לכולם סופשבוע רגוע=]

../images/Emo31.gif

גם כן אני והאדישות שלי!!! זה כבר היה אצלי! כבר היה שלי! אבל כמובן שאני חייבת להרוס... סעמק.. נקווה ששבוע הבא יהיה בסדר... יש פה מישו אגב?

למעלה