דורה החופרת
New member
../images/Emo45.gif../images/Emo31.gif
אני כל הזמן עייפה בזמן האחרון.. גם פיזית וגם נפשית.. אין לי כוח, לא לדבר עם אנשים, לא לראות אנשים.. אני צריכה קצת חופש.. עם כל זה שטוב לי כרגע, יש המון דברים שמבאסים, והמון דברים שאני לא מצליחה לשכוח.. למרות שאני יודעת שזהו, עבר, נגמר, חלק נגמר טוב חלק לא, אבל הכל הסטוריה.. עדיין אני לא מפסיקה להתחרט על כל מיני דברים שעשיתי ואמרתי ופגעתי וזה מציק, כי זה לא עוזב. אני ממש מבולבלת לאחרונה בקשר לכמה דברים... אני רוצה שהתקופה הטובה שהייתה לי תחזור
יש לי מחשב! והוא מהיר וטוב מתמיד! הפעם אני אשתדל לא להרוס אותו חחח [ההורים יפרקו אותי חחחח] אני במן תקופת ביניים כזאת, בין מעולה לקקה.. לא ברור לי כלכך.. אבל אני משתדלת להתמקד רק בטוב כמובן.. נראה לי שבשבועיים האחרונים למדתי על עצמי המון, ולמדתי מאחרים ועל אחרים המון.. החלטתי לעשות קצת יותר טוב לעצמי ו.. אולי לא "פחות טוב" לאחרים אלא קצת יותר התחשב בעצמי, גם אם זה לפעמים על חשבון אחרים.. אבל פשוט למדתי את המשפט "אם אין אני לי מי לי.." אם אתה לא תדאג לעצמך, אף אחד לא ידאג לך.. ו.. וואלה, טוב לי עם זה
אני מקווה שמתחילה תקופה טובה כמו שאני חושבת.. קצת טוב על הלב מאוד יועיל לי עכשיו