../images/Emo45.gif../images/Emo31.gif

אני כל הזמן עייפה בזמן האחרון.. גם פיזית וגם נפשית.. אין לי כוח, לא לדבר עם אנשים, לא לראות אנשים.. אני צריכה קצת חופש.. עם כל זה שטוב לי כרגע, יש המון דברים שמבאסים, והמון דברים שאני לא מצליחה לשכוח.. למרות שאני יודעת שזהו, עבר, נגמר, חלק נגמר טוב חלק לא, אבל הכל הסטוריה.. עדיין אני לא מפסיקה להתחרט על כל מיני דברים שעשיתי ואמרתי ופגעתי וזה מציק, כי זה לא עוזב. אני ממש מבולבלת לאחרונה בקשר לכמה דברים... אני רוצה שהתקופה הטובה שהייתה לי תחזור
יש לי מחשב! והוא מהיר וטוב מתמיד! הפעם אני אשתדל לא להרוס אותו חחח [ההורים יפרקו אותי חחחח] אני במן תקופת ביניים כזאת, בין מעולה לקקה.. לא ברור לי כלכך.. אבל אני משתדלת להתמקד רק בטוב כמובן.. נראה לי שבשבועיים האחרונים למדתי על עצמי המון, ולמדתי מאחרים ועל אחרים המון.. החלטתי לעשות קצת יותר טוב לעצמי ו.. אולי לא "פחות טוב" לאחרים אלא קצת יותר התחשב בעצמי, גם אם זה לפעמים על חשבון אחרים.. אבל פשוט למדתי את המשפט "אם אין אני לי מי לי.." אם אתה לא תדאג לעצמך, אף אחד לא ידאג לך.. ו.. וואלה, טוב לי עם זה
אני מקווה שמתחילה תקופה טובה כמו שאני חושבת.. קצת טוב על הלב מאוד יועיל לי עכשיו

אה ושכחתי עוד ../images/Emo45.gif

האוזן מתחילה להסתדר.. זה כבר לא כואב והרבה הרבה הרבה פחות מגרד זה פשוט עבר לבד.. רק שישאר ככה! [ויפסיק לגרד בכלל! חח]

lali1989

New member
שלח בלי תוכן..

הברכיים. כאבים מטורפים וניתוח שצריך לקרות עוד מעט. אני חייבת חופש מהעבודה. אני לבד בחור הזה כי כולם בצבא או בש"ש וזה ממש מבאס.
שבוע הבא אני כנראה נוסעת לירושלים לבקר אנשים שלאראית מלא זמן
לאחותי הגדולה יש יומולדת שבוע הבא..^^ נגמא לי המלווה עוד 6 ימים..
חזרתי לקשר טוב עם בנאדם שחשוב לי ממש והבנתי שהאקס סתם אידיוט והוא זה שהפסיד ולא אני.

lali1989

New member
-שלח בלי תוכן-ארטרוסקופיה

תחקרו קצת באינרטנט כי אין לי כח לחפור על זה שוב זהר ואמיר יודעים כי חפרתי להם ככה שמי שרוצה הסבר מוזמן לפנות אליהם..או אליי-לא ביום כמו היום-אחרי עבודה מתישהה אששש

סקופיה אני יודעת מזה! ארטרו לא חח

בכל מקרה כל מה שיש בו "סקופיה" זה לא ניתוחים מסובכים חחח ז'תומרת.. שיהיה בסדר! בהצלחה מותק

אללה אני

האמתי שאין משהו ספציפי חוץ מעניין הצבא, שאני מתגייסת עוד חודש פחות יום לצערי אבל פשוט הייתי מוותרת על התקופה הזאת בחיים
מחר רואה את פיצ שלי? מתפטרת ביום שישי הבא!

lali1989

New member
אפשר להתחלף?!?

הייתי אמורה להתגייס ב182 והוסיפו לי חודשיים בבית.. שמחה שטוב לך.התגעגעתי..

יאללה בואי נתחלף

מה התאריך גיוס שלך?באפריל את מתגייסת?איזה כייף לך!

lali1989

New member
אפריל..

15.4 ביומולדת של אמא שלי. נכון נחמדים בצבא!?!

חודש פחות יום אחרי! חחח

נראה לי שגם בתדודה שלי מתגייסת בתאריך הזה.. או לפחות באיזור.. זה לא הצבא.... זה מרפי הכלבלב הזה חחח

lali1989

New member
חחחחח

כבר התרגלתי לחשוב שאני מתגייסת באפריל.רק שלא ידחו עוד.

Lior Maman

New member
חחחחחחחח אמא שלי כבר אמרה לך שזו אחלה

מתנה לאמא שלך D: אבלאבלאבלללללל, לא באלי שתתגיסייייי

lali1989

New member
אין מה לעשות*

תתנחמי בזה שבחודשים הראושנים אני אהיה בחיפה..

niro levi

New member
../images/Emo216.gif../images/Emo45.gif/../images/Emo31.gif

ניתקתי מלאאא קשרים שהיו לי והתרחקתי מאנשים וזה קצת מבאס הייתי חולה כל השבוע ואפילו עכשיו אני לא מרגישה כל כך טוב.. יש השבוע מסע אלונקות לזכר אילן רמון ואני לא אהיה.. ופאקינג חיכיתי למסע הזה..
יום ראשון מסע מבראשית.. שבוע של כיף צחוק הנאה חוויה בקיצור הולך להיות מטורףףף יצא לי לדבר עם ליאור השבוע..אומנם שיחה קצרה אבל דיברנו.. הכרתי מישהו חדש ישן כזה.. וזה דיי מוצא חן בעיניי מה שקורה איתנו..

למעלה